Cuesta Serena Boutique Hotel

Omgeving Huaraz, Peru

Kleurrijk boutique hotel op serene locatie in de Andes

Cuesta Serena Boutique hotel is een kleinschalig en sfeervol boutiquehotel gelegen in de omgeving van Huaraz. Dit kleurrijke, in Peruaanse stijl ingerichte hotel ligt hoog in de Andes, waardoor je verzekerd bent van een indrukwekkend uitzicht op de met sneeuw bedekte bergen van de Cordillera Blanca. Door het aanbod van comfortabele faciliteiten, gastronomische gerechten en een rustgevende omgeving, zal je tijdens je verblijf niets tekort komen. Cuesta Serena Boutique hotel is een perfecte accommodatie voor wie zich graag wilt terugtrekken van de dagelijkse drukte en dichterbij de prachtige natuur van Peru wilt zijn.

Meer informatie Meer informatie
PE_cuesta_serana_boutique_hotel_website_yoga_groeps_grupo-meditacin-huscarn-detrs

Vind je innerlijke rust tijdens een yoga-sessie

Met prachtige vergezichten

Meer informatie Meer informatie
PE_cuesta_serana_boutique_hotel_website_galeria-13-cuesta-serena-boutique-hotel

Heerlijk verblijven in een groene omgeving

Meer informatie Meer informatie
PE_CO_Cuesta_serana_boutique_hotel_CuestaSerenaBoutiqueHotelCommonArea1-Lodging-Huaraz-Peru-2020-┬®CuestaSerenaBoutiqueHotel

Heerlijk ontspannen in een hangmat

Terwijl je uitkijkt op de prachtige bergen in de verte

Meer informatie Meer informatie
PE_cuesta_serana_boutique_hotel_website_ontbijt_galeria-22-cuesta-serena-boutique-hotel

Laat je culinair verwennen

Meer informatie Meer informatie
PE_cuesta_serana_boutique_hotel_website_galeria-11-cuesta-serena-boutique-hotel

De sfeervolle lounge

Neem plaats bij de openhaard na een enerverende dag in de omgeving

Meer informatie Meer informatie
PE_CO_cuetsa_serena_boutique_hotel_CuestaSerenaBoutiqueHotelPool-Lodging-Huaraz-Peru-2020-┬®CuestaSerenaBoutiqueHotel

Neem een frisse duik in het overdekte zwembad

Meer informatie Meer informatie
PE_cuesta_serana_boutique_hotel_website_galeria-15-cuesta-serena-boutique-hotel

Prachtige Peruaanse details

Voorbeeldreis met deze accommodatie

CO_PE_huaraz_omgeving_001_ME7A2778Huaraz_(2)
Incl. Cordillera Blanca regio en kennismaking met de Moche cultuur
Bekijk voorbeeldreis

Individuele rondreis onbekende noorden Peru

Rondreis onbekende noorden van Peru

21 daagse rondreis vanaf €9.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Cuesta Serena Boutique Hotel

Dit kleinschalige hotel beschikt over slechts zeven verblijfsmogelijkheden welke onderverdeeld zijn in diverse, comfortabele suites. Alle suites zijn uniek ingericht en versierd met Peruaanse textiel en kleurrijke details. Alle verblijfsmogelijkheden beschikken over een ruime en-suite badkamer.

De suites

Het hotel beschikt over zes suites, welke verschillen in grootte en ligging. De suites bieden een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen of de tuinen en zijn geschikt voor twee tot vier personen. De suites hebben een kleurrijke inrichting waarbij veel gebruik is gemaakt van Peruaanse accessoires.

PE_cuesta_serana_boutique_hotel_website_suite_luxurysuite-cuestaserena
PE_cuesta_serana_boutique_hotel_website_petite_bungalow2-cuestaserena
PE_cuesta_serana_boutique_hotel_website_petite_bungalow-cuestaserena

De 'Petite' bungalow

De 'Petite' bungalow is een klein huisje gelegen in het centrale deel van het hotel. De bungalow beschikt over een kleine kitchenette, een woonkamer en een eigen badkamer. Daarnaast is dit kleine huisje voorzien van een slaapkamer met een queensize bed en een loft-achtige slaapkamer met twee enkele bedden. Het huisje is ideaal voor een gezin of een samen reizende groep.

Faciliteiten en activiteiten van Cuesta Serena Boutique Hotel, Peru

Restaurant

In het restaurant kun je terecht voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner, welke bij goed weer ook op het terras worden geserveerd. Niet alleen de inrichting van het hotel is kleurrijk, ook het menu bevat diverse, kleurrijke ingrediënten welke voor een groot deel afkomstig zijn uit eigen biologische tuin. Als onderdeel van de culinaire ervaring, kunnen kinderen deelnemen aan een kookles om hun eigen pizza te maken.

Spa / wellness

In het hotel worden diverse massages en behandelingen aangeboden zodat je optimaal kunt ontspannen tijdens je verblijf. In de spa worden plantaardige producten gebruikt door professionele behandelaars. Ook is het mogelijk om yogalessen te volgen onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Zwembad

Cuesta Serena Boutique hotel beschikt over ruim buitenzwembad welke bedekt kan worden met een dak, zodat je ook tijdens de koelere maanden een heerlijke duik kunt nemen. Rondom het zwembad zijn voldoende, comfortabele ligstoelen gesitueerd zodat je optimaal kunt ontspannen met het indrukwekkende decor van de omliggende bergen op de achtergrond.

Activiteiten

Cuesta Serena Boutique hotel heeft een breed aanbod aan diverse activiteiten in de omgeving. Zo kun je deelnemen aan een excursie naar het ‘María Josefa’ bos en de ‘Llanganuco’ laguna of kun je andere bekende lagunes bezoeken in de omgeving zoals de ‘Wilcacocha’ lagune en de ‘Lagoon 69’. Daarnaast worden er verschillende wandeltochten aangeboden en heb je de mogelijkheid om archeologische vindplaatsen in de omgeving te ontdekken.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven