Alto Calafate

El Calafate, Argentinië

Mooi Patagonisch hotel in een schitterende omgeving

Alto Calafate is een prachtig hotel in El Calafate, gelegen op een heuvel waarvandaan je een schitterende uitzicht heeft op het Argentino meer, de stad en de weelderige landschappen. Het hotel is geopend in 2005 en bij de constructie zijn enkel natuurlijke materialen uit de omgeving gebruikt, zoals tufsteen, basalt, graniet en porfier. De architectuur van het gebouw lijkt op een groot Patagonisch huis en bij de decoratie zijn voornamelijk hout en leer gebruikt.

Meer informatie Meer informatie
10

Heerlijk ontspannen in het zwembad

Hier kun je goed baantjes trekken en genieten van de spectaculaire omgeving door de grote ramen.

Meer informatie Meer informatie
SDC13435

Geniet van je favoriete drankje aan de bar

Voorbeeldreis met deze accommodatie

CL_Patagonie_Torres_del_Paine_3_vct
Individuele avontuurlijke auorondreis door Patagonië
Bekijk voorbeeldreis

Self-drive Carretera Austral door Chili en Argentinië

30-daagse autorondreis vanaf €10.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Alto Calafate

Het hotel heeft 103 kamers en suites, welke smaakvol zijn ingericht en allen een prachtig uitzicht bieden. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en moderne faciliteiten welke zorgen voor een comfortabel verblijf.

Kamers

De standaardkamers (28m²) zijn beschikbaar met een tweepersoonsbed, twee aparte bedden of een extra bed voor drie personen. De ‘Superior’ kamers (40m²) bieden meer ruimte met een klein zitgedeelte. Deze zijn geschikt voor twee personen.

Doble_Mat_Cerro
Doble_Twin_Lago
SDC13453
DSC_0110_(2)

Suites

Er zijn suites (80m²) welke meer luxe bieden en beschikken over zitgedeelte en een jacuzzi in de badkamer.

Faciliteiten en activiteiten van Alto Calafate, Argentinië

Restaurant

In restaurant ‘Barlovento’ kun je genieten van heerlijke internationale en Patagonische gerechten, terwijl je een adembenemend uitzicht hebt op het fantastische landschap door de grote ramen.

Lounge

In de bar kun je genieten van een heerlijk drankje en bijkomen van een lange dag.

Spa / wellness

Je kunt in de spa heerlijk ontspannen. Hier vind je een complete fitnessruimte, sauna’s, een Schotse douche en twee warmwaterbaden. Verder is er een groot aanbod aan gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Zwembad

Het hotel beschikt over twee verwarmde zwembaden, waarvan één 18 meter lang is. Dit is ideaal voor degene die graag baantjes trekt in het zwembad.

Fitness

In de uitgebreide fitnessruimte kun je aan je conditie werken.

Wi-fi

Er is een gratis Wi-fi netwerk waar je gebruik van kunt maken.

Activiteiten

Het hotel biedt dagelijks shuttle service van en naar El Calafate, wat je de gelegenheid geeft om dit leuke plaatsje te verkennen. Tijdens je verblijf kun je tevens het indrukwekkende landschap van Lago Argentino en de Cerro Calafate ontdekken.

Duurzaam

Het hotel is op duurzame wijze gebouwd, waarbij voorafgaand een milieu-impactstudie is uitgevoerd, zodat de mooie natuur in de omgeving wordt behouden.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven