Romantiek op de Cook eilanden

13 dagen vanaf € 5.400,- per persoon

Verkort reisprogramma

Tijdens deze reis naar de Cook Islands geniet je van de geheel verschillende eilanden Rarotonga en Aitutaki. Je verblijft in zeer luxe en romantische hotels die aan prachtige stranden gelegen zijn. Indien gewenst kun je deze reis op maat aanpassen.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Wat maakt deze voorbeeldreis zo bijzonder?

Uitgebreid reisprogramma van deze voorbeeldreis

Dag 1

Amsterdam Blank Rarotonga

Vandaag vlieg je met KLM en Air New Zealand naar Rarotonga.

Dag 2-8
Rumours of Romance, snorkelen, Rarotonga

Verken het hoofdeiland Rarotonga

Na een lange vlucht kom je aan op het hoofdeiland Rarotonga, waar je de komende zes nachten verblijft in Rumours of Romance in een zeer luxe beachfront villa op basis van logies. Nadat je tijdens een inbegrepen jeepsafari een totaalbeeld van Rarotonga hebt gekregen, kun je het eiland op eigen gelegenheid verkennen. Vooral wandelliefhebbers kunnen zich hier uitstekend vermaken, maar elke 45 minuten gaat er ook bus rondom het eiland. Geniet van de prachtige stranden, de onderwaterwereld en de overheerlijke visgerechten.

Activiteiten
Dag 8-12

Heerlijk genieten op Aitutaki

In de morgen vlieg je in ongeveer 40 minuten naar Aitutaki met haar prachtige lagune, temidden van koraalriffen en vele kleine eilandjes. Je verblijft vier nachten in het Pacific Resort op Aitutaki in een beachfront suite op basis van logies. Tijdens een inbegrepen dagexcursie per boot brengt je een bezoek aan het idyllische eilandje Tapuaetai, ook wel One Foot Island genoemd. One Foot Island heeft de vorm van een voet en is het kleinste eilandje dat over een postkantoor beschikt. Tegen een kleine vergoeding kun je hier jouw paspoort laten stempelen. Naast het bekende One Foot Island breng je ook een bezoek aan diverse onbewoonde motu's. De overige dagen kun je genieten van de ontspannen leefwijze van de uiterst vriendelijke bevolking. Een aanrader is om een dansshow te bezoeken.

Activiteiten
Dag 12

Aitutaki Blank Amsterdam

Helaas moet je vandaag dit schitterende eilandje verlaten en vlieg je terug naar Rarotonga, vanwaar je terug naar Amsterdam vliegt.

Dag 13

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Inbegrepen

  • Intercontinentale vluchten, gebaseerd op economy class
  • Binnenlandse vluchten
  • Luchthavenbelasting
  • Verblijf en verzorging zoals omschreven
  • Genoemde excursies
  • Transfers
  • Informatiepakket met reisboek

Niet inbegrepen

  • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven