Chelinda Lodge

Nyika National Park, Malawi

Schitterend gelegen lodge met prachtige uitzichten

Chelinda Lodge ligt op het malariavrije Nyika Plateau in het noorden van Malawi. Deze volledig gerenoveerde lodge ligt aan de rand van een dennenwoud en biedt weidse uitzichten over een vallei. De lodge zelf biedt zeer ruime en comfortabele accommodatie waarbij privacy en service hoog in het vaandel staan. Chelinda Lodge organiseert schitterende tochten door de unieke omgeving en vooral natuurliefhebbers hebben hier een geweldige vakantie.

Meer informatie Meer informatie
ma_malawi2013_0121

Verken Malawi vanuit de lucht

Meer informatie Meer informatie
mm_chelinda_lodge_march2014_091

Lekker ontspannen in de knusse lounge

Meer informatie Meer informatie
nyika601

Vissen aan de rivier

Er zijn verschillende activiteiten die je kunt ondernemen

Meer informatie Meer informatie
cc_chelinda061

Maak begeleide wandeling en leer alles over de natuur

Meer informatie Meer informatie
cc_chelinda113_-_copy1

Wild spotten

Meer informatie Meer informatie
mm_chelinda_lodge_march2014_131

Heerlijk dineren

Geniet van een verrukkelijke maaltijd bij het knisperend haardvuur

Meer informatie Meer informatie
nyika1451

Geniet van prachtige wolken partijen en zonsondergangen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Mvuu02
Reis zelf per auto de mooiste plekken van Malawi af
Bekijk voorbeeldreis

Individuele rondreis Malawi

Autorondreis door Malawi

20 daagse autorondreis vanaf €6.900,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Chelinda Lodge

Cabins & Cottages

Chelinda Lodge omvat acht Cabins en vier Cottages die geheel zijn opgebouwd uit houten stammen en natuurstenen uit de omgeving. De 'Cabins' hebben twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de ‘open-plan' slaapkamer met een ensuite badkamer en een loungegedeelte. Je stapt van hieruit op je veranda waar je ongestoord kunt genieten van het uitzicht. Op de bovenste verdieping bevindt zich een leefgedeelte met onder meer een schrijfbureau bij het raam. Iedere Cabin en Cottage heeft een open haard die 's avonds voor je wordt aangestoken en die voor warmte en gezelligheid zorgt. De 'Cottages' zijn groter en dus ideaal voor gezinnen aangezien er ook aparte slaapkamers zijn.

chelinda_lodge_mm_nov_2010_031

Faciliteiten en activiteiten van Chelinda Lodge, Malawi

Restaurant

Vanaf de Cabins leidt een houten pad naar het hoofdgebouw van Chelinda Lodge. Daar bevindt zich de uitnodigende eetkamer waar je uitgebreide maaltijden en verfrissende lunches kunt nutigen. Op warme dagen kun je de eetkamer verruilen voor het dek.

Lounge

In het hoofdgebouw vind je ook een royale lounge en een bar. Je kunt je er terugtrekken met een informatief boek over de unieke omgeving of gewoon tot rust komen en genieten van de omgeving.

Safari

Om het natuurreservaat te ontdekken kun je geweldige safaritochten maken met een 4x4-voertuig, welke inbegrepen zijn. De gidsen van Chelinda Lodge nemen je zowel overdag als ’s avonds graag mee om de schoonheid van hun Afrika aan je te laten zien.

Begeleide wandelingen

Tijdens een wandelsafari leer je de natuur op een meer intieme manier kennen en kun je tevens meer aandacht besteden aan de bijzondere flora in het gebied. Zo vind je hier in de zomer onder meer een kleuren zee aan orchideeën, wilde gladiolen en wilde irissen.

Activiteiten

Je kunt de omgeving te paard doorkruisen of de mountainbike pakken en al fietsend genieten van de natuur. In de omgeving is er een dam om te vissen en avonturiers kunnen een vlucht maken met een sportvliegtuigje en zo het bijzondere landschap in vogelvlucht bekijken.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven