Rovos Rail

Luxe nostalgische trein, Zuid-Afrika

Een nostalgische treinreis door het adembenemende Afrika.

Deze prachtige, gerestaureerde trein heeft een romantische en nostalgische sfeer en biedt ongekende luxe. Tijdens de driedaagse reis reis je door verschillende gebieden van Zuid-Afrika. De 1600 kilometer lange reis brengt je langs graslanden en door de Grote Karoo, door spectaculaire gebergten en prachtige wijnlanden. Rovos Rail biedt meerdere routes aan. Er zijn routes mogelijk tussen Pretoria en de levendige Kaapstad, Pretoria en de prachtige Victoria watervallen en Pretoria en de kuststad Durban en zelfs een route naar de buurlanden Namibie, Tanzania, Botswana, Zimbabwe en Zambia.

Meer informatie Meer informatie
RVR-NorthWestProvince1-HRes

Omgeving

Relax en geniet van het uitzicht en de prachtige natuur van Zuid - Afrika

RVR-PlatformCouplePorter2b-HRes
Meer informatie Meer informatie
RVR-DiningCouple2a-HRes

Dineren

Probeer één van de heerlijke maaltijden aan boord!

Meer informatie Meer informatie
RVR-DiningBanqServ1a-HRes

Het restaurant

Meer informatie Meer informatie
RVR-ObsBalconyCouple3a-HRes

Het balkon

Meer informatie Meer informatie
RVR-VicFallsBridge2-HRes

De spectaculaire Victoria Falls Bridge

Voorbeeldreis met deze accommodatie

RVR-HexRiverValley4-HRes
Meerdaagse Rovos Rail treinreis | wildreservaten | Kaapstad
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Rovos Rail

The Royal Suites

Deze prachtige gerestaureerde trein bestaat uit 19 wagons die afwisselend door stoom, elektriciteit of diesel voortgestuwd worden. De Royal Suites zijn zeer ruime suites die passagiers de mogelijkheid bieden om te reizen in privacy, comfort en luxe. De suites zijn uitgerust met alle standaard voorzieningen en elke suite heeft een eigen privé lounge en een complete badkamer met een Victoriaans bad en een aparte douche.

RVR-Royal2a-HRes
RVR-RoyalBathroom-HRes
RVR-PullmanDayServ-HRes
RVR-PullmanDblBed2-HRes

The Pullman Suites

De Pullman Suites zijn uitgerust met een comfortabele sofa zitplaatsen die omgebouwd kunnen worden tot twee aparte bedden voor de nacht.Tevens zijn deze suites voorzien van een eigen badkamer met douche. De suites zijn comfortabel utigerust en van alle moderne gemakken voorzien.

The Deluxe Suites

De Deluxe Suites hebben een zithoek en een eigen badkamer met douche. De suites zijn comfortabel ingericht en zonder deze comfort in te leveren, heeft men tot in detail de stijl en de sfeer van deze periode weten te behouden.

RVR-DeluxeBathroom-HRes
RVR-DeluxeDouble2-HRes

Faciliteiten en activiteiten van Rovos Rail, Zuid-Afrika

Restaurant

De maaltijden zijn van een niveau dat je van een 5+ sterren hotel mag verwachten.

Safari

Tijdens sommige reizen is er een mogelijkheid om een of meerdere safari's te ondernemen. Tijdens de reis naar namibie is er een mogelijkheid voor een middag safari en de reis tussen Pretoria en Durban bevat safari's in twee gevarieerde en unieke reservaten

Activiteiten

Tijdens de het reizen met Rovos Rail stop je in verschillende dorpen en steden. Je hebt dan de mogelijkheid om deze historische dorpen, steden en historische gebouwen te bezichtigen. Tijdens de route die langs de Victoria watervallen komt, heb je de mogelijkheid om dit fascinerend en betoverend natuur spektakel te bezoeken.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven