Dragon's Pearl Junk

Halong Bay, Vietnam

Romantisch kleinschalig schip met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

De Dragon's Pearl Junk is een prachtig schip uit 2010 dat vaart door de wateren van Halong Bay. Het is een traditionele houten junk, gemaakt van de beste materialen en geïnspireerd op de Chinese zeilschepen. Wanneer je aan boord stapt van de Dragon's Pearl Junk zul je gecharmeerd worden door de elegante, intieme sfeer en de uitstekende service. Een cruise met deze junk, door de serene omgeving van Halong Bay, is een onvergetelijke ervaring.

Meer informatie Meer informatie
Dragon's_Pearl__Indochina_Junks_(11_cabins)_(2)

Dineren op het dek

Meer informatie Meer informatie
Dragon's_Pearl__Indochina_Junks_(11_cabins)_(6)

Ontspannen

Geniet van een heerlijke cocktail op het dek

Meer informatie Meer informatie
Dragon's_Pearl__Indochina_Junks_(11_cabins)_(5)

Restaurant

Geniet van een heerlijk diner

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Dragon's Pearl Junk

Comfortabele hutten

De Dragon's Pearl Junk heeft drie dekken, waarvan de twee laagste voorzien zijn van 11 hutten. De volledig uitgeruste hutten zijn klein maar comfortabel ingericht. In elke hut vind je een stijlvol design van fijn houtsnijwerk. Je beschikt over een eigen badkamer met douche en er zijn tevens drie gedeelde badkamers aan boord.

Dragon's_Pearl__Indochina_Junks_(11_cabins)_(1)

Faciliteiten en activiteiten van Dragon's Pearl Junk, Vietnam

Restaurant

Op het bovenste dek vind je de elegante eetzaal en de bar, die prachtig ontworpen zijn met handgemaakt teak- en eikenhout.

Lounge

Aan de achterkant van het dek is een gezellige, overdekte loungeruimte, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op Halong Bay. Op het voordek is de stuurhut van de kapitein en vind je een grote open lucht zithoek. Hier kun je, onder het genot van een verfrissend drankje, lekker zonnen of gewoon relaxen met een goed boek.

Activiteiten

Tijdens je cruise met de Dragon’s Pearl Junk zijn er diverse activiteiten inbegrepen. Zo kun je kajakken en zwemmen in Halong Ba, bezoekt je de indrukwekkende grotten, of dineert je op een afgelegen strand. Het is ook mogelijk om tijdens de cruise op een mooie plek te vissen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven