Big Cave Camp

Matobo National Park, Zimbabwe

Op rotsen gebouwde lodge met prachtige uitzicht

Big Cave Camp is een kleinschalige lodge in de Matabo Hills regio grenzend aan het Matobo National Park in het zuidwesten van Zimbabwe. Gelegen tussen grote granieten rotsformaties is dit een prachtige en unieke locatie om te verblijven. De lodge is sfeervol ingericht met acht stenen huisjes allemaal met panoramisch uitzicht over het rotsachtige en dichtbegroeide landschap. De bijzondere locatie, spectaculaire excursies, comfortabele chalets en het vriendelijke personeel maken het een zeer aangenaam verblijf.

 zwembad bij Big Cave Camp in Zimbabwe
Meer informatie Meer informatie
Guests_watching_a_small_herd_of_white_rhino

Onvergetelijke safari's

Meer informatie Meer informatie
uitzicht  bij Big Cave Camp in Zimbabwe

Ongerepte natuur

Meer informatie Meer informatie
Big cave camp lounge 2

Ontspan in de gemeenschappelijke lounge

Meer informatie Meer informatie
mountainbiken  bij Big Cave Camp in Zimbabwe

Mountainbiken

De lodge biedt leuke mountainbike excursies aan

Meer informatie Meer informatie
lokale gemeenschap bij Big Cave Camp in Zimbabwe

Lokale kinderen

Ga op bezoek bij de White Waters Secondary School

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Cheetah_on_a_game_drive_bew
Eastern Highlands | Great Zimbabwe | Gonarezhou | Matobo Hills | Hwange | Victoria Watervallen
Bekijk voorbeeldreis

Afwisselende autorondreis door Zimbabwe

20-daagse selfdrive vanaf € 8.400,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Big Cave Camp

Chalets

Big Cave Camp biedt accommodatie aan in de vorm van acht sfeervol ingerichte chalets. Je hebt de keuze uit één familie chalet van 30m2 (maximaal vier personen), één bruidssuite van 50m2 en zes tweepersoons chalets van 20m2. Alle chalets hebben een ensuite badkamer met douche en een privé balkon of terras met panoramisch uitzicht over de rotsachtige omgeving. Ze zijn allemaal gebouwd op granieten rotsen.

bruidstuite  bij Big Cave Camp in Zimbabwe
family lodge  bij Big Cave Camp in Zimbabwe

Faciliteiten en activiteiten van Big Cave Camp , Zimbabwe

Restaurant

In het sfeervol ingerichte Leopard's Lair restaurant kan je heerlijk ontbijten en dineren. De unieke eetruimte is volledig opgenomen in de natuur met bomen die door het dak heen groeien en een enorme rots. 's Avonds dineren de lodge managers en gasten gezamelijk aan de lange eettafel.

Lounge

Big Cave Camp beschikt over een fijne lounge en kleine bibliotheek met boeken, zodat je meer kan leren over de geschiedenis van het Matobo National Park. 's Avonds kan je genieten in de met lantaarns verlichte traditionele Boma en heb je de tijd om al je verhalen te vertellen rond het knetterende kampvuur.

Zwembad

Tijdens je verblijf kan je genieten van het natuurlijke rots zwembad.

Safari

Tegen een meerprijs kan je verschillende activiteiten boeken, waaronder dag- en avondsafari's in open Landrover en wandelsafari's op zoek naar bedreigde neushoorns.

Activiteiten

Liefhebbers hebben de optie om een bezoekje te brengen aan een schooltje of Ndebele dorp. Ook heb je de mogelijkheid om een mountainbike excursie te ondernemen of de verschillende rotstekeningen te bewonderen.

Duurzaam

Big Cave Camp zet zich in voor de lokale kinderen van de White Waters Secondary School. Zo zorgen zij ervoor, in samenwerking met deze school, dat er een nieuwe bibliotheek en computerlokaal worden gebouwd en dat er lunch wordt geserveerd aan de schoolkinderen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven