Astove Coral House

Astove, Seychellen

Een bijzondere en authentieke ervaring op een onaangetast atol

Astove Coral House is gelegen op het privé-atol Astove, onderdeel van de Aldabra eilanden groep. Op drie uur vliegen is het één van de meest afgelegen en onbewoonde eilanden van de Seychellen. Het atol heeft een ruig landschap, met kalkstenen rotsen en hoge zandduiken, die de afgelopen decennia heel weinig menselijke impact heeft gehad. Het eiland is lang onbewoond geweest, totdat de familie Veevers-Carter in 1968 hier een kokosnootplantage vestigden. Ze bouwden tevens een aantal gebouwen, waaronder een groot hoofdgebouw, een kapel, een winkel en een accommodatie voor de arbeiders. Deze kleine nederzetting vormt vandaag de dag de basis voor Coral House. Om ervoor te zorgen dat het atol ongerept blijft, is deze accommodatie slechts geschikt voor 12 gasten per week. Een verblijf hier is een bijzondere en authentieke ervaring, waarbij je beleeft hoe de familie vroeger heeft geleefd.

Meer informatie Meer informatie
BlueSafari-astove-food-03-KyleReed

Lokaal eten

Meer informatie Meer informatie
BlueSafari-astove-aerial-04

Je kunt het eiland alleen per vliegtuig bereiken

Meer informatie Meer informatie
BlueSafari-astove-scenic-04-mjones

Je kunt hier fantastisch wandelen over de stranden en in de lagunes

Meer informatie Meer informatie
BlueSafari-alphonse-diving-53-AnthonyGrote

Ontdek de indrukwekkende onderwaterwereld

Meer informatie Meer informatie
BlueSafari-astove-nature-walk-01-KyleReed

Natuurwandelingen

Meer informatie Meer informatie
BlueSafari-astove-lodge-14-Tarquin

Een kleinschalige accommodatie

De accommodatie heeft slechts plek voor maximaal 12 gasten per week. Hierdoor blijft het bijzondere atol ongerept.

Meer informatie Meer informatie
BlueSafari-alphonse-kayaking-01-AnthonyGrote

Verken de omgeving per kano

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Twee stoelen met uitzicht op een groot zwembad bij de Alphonse Island Logde in de Seychellen.
Een bijzondere rondreis naar enkele van de meest ongerepte locaties op aarde
Bekijk voorbeeldreis

Vliegvakantie naar buiteneilanden Seychellen

Eilandhoppen Aldabra en andere atollen op de Seychellen

16-daagse rondreis vanaf €15.700,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Astove Coral House

Coral House heeft zes charmante en comfortabele kamers van 10m², welke zich bevinden rondom de centrale binnenplaats. Deze kamers zijn voorzien van een ensuite badkamer en alle faciliteiten die nodig zijn voor een ontspannen verblijf.

BlueSafari-astove-lodge-15-Tarquin

Faciliteiten en activiteiten van Astove Coral House, Seychellen

Restaurant

Je kunt in de accommodatie genieten van heerlijke gerechten. Vaak bestaat het menu uit een Engels ontbijt, een lunchbuffet- of pakket om op een bijzondere locatie te eten, en een dinerbuffet wat wordt geserveerd in het restaurant of buiten op het terras. De gerechten zijn geïnspireerd op de traditionele Creoolse keuken met vers gevangen vis. ’s Avonds kan je genieten van een 'sundowner' op een prachtige plek op het strand.

Lounge

Coral House beschikt over een ruime en comfortabele lounge waar je na een dag vol activiteiten kunt ontspannen.

Activiteiten

Bij een verblijf op dit ongerepte atol zijn diverse activiteiten inbegrepen om de natuurlijke wonderen te ontdekken en unieke ervaringen te beleven die het eiland te bieden heeft. Op eigen gelegenheid kan je mooie wandelingen maken over de uitgestippelde routes en watersportactiviteiten ondernemen als kajakken en paddleboarden. Daarnaast kan je de kleurrijke onderwaterwereld al snorkelend ontdekken. Je kunt begeleide excursies ondernemen naar het rif om meer te leren over het ecosysteem van dit atol of de groene zeeschildpad spotten met een ervaren gids. Tegen een meerprijs heb je de mogelijkheid om onder andere te duiken, snorkelexcursies te maken, een begeleide natuurwandeling door de mangrove te ondernemen of te vliegvissen.

Duurzaam

Het Coral House heeft verschillende projecten, met als doel duurzame oplossingen te bieden. Daarnaast zijn deze projecten gericht op het behoud van de dieren en het ecosysteem. Je kunt ook actief deelnemen aan één van de natuurbehoudprojecten, waaronder het opruimen van het strand of de oceaan.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven