Knai Bang Chatt

Kep, Cambodja

Charmant resort aan het water met goede keuken

Knai Bang Chatt is een boutique hotel ondergebracht in een verzameling van gerenoveerde, koloniale villa's in de kustplaats Kep aan de zuidwestkust van Cambodja. In het Khmer betekent Knai Bang Chatt "Regenboom rondom de zon" en in het boeddhisme stelt deze regenboog een halo voor rond het hoofd van Boeddha. Met deze symboliek in het achterhoofd werd Knai Bang Chatt ontwikkeld als een mooi toevluchtsoord dat haar bezoekers bescherming en een thuis ver weg van huis biedt. De strakke lijnen en minimalistische stijl van het resort zijn overgenomen uit de oude Japanse filosofie van Wabi Sabi, die belang hecht aan rustieke eenvoud, ingetogen elegantie en de schoonheid van imperfectie.

Meer informatie Meer informatie
CM_Knai_Bang_Chatt_pier_water_SC__5

Romantisch dineren aan de pier

Meer informatie Meer informatie
CM_Knai_Bang_Chatt_eten_culinair_restaurant_Pic_2

Laat je culinair verwennen

In 'The Strand' geniet je van een gevarieerd menu met voornamelijk verse, vis gerechten

Meer informatie Meer informatie
CM_Knai_Bang_Chatt_zitplekken_restaurant_SC_11

De sfeervolle lounge

Een heerlijke plek om optimaal te ontspannen na een enerverende dag

Meer informatie Meer informatie
CM_Knai_Bang_Chatt_zwembad_KBC_14

Neem een frisse duik in het ruime zwembad

Of relax op de comfortabele ligbedden

Meer informatie Meer informatie
CM_Knai_Bang_Chatt_restaurant_KBC_22

Geniet van een heerlijk diner in het restaurant

Meer informatie Meer informatie
CM_Knai_Bang_Chatt_tuin_yoga_KBC_28

Vind je innerlijke rust tijdens een yoga-sessie

Meer informatie Meer informatie
CM_Knai_Bang_Chatt_buitenaanzicht_KBC_4

Prachtige villa's met uniek design

De villa's worden omgeven door tropische vegetatie

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Knai Bang Chatt

Knai Bang Chat beschikt over 18 kamers waarvan 1 suite die allen zijn ondergebracht in verschillende villa's. De villa's worden omringd door een prachtige tuin met bomen, kiezelpaden en bamboeschermen die zorgen voor uw privacy.

De kamers

De kamers zijn onderverdeeld in verschillende types. Zo is er een standaard kamers en ruimere 'Garden View' en 'Sea View' kamers. Alle kamers zijn ingericht in een natuurlijke stijl, dat terug te zien is in de teakhouten bedden, natuurlijke aardetinten, keramische lampen en authentieke Khmer relikwieën. Daarbij hebben alle kamers een ensuite badkamer en een balkon of terras met uitzicht over de weelderige tuin of zee.

CM_Knai_Bang_Chatt_slaapkamer_KBC_5
CM_Knai_Bang_Chatt_badkamer_KBC_8
CM_Knai_Bang_Chatt_badkamer_KBC_10
CM_Knai_Bang_Chatt_slaapkamer_KBC__9

De suite

De ruime Knai Bang Chatt suite (80m2) omvat de gehele tweede verdieping van één van de villa's. Deze suite beschikt over een ruime slaapkamer met aparte zithoek, een jacuzzi en een eigen terras met een spectaculair uitzicht op de zee.

Faciliteiten en activiteiten van Knai Bang Chatt, Cambodja

Gourmet restaurant

The Strand is één van de weinige culinaire restaurants in Kep en biedt gezonde en lekkere gerechten van verse en lokale producten, waaronder veel vis en krab die dagelijks in de omgeving worden gevangen. Je kunt ervoor kiezen om binnen in het restaurant of buiten op het paviljoen te dineren. De ideale plek om informeel te ontspannen en te genieten van de zonsondergang is de ‘Sailing Club Restaurant & Bar'. Het biedt een verscheidenheid aan cocktails, wijn en bier en een uitgebreid menu van lokale visgerechten en lekkere westerse favorieten. Het restaurant is gevestigd in een voormalig vissershuisje direct aan de zee.

Lounge

'The Lounge' is een geliefde cocktail bar, niet alleen voor gasten maar ook voor bezoekers die niet in het hotel overnachten. Ruimtelijk gelegen aan het water is het de ideale plek voor een drankje.

Zwembad

Natuurlijk kun je ook gewoon ontspannen, een boek lezen of genieten van de zon bij het zwembad. Hiervandaan heb je tevens een schitterend uitzicht over de kust.

Spa / wellness

Ontspanning en rust zijn belangrijke elementen bij Knai Bang Chatt. Of je nu kiest voor een verkwikkende behandeling in de spa of een ontspannende massage op slechts enkele meters van de zee, de spa van Knai Bang Chatt zal je verwennen en betoveren. Je kunt ook meedoen met een yoga- of meditatieprogramma.

Duurzaam

Bij Knai Bang Chatt wordt er op verschillende manieren aandacht besteed aan duurzaamheid. Lokale gemeenschappen worden ondersteund middels investeringen in het onderwijs, gezondheid en levensonderhoud. Het team zet zich in voor natuurbehoud en probeert de ecologische voetafdruk van het toerisme zo laag mogelijk te houden.

Activiteiten

Bij ‘Sailing Club Restaurant & Bar' zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Zo kun je hier biljarten, tafeltennissen, volleyballen en jeu de boules spelen. Ook kan je kajakken, zeilen en andere watersport activiteiten uitoefenen.


Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven