Pu Luong Retreat

Thanh Lam, Vietnam

Een authentieke lodge in een majestueuze omgeving

Pu Luong Retreat ligt verscholen op een heuvel met het meest verbluffende uitzicht op de omgeving. De accommodatie wordt omgeven door prachtige bergketens, mooie rijstvelden en afgelegen traditionele dorpjes. Pu Luong biedt je alles wat je wenst, van een goed restaurant tot een romantische, verborgen spa. De accommodatie is gebouwd met lokale materialen, waardoor er interessante verhalen zijn te vinden achter alle verborgen details. Het biedt een fijne ontsnapping aan de drukte van de grote stad Hanoi.

Meer informatie Meer informatie
VN_Thanh_Lam_Puluong_retreat_Vietnam_cycling1

Heerlijk fietsen door de groene rijstvelden

Meer informatie Meer informatie
VN_Thanh_Lam_Puluong_retreat_Vietnam_lounge4

Uitrusten in de lounge

Hier kun je even bijkomen onder het genot van een drankje.

Meer informatie Meer informatie
VN_Thanh_Lam__Puluong_retreat_Vietnam_landscape1

De mooie groene omgeving van de accommodatie

Meer informatie Meer informatie
VN_Thanh_Lam_Puluong_retreat_Vietnam_pool3

Het zwembad

Vanaf het zwembad heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

Meer informatie Meer informatie
VN_Thanh_Lam_Puluong_retreat_Vietnam_public_area1

Het uitzicht

Pu Luong Retreat heeft verschillende zithoekjes, waar je goed kunt ontspannen.

Meer informatie Meer informatie
VN_Thanh_Lam_Puluong_retreat_Vietnam_river_kyaking2

Verken de omgeving per kajak

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Ninh_Binh_Hang_Mua_Viewpoint_(Lisanne)_(2)
Kleinschalige accommodaties op de meest mooie en onbekende plekken
Bekijk voorbeeldreis

Exclusieve rondreis door minder bekend Vietnam

Rondreis door minder bekend Vietnam

22-daagse luxe rondreis vanaf € 6.100 per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Pu Luong Retreat

Alle kamers en bungalows zijn voorzien van een comfortabele zithoek en een balkon met uitzicht over de vallei. Daarnaast beschikken alle verblijven over een ensuite badkamer met een douche. Bij de inrichting van de kamers is vooral gebruik gemaakt van authentieke houten meubilair en lichte kleuren.


VN_Thanh_Lam_Deluxe_Front_Pool.7

Deluxe Front Pool kamers

De Deluxe Front Pool kamers hebben een grootte van 42 m² en zijn gelegen aan het zwembad. Op loopafstand van deze kamers bevindt zich het zwembad, waar je heerlijk kunt ontspannen en zwemmen.

Valley View Bungalows

De Valley View Bungalows hebben ook een grootte van 42 m². Niet alleen vanaf het balkon, maar zelfs vanuit je bed kun je genieten van panoramisch uitzicht op de vallei met de rijstvelden en bergpassen. Op het balkon bevinden zich comfortabele ligstoelen.

VN_Thanh_Lam__Puluong_retreat_Vietnam_bungalow1
VN_Thanh_Lam_Puluong_retreat_Vietnam_bungalow3
VN_Thanh_Lam_Puluong_retreat_Vietnam_suite_room1
VN_Thanh_Lam_Puluong_retreat_Vietnam_suite_bathtub1.

Valley View Suite Bungalows

Deze unieke bungalows hebben een grootte van 50 m² en beschikken over het grootste panoramische uitzicht over de hele vallei. Deze bungalows zijn voorzien van een kleine tuin, waarin zich een luxe buitenbad bevindt. Hier kan je in alle privacy genieten van een heerlijk bad. Ook zijn deze kamers voorzien van een extra zithoek en een openhaard, wat zorgt voor een meer knusse sfeer.

Traditioneel huis op palen

Voor grotere groepen is het huis een goede plek om te overnachten, dit huis biedt namelijk accommodatie aan voor zestien personen. Het traditionele huis is verdeeld in twee vleugels, elk voorzien van vier slaapgedeeltes voor twee personen. Daarnaast is het huis voorzien van vier open lucht badkamers, waarvandaan je een schitterend uitzicht hebt over de omgeving.

VN_Thanh_Lam_Puluong_retreat_Vietnam_stilt_house1
VN_Thanh_Lam_Puluong_retreat_Vietnam_stilt_house_restroom3

Faciliteiten en activiteiten van Pu Luong Retreat, Vietnam

Restaurant

Op het hoogste punt van Pu Luong Retreat bevindt zich het restaurant, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over de weidse omgeving. Je geniet hier van een gevarieerd menu met Aziatische, westerse en traditionele Thaise gerechten. Er worden vooral lokale ingrediënten en producten uit eigen tuin gebruikt in de gerechten.

Lounge

In de gezellige lounge kun je heerlijk ontspannen met een glas wijn of een goed boek.

Zwembad

Vanaf de infinity pool heb je een prachtig uitzicht over de rijstvelden en de bergpassen. Je kunt hier gedurende de dag verkoeling zoeken in het zwembad of heerlijk ontspannen

Spa / wellness

De kleine spa van de accommodatie is prachtig gelegen op een verborgen plek aan een vijver. Dit is een geweldige plek om te ontspannen tijdens één van de verschillende massages of behandelingen.

Duurzaam

De accommodatie probeert hard op een duurzame manier van werken het effect van toerisme te minimaliseren, zodat het geen inbreuk doet op de lokale omgeving. Het personeel probeert zoveel mogelijk te recyclen en het afval te scheiden. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten. Ook in het restaurant worden er alleen maar lokale ingrediënten en producten uit eigen tuin gebruikt in de maaltijden. Daarnaast is de accommodatie gebouwd met materialen uit de omgeving, zoals stenen en bamboe.

Activiteiten

In de omgeving van de accommodatie kun je veel activiteiten ondernemen. Zo kun je fietsen huren en fietsen door de prachtige rijstvelden, smalle onverharde paden en bergpassen. Ook kun je prachtig wandelen, waarbij de wandelroutes variëren van korte wandelingen tot lange wandelingen van een aantal dagen. Door de omliggende rivieren kun je hier goed kajakken, raften of met een traditionele bamboevlot de omgeving vanaf het water verkennen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven