Polana Serena hotel

Maputo, Mozambique

Statig hotel met prachtige uitzichten

Polana Hotel is een luxe hotel aan de baai van Maputo in Mozambique. Het hagelwitte, koloniale gebouw omringd door palmen doet denken aan een paleis uit een exotisch sprookje en ligt in de luxe ambassadebuurt van Maputo. Polana Hotel heeft prachtige uitzichten op de baai, de rozentuin of de stad, en ligt op maar tien minuutjes afstand van Maputo's bruisende centrum. Voor exclusief comfort in het karakteristieke Maputo ben je bij het Polana Hotel aan het juiste adres.

Meer informatie Meer informatie
Main_entrance

Polana Hotel

Een koloniaal gebouw

Meer informatie Meer informatie
Terrace_of_the_A_Varanda_Restaurant_at_Polana_Serena_Hotel

Een heerlijk ontbijt

Meer informatie Meer informatie
A_Varanda_restaurant_at_Polana_Serena_Hotel

Het restaurant

Geniet hier van een buffet of à la carte diner

Meer informatie Meer informatie
Exterior_of_the_Polana_Serena_Hotel

Het zwembad

Hier kun je terecht voor een verfrissende duik

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Polana Serena hotel

Polana Hotel beschikt over 132 kamers en 10 suites, allen met ensuite badkamer. Het hotel is klassiek ingericht met donkere houten meubels, kroonluchters en comfortabele sofa's. De koloniale ambiance met een ‘African touch' is door het hele hotel doorgevoerd.

Ruime kamers en luxe suites

De meeste kamers hebben een veranda met zicht op de turkooizen baai van Maputo en sommigen kijken uit op de rozentuin of de stad. De ‘Executive' kamers hebben een loungegedeelte met een sofa of een bedbankje voor kinderen tot acht jaar oud. De suites kijken uit op de zee of de rozentuin. Je kunt kiezen voor een suite met een ruime veranda met uitzicht op de baai van Maputo. Ook hebben sommige suites een extra badkamer of een aparte loungeruimte. De Presidentiële suite heeft een enorme veranda met zeezicht, een ruime lounge, een bubbelbad, een keukenblokje en een eetkamer waar tien mensen in kunnen dineren


Executive_room_at_Polana_Serena_Hotel

Faciliteiten en activiteiten van Polana Serena hotel, Mozambique

Restaurant

Polana Hotel beschikt over een uitgebreid scala aan faciliteiten. In het restaurant "The Terraçe" kun je gebruik maken van het heerlijke buffet, of á la carte bestellen. In de brasserie Salão de Chá kun je genieten van Franse gebakjes of een lichte lunch. De Polana Cocktail Bar wordt geroemd om de lijst aan creatieve cocktails en in de Aquarius Bar heb je een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Zwembad

Voor het hotel ligt een prachtig, groot zwembad waar je een verfrissende duik kunt nemen.

Spa / wellness

In het stoombad of in de Polana Health Spa kun je heerlijk ontspannen.

Fitness

Om je conditie op pijl te houden kun je gebruik maken van de fitnessruimte en de tennisbaan of kun je deelnemen aan de aerobicslessen

Activiteiten

Het hotel beschikt over een casino, waar je een avondje je geluk kunt beproeven. Daarnaast worden er tegen een meerprijs verschillende excursies met een gids georganiseerd. Zo kun je een dagje Maputo in gaan met een tour, het nachtleven ontdekken, met zonsondergang over de golven van de baai cruisen of een dagje vissen op het open water.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven