Somalisa Camp

Hwange National Park, Zimbabwe

Luxe tentenkamp in het Hwange National Park

Somalisa Camp is een kleinschalig tentenkamp gelegen in een privé concessie in het hart van het Hwange National Park in Zimbabwe. Dit prachtige tentenkamp ligt op een ideale locatie aan de oever van de oude fossiele rivier, de Kennedy Vlei. Grote kuddes olifanten, leeuwen en vele andere wilde diersoorten laten zich hier regelmatig zien. Een unieke Afrika ervaring met adembenemende uitzichten over de savanne en het dichtbegroeide acaciabos. De bijzonder mooie locatie, uitstekende maaltijden, luxe Afrikaanse sfeer en spectaculaire activiteiten maken het een zeer unieke en geliefde locatie.

Meer informatie Meer informatie
wild bij Somalisa camp in Zimbabwe

Oog in oog met het wild

Meer informatie Meer informatie
Somalisa_Camp7

Overnacht op een bijzondere locatie

Meer informatie Meer informatie
Somalisa_Camp_6

Koel af in het zwembad

Meer informatie Meer informatie
 safari bij Somalisa camp in Zimbabwe

Avontuurlijke safari's

Meer informatie Meer informatie
lounge bij Somalisa camp in Zimbabwe

Gemeenschappelijke lounge

Voorbeeldreis met deze accommodatie

bush bij Pamushana lodge in Zimbabwe
Incl. Mana Pools, Hwange en het afgelegen zuidoosten
Bekijk voorbeeldreis

Crème de la crème vliegsafari Zimbabwe

Crème de la Crème vliegsafari Zimbabwe

15-daagse vliegsafari vanaf €14.600,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Somalisa Camp

Safari Tents

Somalisa Camp biedt zeven stijlvol ingerichte tenten aan. Een mix van natuur en luxe die hier elkaar omarmen. Elke tent beschikt over een ensuite badkamer met een binnen- en buitendouche en een koperen bad. Om warm te blijven tijdens de koude nachten staat er in elke tent een houtkachel. Elke safaritent beschikt over een eigen veranda vanwaar je eindeloze vergezichten hebt over de uitgestrekte savanne.

Voor gezinnen is er de optie om twee tenten aan elkaar te schakelen.

Somalisa Camp tent d
badkamer  bij Somalisa camp in Zimbabwe

Faciliteiten en activiteiten van Somalisa Camp, Zimbabwe

Safari

Tijdens je verblijf zijn alle activiteiten inbegrepen. Zo kan je wild spotten in het Hwange National Park door deel te nemen aan de begeleide wandelsafari's en spectaculaire open Landrover safari's. Hwange National Park is daarnaast ook rijk aan ruim 400 soorten vogels en is het een waar vogelparadijs.


Restaurant

Tijdens jouw verblijf in Somalisa Camp ontbijt en dineer je in het sfeervol ingerichte restaurant. Uitstekende maaltijden, die op traditionele wijze met biologische producten zijn bereid, worden hier geserveerd. Bij de maaltijden worden diverse Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen geschonken. Vanaf het restaurant heb je uitzicht over de savanne en de beroemde Kennedy vlei.

Lounge

In de gemeenschappelijke en sfeervolle lounge kan je ontspannen op één van de comfortabele stoelen en banken. Daarbij loopt de lounge aan de voorzijde over in een grote veranda met uitzicht op de drinkplaats.

Zwembad

Op de veranda aan de voorzijde van de lounge kan je heerlijk ontspannen in het kleine zwembad van het tentenkamp. Geheel voorzien van ligstoelen en parasols met panoramisch uitzicht over de wildrijke omgeving.

Culturele excursies

Liefhebbers kunnen ervoor kiezen om tijdens een culturele excursie een kijkje te nemen in het leven van de lokale bewoners.

Familiekamers

Voor gezinnen is er de optie om twee tenten aan elkaar te koppelen.

Duurzaam

Somalisa Camp is duurzaam ingericht met natuurlijk hout en organische kenmerken van de Afrikaanse omgeving. Het tentenkamp draait voor 80% op zonne-energie en op een waterzuiveringssysteem. Somalisa Camp is ook bekroond met de eerste Gold Green Tourism Certification in Zimbabwe.

Daarnaast doneren ze 10 dollar aan de African Bush Camp Foundation voor elke nacht die je op Somalisa Camp verblijft. Zij zetten zich in om natuurbehoud op lange termijn te realiseren door middel van programma's gericht op bewustwording van de gemeenschap, natuurbehoud en educatie.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven