Denis Island Lodge

Denis Island, Seychellen

Eldorado voor duikliefhebbers

Denis Island ligt op de noordelijke grens van de binneneilanden van de Seychellen, ongeveer een half uur vliegen vanaf Mahé. Denis Island is een privé eiland waar eenvoud, comfort, plezier en ontspanning hand in hand gaan. Daarnaast staat Denis Island bekend als één van de beste duiklocaties van de Seychellen en worden hier regelmatig records gebroken als het gaat om diepzeevissen; grote tonijnen en marlijnen zijn hier geen uitzondering. Een verblijf op Denis Island is dan ook een genot: de mooiste ivoorkleurige stranden, helderblauw water en het geluid van de oceaan op de achtergrond. Een prachtige locatie voor mensen die rust en privacy zoeken en omringd willen zijn door de schoonheid van de natuur. Dennis Island: voor romantici een absolute must, maar ook voor duikliefhebbers en diepzeevissers een eldorado!

Meer informatie Meer informatie
Aerial1._New_2014 Denis Island

Denis Island

Ontdek het prachtige eiland.

Meer informatie Meer informatie
Denis-Island-07-TO-0351

Heerlijk dineren

In het restaurant van de lodge kan je genieten van een uitstekend diner.

Meer informatie Meer informatie
Beach-Dinner.Saxophonist

Pure romantiek

Romantisch dineren op het strand onder de sterrenhemel.

Meer informatie Meer informatie
DenisIsland-high-res-2991

Verfrissende duik

Voor verkoeling kan je terecht in het zwembad van de lodge.

Meer informatie Meer informatie
HDSleeping51

Ontspannen

Kom volledig tot rust tijdens een van de spa behandelingen.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Denis Island Lodge

Luxe Beach Villa

De luxe Beach villa's (325 m2) zijn de ideale accommodatie voor een klein gezin. De villa's beschikken over een ruim privé terras met buiten douche voor twee personen. Daarnaast beschikken de villa's over een privé plungepool en een ensuite badkamer met ligbad en douche.

BEACH-VILLA
DSC_3993-_Beach_Villa_Interior.1
DenisIsland-317

Gezellige Family cottage

De gezellige Family cottage (169 m2) beschikt over twee slaapkamers en is de perfecte accommodatie voor een gezin. De cottage beschikt over een aparte woonruimte en een ruim privé terras met lounge set en dinertafel en met uitzicht over de zee. Daarnaast beschikt de cottage over een comfortabele buitendouche voor twee personen en een ensuite badkamer met ligbad en douche.

Beach Front Spa cottage

De Beach Front Spa cottages (150 m2) liggen zoals de naam al zegt direct aan het strand. De cottages beschikken over een privé veranda met lounge set, ligbedden op het strand en een comfortabel ligbed op de veranda. Daarnaast beschikken de cottages over een ensuite open badkamer en een kleine binnenplaats.

DenisIsland-170
Denis-Island-mod1

Deluxe Beach cottage

De Deluxe Beach cottages (110 m2) beschikken over een ruim privé terras, waar vandaan je een prachtig uitzicht hebt over de tuin en het strand. Daarnaast beschikken de cottages over een kleine zithoek, een binnenplaats en een open badkamer.

Comfortabele Beach cottage

De comfortabele Beach cottages (90 m2) beschikken over een ruime privé veranda met lounge set. Daarnaast heb je bij een verblijf in een Beach cottage de beschikking over privé ligbedden op het strand. Ook beschikken de cottages over een binnenplaats, een kleine zithoek en een open badkamer.

Denis-Island-Bedroom-21

Faciliteiten en activiteiten van Denis Island Lodge, Seychellen

Restaurant

Het restaurant van Denis Island heeft een prima reputatie als het gaat om heerlijke maaltijden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse producten en er is volop keuze. Je kunt zowel in het restaurant eten als op het strand onder de sterren.

Zwembad

In het zwembad kan je terecht voor een heerlijke verfrissende duik.

Begeleide wandelingen

De overweldigende natuur van het eiland leent zich goed voor het maken van wandeltochten. De oude vuurtoren op Denis Island is nog altijd in gebruik. Als je de moeite neemt om helemaal naar boven te klimmen, word je beloond met een spectaculair uitzicht.

Watersport

Wil je meer dan relaxen aan het strand of aan het zwembad, dan zijn er nog voldoende andere mogelijkheden. Denis Island is omzoomd door een breed koraalrif en dat maakt het een paradijs voor de snorkelaar. De beschermde onderwaterwereld rondom het eiland staat bekend als een van de beste duiklocaties van de Seychellen. Ook de mogelijkheden voor diepzeevissers zijn uitstekend: hier is al menig record gebroken bij het vangen van grote tonijnen en marlijnen. Je kunt ook kiezen uit zeilen, windsurfen of kanoën.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven