Nyamatusi Camp

Mana Pools National Park, Zimbabwe

Originele lodge op een prachtige locatie

Nyamatusi Camp is een kleinschalige safari lodge, gelegen in het oosten van Mana Pools National Park in Zimbabwe. Dankzij de afgelegen ligging in de schaduw van de bomen en aan de oevers van de Zambezi rivier, kan je in alle rust optimaal genieten van de prachtige waterrijke omgeving met een hoge concentratie wild. Bij deze eco-bewuste lodge kan er naast de onvergetelijke safari's onder begeleiding van uitstekende gidsen genoten worden van subtiele luxe. Hierbij kan gedacht worden aan ruime suites met privé 'plunge pool' en verrassende maaltijden met bijpassende wijnen.

Voor gezinnen met kinderen jonger onder de zeven jaar is de dichtbij gelegen Nyamatuse Mahogany lodge uitermate geschikt.

Meer informatie Meer informatie
uitzicht vanaf 'plunge pool' bij Nyamatusi Camp, Mana Pools NP in Zimbabwe

Zwembad met uitzicht

Meer informatie Meer informatie
Buiten douche bij Nyamatusi Camp, Mana Pools NP in Zimbabwe

Elke suite beschikt over zowel een binnen als buitendouche

Algemene lounge bij Nyamatusi Camp, Mana Pools NP in Zimbabwe
Meer informatie Meer informatie
luxe tijdens safari bij Nyamatusi Camp, Mana Pools NP in Zimbabwe

Geniet van hoogstaande versnaperingen

Meer informatie Meer informatie
wandeling met olifant bij Nyamatusi Camp, Mana Pools NP in Zimbabwe

Onvergetelijke wandelsafari's

Voorbeeldreis met deze accommodatie

bush bij Pamushana lodge in Zimbabwe
Incl. Mana Pools, Hwange en het afgelegen zuidoosten
Bekijk voorbeeldreis

Crème de la Crème vliegsafari Zimbabwe

15-daagse vliegsafari vanaf €14.600,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Nyamatusi Camp

Suites

Nyamatusi Camp beschikt over zes suites, ieder dusdanig gepositioneerd dat je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Zambezi rivier. De ruime suites, ingericht in moderne hedendaagse stijl, hebben een ruime opzet door de aanwezigheid van grote schuifwanden en een privé buitendek met zowel een 'plunge pool' als een loungeset. Alle suites beschikken over een ensuite badkamer met een binnen en buitendouche.

Inrichting slaapkamer bij Nyamatusi Camp, Mana Pools NP in Zimbabwe
Slaapkamer met uitzicht bij Nyamatusi Camp, Mana Pools NP in Zimbabwe

Faciliteiten en activiteiten van Nyamatusi Camp, Zimbabwe

Safari

Alle activiteiten zijn inbegrepen tijdens je verblijf. Nyamatusi staat bekend om zijn uitstekende gidsen die je begeleiden tijdens de ochtend en avond safari's. In open landrovers krijg je de kans om van de weg af te gaan op zoek naar het wild. Tijdens de begeleide wandelsafari's kan de natuur en het wild van nog dichterbij bekeken worden.

Naast de safari's kan je bij Nyamatusi deelnemen aan activiteiten op het water zoals een kano tocht of een visexcursie op de Zambezi rivier.

Tevens kan je vogels spotten om zo kennis te maken met unieke soorten.

Restaurant

Op de begane grond van het hoofdgebouw bevindt zich een wijnkelder, bar en een eetruimte waar vanuit je toegang hebt tot de boma. Met de prachtige natuur op de achtergrond kan je genieten van vers bereide smaakvolle maaltijden, aangevuld met bijpassende wijnen uit de wijnkelder.

Zwembad

Om af te koelen na een enerverende dag vol avontuur kan je terecht bij het centraal gelegen zwembad. Onder het genot van een drankje kan je hier de meest indrukwekkende zonsopkomsten en -ondergangen aanschouwen.

Lounge

Op de bovenste verdieping van de gemeenschappelijke ruimte bevindt zich een uitkijkdek en de lounge. Dankzij de verhoogde ligging heb je uitstekend zicht op de rivier en het rondtrekkende wild. Het is tevens de ideale plek is om te kunnen genieten van een goed boek of een heerlijke versnapering.

Privé plungepool

Alle suites zijn voorzien van een privé 'plunge pool' met prachtig uitzicht op de Zambezi rivier.

Buitendouche

Alle suites zijn voorzien van zowel een comfortabele binnen- als buitendouche.

Kindvriendelijk

Nyamatusi Camp verwelkomt kinderen vanaf 7 jaar. Enkel de wandel- en kanosafari's zijn uitsluitend toegankelijk voor jongeren vanaf 16 jaar.

Duurzaam

Om het prachtige gebied, de omgeving en het milieu te behouden heeft de lodge verschillende duurzame projecten geïntroduceerd zoals het gebruik van zonne-energie en het (her)gebruik van natuurlijke producten. Tevens draagt de organisatie een steentje bij aan de lokale economie door financiële steun te geven aan verschillende fondsen.

Buitendouche

Alle tenten beschikken over een fijne buitendouche.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven