Armadale Boutique Lodge

Harare, Zimbabwe

Karakteristieke Lodge in een residentiele wijk

Armadale is een kleinschalige lodge gelegen in een residentiele wijk van de hoofdstad Harare in Zimbabwe. De lodge is ondergebracht in een mooi landhuis uit 1904 en is omgeven door een drie generaties oude tuin met veel groen en vogels. Armadale is nostalgisch ingericht in de sfeer van vroegere ontdekkingsreizigers, maar dan wel met hedendaagse voorzieningen. Het gebruik van warme en kleurrijke tonen geven de lodge een karakteristieke en huiselijke uitstraling. Vers bereide maaltijden kunnen op verschillende locaties genuttigd worden. Mocht je liever buiten de deur willen dineren, dan kan je kiezen uit verschillende restaurants op loopafstand. Deze accommodatie is perfect voor wanneer je op doorreis bent naar andere delen in Zimbabwe of buurlanden zoals Zambia en Mozambique.


Meer informatie Meer informatie
Armadale Lodge Restaurant

Geniet van heerlijke verse maaltijden

Meer informatie Meer informatie
Armadale Lodge tuin

genieten van een goed aangelegde tuin

Meer informatie Meer informatie
Armadale Lodge restaurant 2

Diner in de prachtige tuinen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

NW_LV_1819_Matobos
Actieve individuele rondreis met wild, water en natuur
Bekijk voorbeeldreis

Rustieke rondreis inclusief kanosafari door Zimbabwe

18-daagse safari vanaf €6.600,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Armadale Boutique Lodge

Suites

Armadale beschikt over 9 suites met nostalgische inrichting in de sfeer van vroegere ontdekkingsreizigers, zonder om aan comfort en ruimtelijkheid in te hoeven leveren. Alle suites kenmerken zich door de karakteristieke inrichting, aangevuld met antiek stukken en details die gebaseerd zijn op de Afrikaanse cultuur. De functioneel ingerichte suites bevatten allen een slaapkamer met ensuite badkamer. Elke kamer is voorzien van een privé veranda met zicht op de prachtig aangelegde tuin.

Voor de reizigers die behoefte hebben aan meer ruimte en privacy zijn er ook suites met een extra woonkamer en een keuken.

Armadale Lodge Suite

Faciliteiten en activiteiten van Armadale Boutique Lodge, Zimbabwe

Restaurant

Samen met je mede reisgenoten kun je aan een lange houten tafel genieten van heerlijke vers gemaakte maaltijden in de karakteristiek, smaakvol ingericht eetkamer.

Voor meer privacy kan er gezorgd worden voor een privé diner in de tuin of in je eigen suite.

Zwembad

Voor een verfrissende duik kan je terecht bij het zwembad in de groene tuin. Perfect om tot rust te komen na een enerverende dag vol nieuwe indrukken en avonturen.

Wi-fi

Over de gehele accommodatie is er gratis Wi-Fi aanwezig.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven