Combinatiereis Mauritius en Il de La Reunion

18 dagen vanaf € 3.100,- per persoon

Verkort reisprogramma

Een 18-daagse actieve voorbeeldreis naar La Reunion met een strandverlenging op Mauritius. Op La Reunion maak je kennis met twee keteldalen: de Cirque de Salazie en de Cirque de Cilaos. Tevens verken je de maagdelijke vulkaanregio rondom de Piton de la Fournaise. Je verblijft in eenvoudige accommodaties op La Reunion en sluit deze afwisselende reis af in één van onze favoriete accommodaties op Mauritius.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Wat maakt deze voorbeeldreis zo speciaal?

Meer informatie Meer informatie
piton_de_la_fournaise

Piton de la Fournaise

Bezoek de nog steeds actieve vulkaan; de Piton de la Fournaise

Meer informatie Meer informatie
cascade_langevin

Prachtige natuur

Geniet van de prachtige natuur van het eiland La Reunion

Meer informatie Meer informatie
MTPA_095

Mauritius

Geniet van zon, zee en strand op mauritius

Uitgebreid reisprogramma van deze voorbeeldreis

Dag 1

Amsterdam Blank Saint Denis

Vandaag vlieg je met Air France naar Saint Denis op La Reunion.

Dag 2-4
hell_bourg_VIRIN

Prachtig natuurschoon nabij Hell-bourg

Na aankomst op de luchthaven haal je de huurauto op en rijd je een deel via de kust naar Hell-bourg in het Salazie keteldal, waar je de komende drie nachten verblijft in Relais des Cimes in een tweepersoonskamer. Het bergdorp Hell-bourg, gelegen aan de rand van Cirque de Salazie, is vernoemd naar een vroegere gouverneur, en wordt door velen omschreven als "mooiste Franse dorp".

Hell-bourg straalt een gezellige lokale sfeer uit met veel typische Creoolse huizen. Natuurliefhebbers zullen zeker aan hun trekken komen in het Salazie keteldal, het groenste dal van de drie, met vele watervallen en wandelpaden.

Ontbijt
Dag 5+6
Zuidkust

Rij een prachtige route langs de kust en de vulkaan

Vandaag rijd je naar de la Plaine des Cafres in het zuidoosten van het eiland, waar je de komende twee nachten verblijft in Hotel les Geraniums in een standaard tweepersoonskamer. Aangezien je de gehele dag de tijd hebt is het leuk om de langere route langs de kust te rijden. Je rijdt dan om de Piton de la Fournaise heen. Het is een bijzondere ervaring om te zien hoe het tropisch regenwoud wordt onderbroken door de begroeide lava. Je kunt onderweg stoppen bij Piton Saint Rose, dat is gespaard gebleven bij de vulkaanuitbarsting in 1977, en Pointe la Table wat een van de plekken is waar het eiland is doorgegroeid.

Ontbijt
Dag 7-9
montagne_cilaos109_vente_de_vin_de__cilaos_-_CREDIT_IRT_-_guillaume_villegier_dts_08_2018

Maak zeer mooie wandelingen door het keteldal Cilaos

Na het ontbijt kun je eerst nog naar het noorden rijden om de la Plaine de Palmiste en het Forêt de Bébour te bezoeken. Vervolgens rijd je naar de kust, waarna je de mooie route met veel haarspeldbochten volgt naar Cilaos. Hier verblijf je de komende drie nachten in Hotel Le Cilaos in een standaard tweepersoonskamer.

De Cirque de Cilaos ligt tussen steile kraterwanden en is de droogste van de drie keteldalen. Je treft hier enkele warmwaterbronnen en je kunt hier diverse korte en langere wandelingen maken. De route erheen is al een belevenis op zich: de weg telt tussen de 300 en 500 bochten.

Ontbijt
Dag 10-16
Mauritius | westkust

Prachtige zandstranden en azuurblauwe zee op Mauritius

Vroeg in de morgen rijd je naar de luchthaven van Saint Denis en vlieg je naar Mauritius. Na aankomst in Mauritius volgt een transfer naar 20 degres Sud, waar je de komende zeven nachten verblijft in een 'Charm' kamer. Mauritius heeft 1600 kilometer kustlijn die bijna geheel wordt omzoomd door koraalriffen. Deze combinatie van prachtige witte zandstranden en een tropisch klimaat maakt het eiland tot een perfecte strandbestemming.

Ontbijt
Dinner
Dag 17

Mauritius Blank Amsterdam

Vandaag volgt een transfer naar de luchthaven en vlieg je van Mauritius naar Amsterdam.

Dag 18

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam

Inbegrepen

  • Intercontinentale vluchten, gebaseerd op economy class met Air France
  • Luchthavenbelasting en toeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen)
  • Verblijf en verzorging zoals omschreven
  • Genoemde transfers
  • Autohuur: categorie B, inclusief super gold verzekering en ongelimiteerde kilometers
  • Informatiepakket met reisboek

Niet inbegrepen

  • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
  • Benzine, extra bestuurder, afleverkosten auto, contract fee

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven