Uitgebreide luxe rondreis door Vietnam

20 dagen vanaf € 4.900,- per persoon

Verkort reisprogramma van deze voorbeeldreis

Deze individuele 19-daagse rondreis met privégids geeft je een uitgebreide indruk van Vietnam. Je verblijft in de meest bijzondere accommodaties waarbij je per auto, trein en boot het land zal verkennen. Je maakt kennis met lokale bergstammen en maakt een meerdaagse cruise door het indrukwekkende Halong Bay. Je bezoekt minder bekend werelderfgoed Phong Nha Ke Bang, bekend om zijn spectaculaire grotten en verblijft in bij het historische stadje Hoi An in een geweldig resort aan het strand. Daarnaast maak je een stadexcursie door Hanoi en bezoek je de prachtige stad Hue. Tot slot bezoek je Ho Chi Minh City, waarna de reis eindigt met een boottocht over de Mekong Delta.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Meer informatie Meer informatie
Vietnam | rijstvelden in het noorden

Rijstvelden in het noorden van Vietnam

Uitgebreid reisprogramma van deze voorbeeldreis

dag 1

AmsterdamBlankHanoi

Je vliegt vandaag van Amsterdam naar Hanoi.

dag 2
Vietnam | nachttrein

Dagkamer Hanoi en nachttrein naar Sapa

Na aankomst op de luchthaven volgt een transfer naar het Sofitel Legend Metropole, waar je je kunt opfrissen en kunt bijkomen van de vlucht. 's Avonds vertrek je met de nachttrein vanuit Hanoi naar Lao Cai, in de buurt van Sapa. Je overnacht in de trein in een privé coupé.

dag 3
Flower_Hmong_girls_Sapa

Sapa: lokale markt en kleurrijke bergstammen

Na aankomst in Lao Cai ontmoet je je lokale gids en heb je een (picknick-)lunch. Je rijdt verder naar een lokale markt en bezoekt een bergdorpje, waar je meer inzicht kunt krijgen in het dagelijkse leven, de cultuur en de tradities van de bergstammen. Je overnacht in Sapa in het Victoria Sapa Resort.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
dag 4
IMG_3071_Sapa_(Laura)

Wandelingen, rijstvelden en watervallen

Vandaag rijd je naar het Tavan dorp, waar de bergstam Giay leeft. Na een bezoek aan dit dorp kun je genieten van een (picknick) lunch, bereid door je lokale gids. Je maakt een mooie wandeling en bezoekt een prachtige waterval. De middag is ter vrije besteding en 's avonds volgt er een privétransfer naar het Lao Cai treinstation, waarna je met de nachttrein terug naar Hanoi reist. Je overnacht in de trein in een privé coupé.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
dag 5-6
the-au-co-overview-halong-bay34

Driedaagse cruise door het prachtige Halong Bay

Bij aankomst in Hanoi word je naar een hotel gebracht waar een ontbijt klaarstaat en je je kunt opfrissen. Dan ga je verder naar Halong waar je aan boord stapt van de exclusieve Au Co Cruise. Tijdens deze driedaagse cruise door het prachtige Halong Bay, maak je diverse excursies en kun je genieten van de faciliteiten op het bijzondere schip.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
Dinner
dag 7
MB_Hanoi

Stadsbezoek Hanoi

Om 10.30 uur ga je van boord en rijd je terug naar Hanoi, waar je een stadsexcursie zult maken. Je overnacht in Hanoi in het legendarische Sofitel Legend Metropole Hotel.

Ontbijt
Lunch
dag 8-9
Thieng_Duong_grotten_7km

Werelderfgoed Phong Nha Ke Bang: grotten en bronnen

Vandaag vlieg je naar Dong Hoi, waarna er een transfer volgt naar Phong Nha. Hier zul je de komende twee nachten verblijven in Victory Road Villas.

De volgende dag word je opgehaald met een Amerikaanse Jeep om het nationale park en UNESCO werelderfgoed van Phong Nha Ke Bang te verkennen. Je bezoekt een aantal grotten, waaronder de langste grot van zuidoost Azië. Ook breng je een bezoek aan de 'Nuoc Mooc Spring'; de bron van alle rivieren die hier te vinden zijn. Vergeet niet om je zwemkleding mee te nemen, want een duik in dit schone, heldere water is een heerlijke afkoeling!

Ontbijt
dag 10-11
Vietnam | Hue | poort bij de citadel

Een prachtige route naar Hue

Na het ontbijt vertrek je richting Hue. Je rijdt een prachtige route, waarbij je langs schilderachtige dorpjes en mooie stranden komt. Onderweg maak je verschillende tussenstops, waaronder bij de Vinh Moc tunnels. Voordat je aankomt in Hue kun je nog een bezoek brengen aan de La Vang kathedraal. Je overnacht de komende twee nachten in Hotel La Residence.

De volgende dag zul je de stad Hue gaan verkennen per fiets, waarbij je langs de meest bijzondere hoogtepunten van de stad komt. In een tuinhuis in de stad staat er een late lunch voor je klaar met vele lokale specialiteiten.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
dag 12-14
MB706_Hoi_An

Hoi An, My Son en een heerlijk strandhotel

Vandaag laat je Hue achter je en vertrek je via de prachtige Hai Van Pass naar het historische Hoi An, een must voor iedere Vietnam bezoeker. Ook het Cham complex My Son staat op de agenda.

Je verblijft de komende nachten in één van de mooiste hotels van Vietnam: Four Seasons The Nam Hai.

Ontbijt
dag 15-16
MB181_Reunificagtion_palace_Saigon

Rondleiding door het bruisende Ho Chi Minh City

Vandaag vlieg je naar Saigon, waar je twee nachten verblijft in het Park Hyatt. Na aankomst in het bruisende Ho Chi Minh City volgt er een rondleiding door de stad, waarbij je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt zoals het voormalige presidentiele paleis, het postkantoor en de Notre Dame. De volgende dag maak je een tocht per speedboat over de Saigon rivier naar de indrukwekkende tunnels van Cu Chi.

De middag is ter vrije besteding.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
dag 17
mslewis.24

Tweedaagse luxe cruise over de Mekong Delta

Na uw ontbijt wordt je opgehaald door je gids en volgt er een privétransfer naar Cai Be. Hier zul je aan boord gaan van de Bassac Cruise, waar je de komende nacht aan boord zult verblijven.Ontbijt
Lunch
Dinner
dag 18
VCD_Floating_Houses

Cai Be en terugvlucht naar Amsterdam

Vandaag komt er alweer een einde aan je prachtige reis. In de ochtend vertrekt de boot richting Cai Be en kun je genieten van het uitzicht over het prachtige landschap. Na een bezoek aan een drijvende markt volgt er een privétransfer terug naar Ho Chi Minh City. Aan het einde van de middag vlieg je terug naar Amsterdam.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
dag 19

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten met KLM, gebaseerd op economy class
 • Genoemde binnenlandse vluchten met Vietnam Airlines
 • Luchthavenbelasting en toeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Genoemde boottochten
 • Treinticket Hanoi - Lao Cai - Hanoi
 • Informatiepakket met reisboek
 • Vervoer over land per privé auto met airconditioning, incl. chauffeur en Engels sprekende gids
 • Entreegelden

Niet inbegrepen

 • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Visum

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Gerelateerde voorbeeldreizen

(Laura)_IMG_4343_-_Sapa
Hanoi | Bergstammen in het Noorden | Halong Bay | Hoi An | Hue | Saigon | Mekong Delta | Angkor tempels
Bekijk voorbeeldreis

Rondreis met privégids door Vietnam & Cambodja

22 dagen vanaf € 4.600,- per persoon

330_Noord_Laos
Chiang Rai | Meerdaagse Mekong cruise | Laos van Noord naar Zuid | Angkor
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven