Sala Lodges

Siem Reap, Cambodja

Een authentiek verblijf in een Khmer huisje

Sala Lodges is een uniek resort met een verzameling van elf gerenoveerde en verplaatste traditionele Khmer huisjes, gelegen op het platteland op één kilometer buiten Siem Reap. De op palen gebouwde huisjes zijn oorspronkelijk afkomstig uit de authentieke dorpen van het Cambodjaanse platteland en zijn volledig gedemonteerd, vervoerd en schitterend gerestaureerd. De eenvoud van de huizen gaan perfect samen met de luxueuze en moderne elementen, waarbij je geniet van een comfortabel en zeer uniek verblijf in een intiem dorpje net buiten de stad. Je persoonlijke Tuk-Tuk chauffeur en het uiterst vriendelijke personeel maken je verblijf compleet. Ee uitstekende basis om het tempelcomplex van Angkor Wat te verkennen.

Meer informatie Meer informatie
CM_Sala_Lodges_zwembad_buiten_SL_Swimming_Pool_rb-0403

Ontspan aan dit lange zwembad

heerlijk om baantjes te trekken

Meer informatie Meer informatie
CM_Sala_Lodges_buiten_service_SL_Service_rb-0458

Optimale service en gastvrijheid

Meer informatie Meer informatie
CM_Sala_Lodges_excursie_naar_Angkor_Morning

Bezoek de indrukwekkende omliggende tempels

Meer informatie Meer informatie
CM_Sala_Lodges_bovenaanzicht_SL_Birdeye_View_15-4-2018

Een verblijf tussen de tropische begroeiing

Meer informatie Meer informatie
CM_Sala_Lodges_SL_Arrival_Tuk_tuk_rb-3065

Een eigen Tuk-Tuk met chauffeur

Tijdens je verblijf heb je een Tuk-Tuk met chauffeur tot je beschikking

Meer informatie Meer informatie
CM_Sala_Lodges_massage_spa_SL_Spa_rb-3702

Onderga een rustgevende massage

Meer informatie Meer informatie
CM_Sala_Lodges_terras_buiten_AL_lounge_day

De sfeervolle lounge

Dit is een perfecte plek om in de buitenlucht te relaxen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

CM_4_Rivers_Floating_Lodge_Cambodja_koe_children-playing-in-water-with-cow-at-koh-andet
Afwisselende vakantie langs de hoogtepunten van Cambodja
Bekijk voorbeeldreis

Uitgebreide individuele rondreis door Cambodja

Uitgebreide individuele rondreis Cambodja

18-daagse rondreis vanaf €6.100,- per persoon

Verblijfsmogelijkheden van Sala Lodges

Sala Lodges bestaat uit elf houten huizen, waarvan negen huizen geschikt zijn voor twee tot drie personen en twee huizen geschikt zijn voor vier tot vijf personen. Ieder huis is hierbij uniek in de inrichting en architectuur en draagt een eigen geschiedenis met zich mee. Zo bevat elk huis een beschrijving met betrekking tot het bouwjaar, waar het in Cambodja gelegen was en bevat het informatie over de voormalige eigenaren. Een verblijf in Sala Lodges biedt hierdoor een zeer persoonlijke en culturele ervaring in authentieke sfeer.

Traditionele Khmer huisjes

Alle huizen beschikken over een groot terras, een comfortabel woongedeelte en een moderne badkamer met meubilair uit India. De huizen zijn allemaal verschillend gesitueerd, zowel met een ligging aan het zwembad als in de weelderige tuinen, voor ultieme privacy. De huizen voor twee tot drie personen beschikken over één slaapkamer met badkamer, terwijl de huizen voor vier tot vijf personen voorzien zijn van twee slaapkamers en twee badkamers.

CM_Sala_Lodges_slaapkamer_house_11_room_rb-8505
CM_Sala_Lodges_badkamer_SL_House_9_washroom_rb-0558

Faciliteiten en activiteiten van Sala Lodges, Cambodja

Restaurant

In het restaurant ‘The Monolith' worden zowel Oosterse als Westerse gerechten geserveerd. Elke dag gaat er een kok vroeg in de ochtend naar de lokale markt op zoek naar de beste producten. Bij de bereiding wordt er tevens gebruik gemaakt van seizoensgebonden gerechten uit eigen tuin. Daarnaast kun je gedurende de dag genieten van heerlijke tapas. In de bar kun je genieten van exotische cocktails, diverse soorten koffies en versgeperste sappen.

Zwembad

Het 'infinity' zwembad is een zoutwaterbad en heeft een lengte van 20 meter. Rondom het ruime zwembad zijn heerlijke ligbedden met parasols geplaatst zodat je optimaal kunt genieten.

Spa / wellness

Toe aan wat ontspanning? Bij Sala Lodges worden diverse massages aangeboden zodat je na een intensieve dag in de omgeving heerlijk tot rust kunt komen in de lodge.

Lounge

De lounge in de open lucht nodigt uit om plaats te nemen en onder het genot van een drankje verhalen te delen met andere gasten. De lange tafel tussen de tropische vegetatie is een sfeervolle plek om te ontspannen.

Activiteiten

Sala Lodges ligt dichtbij Angkor Wat, het Tonlé Sap-meer, de Wat Damnak-pagode en het Angkor Nationaal Museum. Voor de sportliefhebbers ligt er ook een golfbaan op een paar kilometer afstand van Sala Lodges. Daarnaast kun je bij de lodge een fiets huren, gaan paardrijden om de omgeving te verkennen of een massage ondergaan voor de ontspanning. Je zal gedurende je verblijf een aangewezen tuk-tuk met chauffeur tot je beschikking hebben. Zij staan te allen tijde tot je beschikking voor een restaurantbezoek of excursie naar de tempels van Angkor Wat.

Accommodaties in de regio

×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven