Mihingo Lodge

Lake Mburo National Park, Oeganda

Perfecte stopover tussen Bwindi en Kampala

Mihingo Lodge grenst aan het Lake Mburo National Park in Oeganda. Dit kleinschalige tentenkamp bestaat uit slechts tien tenten die allen prachtig gelegen zijn. De lodge biedt weidse uitzichten over de schitterende omgeving van het Lake Mburo National Park. In Lake Mburo vind je glooiende heuvels, meren, moerassen, bossen en graslanden. Deze bijzondere omgeving trekt divers diersoorten aan die nergens anders in Oeganda voorkomen. Deze locatie is een ideale stop-over als je reist tussen Kampala / Entebbe en het Bwindi Impenetrable Forest bekend om de berggorilla's.

Meer informatie Meer informatie
16508080065_554166f923_o

Zwembad

Zoek verkoeling bij het zwembad

Meer informatie Meer informatie
Mihingo_Lake_Mburo_waterhole

Prachtige uitzichten

Meer informatie Meer informatie
Mihingo_Lake_Mburo_wandelsafari

Op safari

Ervaar de natuur nog intenser tijdens een wandelsafari

Meer informatie Meer informatie
15948487464_6d8c076d29_o

Bar

Geniet van een verkoelend drankje in de bar

Meer informatie Meer informatie
16321178588_41790e54c0_o

Paardensafari

Voorbeeldreis met deze accommodatie

AA-HW2A9689_Kibale_Chimps
Gorilla's, chimpansees en meer in de nationale parken van Uganda
Bekijk voorbeeldreis

Rondreis Uganda met privé gids | Murchison Falls & Kampala

Luxe rondreis Oeganda met privé gids

14 dagen vanaf € 7.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Mihingo Lodge

Mihingo Lodge beschikt over tien comfortabele en ruime safaritenten. De tenten bevinden zich in het bos, op een rotsachtige heuvel of hebben een ligging met uitzicht op het meer. Door de verspreide ligging heb je optimale privacy en kun je in alle rust genieten van de indrukwekkende natuur. Alle tenten zijn rietgedekt en gebouwd op een houten dek. De tenten beschikken over een ensuite badkamer vanwaar je een prachtig uitzicht hebt.

16566641361_087ba06b32_o

Faciliteiten en activiteiten van Mihingo Lodge, Oeganda

Restaurant

Het eetgedeelte van Mihingo Lodge is opgebouwd uit natuurlijke materialen zoals rotsstenen, hout van olijfbomen en riet.

Zwembad

Nabij het eetgedeelte vind je het zwembad waarvandaan je uitzicht hebt op een drinkplaats. Dit biedt je de kans om het wildleven vanuit de lodge te aanschouwen.

Activiteiten

Hoewel Mihingo Lodge meestal als overnachtingsplaats tussen Bwindi Impenetrable Forest en Entebbe wordt gebruikt, bestaan er tegen betaling diverse excursiemogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan boottochten over Lake Mburo, wandelsafari's of gamedrives door Lake Mburo National Park. Zelfs avondsafari's behoren tot de mogelijkheid.

Duurzaam

Mihingo Lodge heeft groot respect voor de natuur. De tenten zijn op een natuurvriendelijke manier gebouwd en de lodge beschikt over een waterzuiveringssysteem waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van het regenwater. Door middel van zonne-energie wordt de lodge voorzien van elektriciteit en warm water.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven