The Au Co Cruise

Halong Bay, Vietnam

Het neusje van de zalm in Halong Bay

Het Au Co schip is een elegant en opvallend schip dat dateert uit 2011. De indrukwekkende staalconstructie aan de buitenkant contrasteert met de luxueuze en oosterse inrichting aan de binnenkant. Geïnspireerd op de legende van het liefdesverhaal tussen de Drakenheer van de zee - Long Quan - en de jonge fee - Au Co, werkten Franse architecten mee aan de bouw van dit schip dat een modern Aziatisch ontwerp combineert met de Franse flair. Door het innovatieve gebruik van de ruimte, de aandacht voor details en de uitstekende service wordt ernaar gestreefd om je een unieke cruise-ervaring te geven. Indien je bereidt bent iets meer te betalen, is het is zeker een aanrader om de meerdaagse cruise te boeken.

Meer informatie Meer informatie
the-au-co-overview-halong-bay34

The Au Co Cruise

Een unieke cruise ervaring

IMG_8565
Meer informatie Meer informatie
halong-bay-luxury-cruises-sundeck

Het zonnedek

Heerlijk genieten van de zon

Meer informatie Meer informatie
halong-bay-luxury-cruises-restaurant

Dineren

Geniet zowel binnen als buiten van een heerlijk diner

Meer informatie Meer informatie
go-kayaking-in-halong-bay

kanoën

Meer informatie Meer informatie
halong-luxury-cruises-spa-services-2

Ontspannen

Meer informatie Meer informatie
Knipsel2

Een prachtige omgeving

inclusief Hanoi, Halong Bay en Sapa

Verblijfsmogelijkheden van The Au Co Cruise

Het Au Co schip beschikt over 32 hutten en suites. Alle hutten hebben een eigen balkon waardoor u een ongeëvenaard uitzicht over de prachtige omgeving heeft

Ruime cabines

Op het hoofddek liggen de ‘Deluxe Cabins' die ingericht zijn met hardhouten vloeren en een ensuite badkamer. De ‘Grand Deluxe Cabins' liggen op het bovenste dek en beschikken over grote ramen, waardoor je een panoramisch uitzicht hebt over Halong Bay. Op dit dek vind je tevens de chic ingerichte ‘Executive Cabins'. Ook deze hutten hebben grote ramen en glazen deuren voor een optimaal uitzicht.

285757_121219155627980
halong-bay-luxury-cruises-au-co-suite
IMG_8148a
Long-Quan-suite-terrace

Luxe suites

De ruime ‘Long Quan Suites' zijn vernoemd naar de legendarische vader van het Vietnamese volk en hebben een geweldige ligging op de boeg van het schip. Met een privéterras op het bovendek kun je hier in alle rust genieten van het uitzicht.

De grootste suites van het schip liggen op het achterdek en zijn vernoemd naar de moeder van het Vietnamese volk: Au Co. De ‘Au Co Suites' zijn royaal ingericht en beschikken ook over een privéterras.

Faciliteiten en activiteiten van The Au Co Cruise, Vietnam

Restaurant

Op het grote terrasdek van de Au Co bevindt zich het restaurant en de bar. Ontworpen volgens de Feng Shui principes is het restaurant de perfecte plek om te genieten van de beste cuisine en lekkere drankjes.


Spa / wellness

Voor complete ontspanning kun je je laten verwennen met een therapeutische massage of relaxen in de openlucht jacuzzi.

Activiteiten

Aan boord van het schip vind je ook een bibliotheek en kleine souvenirwinkeltjes.

Accommodaties in de regio

Naar boven