Cross Hotel

Osaka, Japan

Hotel in het levendige Osaka

Het Cross Hotel is een modern hotel gelegen in de befaamde Midosuji straat in het hart van het entertainmentdistrict van Osaka. Op loopafstand vind je een metrostation, diverse eetgelegenheden en winkels. Dit hotel is een prima uitvalsbasis om de stad Osaka te verkennen.

Bar
cafe
Dineren

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Koyasan__Buddha_statues_235
Levendige steden, prachtige natuur en rijke cultuur
Bekijk voorbeeldreis

Volg de eeuwenoude paden van Japan

15 dagen vanaf € 5.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Cross Hotel

Het hotel heeft diverse stijlvolle kamers, welke allen beschikken over een ensuite badkamer. De Sakura ‘Executive’ kamers van 24m2 zijn geschikt voor twee personen. De ‘Superior’ kamers zijn iets groter (31m2). Ook is het mogelijk om in een driepersoonskamer van 27m2 te verblijven.

Cross_Hotel_Osaka_-_Double_Room

Faciliteiten en activiteiten van Cross Hotel, Japan

Restaurant

Het hotel beschikt over diverse eetgelegenheden. Restaurant Glamourous-X serveert iedere dag een ontbijt- en lunchbuffet. In het ‘Lime’ restaurant waar je tevens een groot aquarium vind, kun je terecht voor westerse en Japanse gerechten. De ‘Seagull’ bar is de ideale plek om je avond te beginnen of eindigen met een goed glas wijn. In Cafe Tables kun je terecht voor zoetigheden en een kopje koffie.

Activiteiten

De accommodatie is op loopafstand gelegen van de entertainmentwijk Amerikamura en Dotonbori, waar je diverse restaurants en winkels vind. In de omgeving vind je historische bezienswaardigheden, zoals het mooie Osaka kasteel en een verscheidenheid aan kunstmusea, die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven