Umngazi Hotel & Spa

Port St John's, Zuid-Afrika

Resort hotel gelegen aan het strand en de Umngazi rivier

Umngazi Hotel & Spa is gelegen aan de Wild Coast in de Oostkaap van Zuid-Afrika, aan de gelijknamige riviermonding. De accommodatie is gebouwd tegen een heuvel waardoor je schitterend uitkijkt over de oceaan. Het hotel is gelegen in een weelderige tuin waar je ook mooie wandelingen kunt maken. Daarnaast is er een uitgebreide spa. Samen met de stijlvolle en luxe bungalows maakt dit alles Umngazi de perfecte verblijfplaats voor jong èn oud.


Meer informatie Meer informatie
zonsondergang

Schitterende zonsondergang

Vanaf de waterkant kun je genieten van de schitterende zonsondergang.

Meer informatie Meer informatie
spa

Luxe spa

In de spa van Umngazi kun je terecht voor allerlei behandelingen.

Meer informatie Meer informatie
zwembad2

Ruim zwembad

Het ruime zwembad is ideaal voor iedereen die wat verkoeling kan gebruiken tijdens de warmste uren van de dag.

Meer informatie Meer informatie
lodges2

Bungalows aan de rivier

De bungalows zijn gebouwd tegen de heuvel waardoor je altijd uitkijkt over de Umngazi rivier of de oceaan.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Guest_Suite_6_-_Photo_by_Christian_Sperka_Photography
Allesomvattende kennismaking inclusief safari, strand, natuur en steden
Bekijk voorbeeldreis

Bed & Breakfast autorondreis Zuid-Afrika

28-daagse rondreis vanaf €3.600,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Umngazi Hotel & Spa

Umngazi's bungalows en suites

De bungalows zijn onderverdeeld in verschillende categorieën; zo zijn er standaard en deluxe bungalows met tuinzicht, rivierzicht of zeezicht, een honeymoon bungalow met een open haard of een luxe spa suite. Welk type je ook kiest; alle bungalows zijn individueel ingericht en smaakvol gedecoreerd. Tevens zijn deze allen voorzien van een rieten dak en een ensuite badkamer.

lodges
garden_bungalows2
garden_bungalows

Verblijf in een stijlvolle bungalow

De standaard bungalows liggen allemaal vlakbij het hoofdgebouw. De bungalows zijn zo gebouwd en ingericht dat ze perfect samensmelten met de prachtige tuin. De standaard bungalows zijn ook geschikt voor families en ze beschikken naast de ensuite badkamer over een buitendouche. Vanaf jouw bungalow kijk je uit over de Umngazi rivier of de oceaan.

Kies voor een deluxe bungalow met zeezicht

De deluxe bungalows hebben allemaal prachtig zeezicht. Deze bungalows zijn verder gelegen van het hoofdgebouw en bieden hierdoor meer privacy. Deze bungalows beschikken over een open haard, één of twee buiten douches en een luxe spa bad. Vanwege de romantische inrichting en de privacy worden deze bungalows ook vaak gekozen als bruidssuite!

honeymoon_suite
Ntabeni_luxe_bungalow3_
Ntabeni_luxe_bungalow2_

Kom volledig tot rust in een Ntabeni suite

Voor ultieme luxe kun je kiezen voor de Ntabeni suite welke bij de spa is gelegen en waarvandaan je 180 graden uitzicht over de oceaan hebt. Doordat deze suites op ruime afstand van het hoofdgebouw liggen, is er een speciale golfkar met chauffeur voor je beschikbaar! De suites beschikken over een dubbele buitendouche en een luxe spa bad. Luxe en comfort is waar het om draait wanneer je in een Ntabeni suite verblijft.

Faciliteiten en activiteiten van Umngazi Hotel & Spa, Zuid-Afrika

Restaurant

De maaltijden bij Umngazi kun je nuttigen in de dinerruimte of op het dek in de buitenlucht. Hier kun je tijdens het eten genieten van een mooi uitzicht over het zwembad en de rivier. Het is ook mogelijk het ontbijt te gebruiken op een romantisch plekje langs de rivier, waar je per boot of kano kunt komen. Wanneer je in alle privacy wilt dineren, kun je terecht in de Green Door Wine Cellar en voor een drankje kun je aanschuiven aan Basil’s Bar, waar je ook een potje darts of snooker kunt spelen.

Zwembad

In het ruime zwembad kun je een verfrissende duik nemen. Langs de waterkant staan ligstoelen waar je heerlijk in kunt ontspannen.

Fitness

Wanneer je je wat meer in wilt spannen, kun je een bezoek brengen aan de fitnessruimte of een balletje slaan op de tennisbaan.

Spa / wellness

Voor totale ontspanning is er een spa beschikbaar waar je kunt kiezen uit verschillende behandelingen om volledig tot rust te komen. In de spa worden alleen de beste producten gebruikt zodat jij optimaal kunt herstellen.

Strand

Bij het resort bevinden zich vele kleine strandjes. Wanneer je geluk hebt heb je er zelfs een voor geheel voor jezelf!

Watersport

Er zijn verschillende watersporten mogelijk. Zo kun je kanoën of een tochtje maken op een motorboot. Daarnaast zijn er twee excursies mogelijk: een boottocht tijdens zonsondergang inclusief diner op de boot, of een 'rivier ontbijt' waarbij je in alle rust kunt genieten van een heerlijk ontspannen ontbijt terwijl je over de Umgazi rivier vaart.

Kindvriendelijk

Umngazi is een paradijs voor kinderen. Ze kunnen hier sandboarden in de duinen, glijden over de zeepbaan of spelen in het zwembad. Daarnaast is er een speciale eetruimte beschikbaar voor de kinderen, inclusief oppas, kindermenu en entertainment.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven