Somalisa Expeditions

Hwange National Park, Zimbabwe

Olifanten ontmoeten vanaf een charmant tentenkamp

Somalisa Expeditions is een authentiek tentenkamp gelegen in het hart van het grootste wildreservaat van Zimbabwe; het Hwange National Park. Het kamp bevindt zich tussen de acacia bomen en staat bekend als thuisbasis van veel olifanten, die zich hier prima thuis voelen en van het water genieten. Vanuit het kamp heb je een adembenemend uitzicht op de savanne.

klrs8784
Meer informatie Meer informatie
sunset_in_hwange_national_park

Prachtige zonsondergangen

Meer informatie Meer informatie
somalisa_100

Wild spotten tijdens een safari

Meer informatie Meer informatie
dsc_0209

De olifanten komen regelmatig op bezoek

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Somalisa Expeditions

Elegant ingerichte tenten

Somalisa Expeditions beschikt over zes elegant ingerichte tenten met ensuite faciliteiten. De tenten bieden veel privacy en zijn zeer comfortabel. Het gebruik van zonlicht zorgt voor comfort zonder dat het milieu en de natuurlijke omgeving van het gebied wordt verstoord.

klrs8699

Faciliteiten en activiteiten van Somalisa Expeditions, Zimbabwe

Restaurant

In het hoofdgebouw is er een eetgedeelte aanwezig. Hier worden heerlijke maaltijden bereidt die je kunt nuttige in het eetgedeelte of buiten op het terras.

Lounge

In de lounge kun je ontspannen met een goed boek, afkomstig uit de bibliotheek of gezellig de dag bespreken met je medereizigers. Daarnaast beschikt het tentenkamp over een groot dek vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de drinkplaats waar regelmatig wild te spotten is. Daarnaast is het dek uitermate geschikt om op te zonnen.

Safari

Somalisa Expeditions is uitstekend geschikt voor het ondernemen van safari’s. Je kunt zowel een safari overdag ondernemen als ´s nachts. Omdat Somalisa in een eigen concessie ligt, is het tijdens de gamedrives ook mogelijk om de auto uit te stappen om onder begeleiding van een bewapende gids via een wandelsafari de sporen van leeuwen, olifanten of andere dieren te volgen.

Avondsafari

Somalisa Expedtitions biedt avondsafari's aan, waarbij u de mogelijk heeft om wild te spotten.

Activiteiten

Daarnaast kun je een cultureel uitstapje maken naar een lokaal dorpje of je kunt vogels gaan spotten.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven