Magic Camps Oman

Wahiba Sands, Oman

Luxe tenten tussen de glooiende zandduinen

Het luxueuze en kleinschalige Magic Camps is een verzameling van mobiele tentenkampen, onder andere gelegen in Wahiba Sands, een prachtig stuk woestijn in Oman. Hier kan je op een sublieme manier het woestijnleven ervaren en volledig tot rust komen bij de oneindige stilte. Zodra de avond valt geniet je van de zon die wegtrekt achter de gouden zandduinen, terwijl je met een verkoelend drankje in de hand plaats neemt tussen de kussens, en de geuren van het diner je tegemoet komen. Je luxe tent met alle nodige faciliteiten staat al op je te wachten, zodat je na een dag vol indrukken je terug kunt trekken in een zacht bed onder de adembenemende sterrenhemel. Al met al is een verblijf bij Magic Camps de ideale plek om op een exclusieve manier de woestijn te verkennen, onvergetelijke activiteiten te ondernemen en een bijzondere 'Arabische nacht' te beleven bij het kampvuur.

Meer informatie Meer informatie
MAD_293

Bewonder de prachtige sterrenhemel

Meer informatie Meer informatie
Bedouin_musicians_kopie

Sluit de avond sfeervol af met Bedoeïenenmuzikanten

Meer informatie Meer informatie
MAD_209

Strijk neer in het comfortabele zitgedeelte

Meer informatie Meer informatie
Sitting_area_kopie

Geniet van de fijne faciliteiten middenin de woestijn

Meer informatie Meer informatie
MAD_197

Kom tot rust in de stilte

Voorbeeldreis met deze accommodatie

oman
Veelzijdige rondreis Oman met privé gids
Bekijk voorbeeldreis

Luxe individuele rondreis noord en zuid Oman

14 daagse rondreis vanaf €9.900,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Magic Camps Oman

Tenten

Magic Camp Oman bestaat uit maximaal 10 zeer luxe tenten. De tenten zijn sfeervol ingericht met handgemaakte accessoires, lokale kunst en comfortabele bedden met echte matrassen, katoenen dekbedden en kussens. Buiten de tent kan je genieten van een gemeubileerd privé terras. In de tenten zijn tevens elektriciteit en stopcontacten aanwezig waardoor je werkelijk niks tekort komt.


Direct naast de tent bevindt zich de privé badkamer met een draagbaar toilet en een Indiase terracotta pot met warm en koud water waarmee je jezelf kan wassen. Tevens zijn er handdoeken, badjassen en zeep aanwezig.

Interior
Bathroom

Faciliteiten en activiteiten van Magic Camps Oman, Oman

Restaurant

Het personeel bereidt onder begeleiding van een ervaren chef elke avond een heerlijke vers diner klaar waarin lokale specialiteiten met de Libanese keuken worden gecombineerd. Zo worden traditionele gerechten zoals lamsvlees van de barbecue en gemarineerde vis geserveerd. Het diner kan genuttigd worden met de medegasten van het kamp of in een privé tent onder de lantaarns. Na het diner wordt de avond sfeervol geëindigd met bedoeïenenmuzikanten.
De dagen bij Magic Camp Oman worden goed begonnen met een ontbijt bestaande uit koffie en thee, verse sappen, Arabische platte broden, stokbroden, vers fruit, zelfgemaakte jam en eieren.

Activiteiten

In de omgeving van het kamp kunnen op aanvraag verschillende activiteiten ondernomen worden. Zo nemen de ervaren chauffeurs je graag mee voor een spannende rit over de zandduinen of kan je een rustige rit maken op één van de kamelen. Verder is het mogelijk om op bezoek te gaan bij een lokale bedoeïenen thuis of een wandeltocht te maken met een bedoeïenengids. Buiten de woestijn kan je met een 4WD Wadi Bani Khalid bezoeken, een mooie oase boven Wahiba Sands.

Lounge

De gemeenschappelijke tent is ingericht met banken en kussens voor een gezellige en ontspannen sfeer. Hier kan overdag genoten worden van een traditionele thee of verkoelend drankje, en in de avond wordt de dag samen afgesloten met Bedoeïenenmuziek.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven