Cleopatra Mountain Farmhouse

Drakensbergen, Zuid-Afrika

Een culinair juweeltje in een prachtige omgeving

Cleopatra Mountain Farmhouse is gelegen in de Kamberg Vallei in de Drakensbergen vlakbij 'Giant's Castle' te Zuid-Afrika. De prachtige omgeving met bergen, kristalheldere wateren en verschillende watervallen is de perfecte combinatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Tevens biedt Cleopatra Mountain Farmhouse culinaire hoogstandjes. De gastheer en gastvrouw Richard en Mouse Poynton hebben drie jaar door Europa gereisd om de Europese kookcultuur op te snuiven en gerenommeerde koks te bezoeken. Een garantie voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Meer informatie Meer informatie
cleopatra_mountain_farmhouse

Prachtige ligging

Cleopatra Mountain Farmhouse is prachtig gelegen in de Kamberg Vallei.

Meer informatie Meer informatie
paardrijden

Activiteiten

In het prachtige gebied van de Drakenbergen zijn tal van activiteiten mogelijk zoals paardrijden.

Meer informatie Meer informatie
bibliotheek

Bibliotheek

Cleopatra Farmhouse heeft een eigen bibliotheek waar je rustig een boek kunt lezen.

Meer informatie Meer informatie
lounge

Lounge

In de lounge kan men lekker ontspannen bij de openhaard.

Meer informatie Meer informatie
wijnkelder

Wijnkelder

De goede wijnen komen uit de eigen wijnkelder.

Meer informatie Meer informatie
culinair_genieten

Maaltijden

Cleopatra Mountain Farmhouse bezorgt je een onvergetelijke culinaire ervaring.

Meer informatie Meer informatie
moestuin

Moestuin

Veel van de ingrediënten voor de maaltijden komen uit eigen tuin.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Makakatana_-_S_Paton.IMG_0464_2
Safari's en Drakensbergen Johannesburg cultuurrijke strandverlenging
Bekijk voorbeeldreis

Individuele rondreis Zuid-Afrika en Mozambique

Individuele rondreis Zuid-Afrika en Mozambique

18-daagse selfdrive vanaf € 7.600,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Cleopatra Mountain Farmhouse

Suites met prachtig uitzicht

De zes suites van Cleopatra Mountain Farmhouse hebben overweldigende uitzichten over de omliggende Drakensbergen. De suites zijn individueel ingericht en beschikken over ensuite badkamers. Tevens zijn er twee 'Luxury Suites'; deze zijn ruimer opgezet en beschikken over een eigen lounge.

Suite_2
suite

Faciliteiten en activiteiten van Cleopatra Mountain Farmhouse, Zuid-Afrika

Gourmet restaurant

Geniet in het sfeervolle restaurant van de sublieme maaltijden met de beste wijnen uit de eigen wijnkelder. Tevens is er een lounge waar je bij de openhaard onder het genot van een drankje heerlijk kunt relaxen. Cleopatra Mountain Farmhouse biedt culinaire hoogstandjes, welke altijd bereid zijn met verse ingrediënten uit de eigen tuin. De gastheer en gastvrouw Richard en Mouse Poynton hebben drie jaar door Europa gereisd om de Europese kookcultuur op te snuiven en gerenommeerde koks te bezoeken. Daarna hebben zij de deuren geopend van het Cleopatra Farmhouse waar zij de opgedane ideeën gebruiken om hun gasten een bijzondere ervaring te geven. Uiteraard mogen de beste wijnen uit de Cleopatra wijnkelder niet ontbreken.

Begeleide wandelingen

Het gebied van de Drakensbergen is een werelderfgoed en staat bekend om zijn torenhoge pieken, panoramische vergezichten, watervallen en sprankelende waterpoelen. Eén van de meest adembenemende plaatsen zijn de Tugela watervallen. Op een paar kilometer van zijn bron op het drie kilometer hoge plateau snelt de rivier gedurende bijna twee kilometer steile rotsen en watervallen door een dramatische kloof naar de bodem van de vallei. Het personeel van Cleopatra Mountain Farmhouse helpt je graag bij het plannen van wandel-, fiets- en paardrijtochten in deze prachtige omgeving.

Watersport

Je kunt op eigen gelegenheid gaan forelvissen. Bij Cleopatra Farmhouse informeren ze je graag over de beste visplekken. Materiaal is bij hen te huur.

Safari

Tegen betaling kan een spectaculaire helikoptervlucht gemaakt worden. Je vliegt over het wild, de heuvels en rivieren van de Drakenbergen.

Culturele excursies

Er zijn begeleide excursies naar de talloze prehistorische rotstekeningen in het gebied en naar 'Mont Aux Sources'; bekend om zijn amfitheater.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven