Hotel Granvia Kyoto

Kyoto, Japan

Hotel in het prachtige station van Kyoto

Het moderne Hotel Granvia Kyoto is gelegen in het prachtige station van Kyoto. Op loopafstand vind je een winkelcentrum, warenhuizen, een museum en een theater. Door deze ideale locatie kun je gemakkelijk de stad en de omgeving verkennen. Het heerlijke eten, de goede faciliteiten en uitstekende service maken je verblijf bij het Hotel Granvia Kyoto compleet.

Granvia_Kyoto_-_Lobby
Meer informatie Meer informatie
Granvia_Kyoto_-_La_Fleur_Restaurant

Restaurant

Meer informatie Meer informatie
Granvia_Kyoto_-_Pool

Zwembad

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Exp_Samurai_Sword_Lesson_2
Afwisselende familiereis langs de hoogtepunten van Japan
Bekijk voorbeeldreis

Gezinsvakantie door Japan

15 dagen vanaf € 4.900,- per persoon bij 2 volwassenen en 2 kinderen

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Hotel Granvia Kyoto

Kamers en suites

Het hotel beschikt over 536 kamers en suites, die alle ruim en modern zijn ingericht en zijn voorzien van grote ramen, waardoor er veel licht de kamer binnenvalt. De standaard kamers liggen op de 7e tot 15e verdieping. De ‘Superior’ kamers zijn wat ruimer (34 m2) en bieden een mooi uitzicht over de stad. De ‘Family’ kamers van 62 m2 zijn gelegen op de 14e en 15e verdieping en beschikken daarnaast over een apart zitgedeelte. De suites van 73m2 zijn gelegen op de 15e verdieping, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de skyline. De suites beschikken over een apart zitgedeelte en slaapgedeelte.

Granvia_Kytoto_-_Deluxe_Twin

Faciliteiten en activiteiten van Hotel Granvia Kyoto, Japan

Safari

Het hotel beschikt over negen verschillende restaurants waar je kunt genieten van Europese en Aziatische gerechten. Vanuit de lounge in ‘Southern Court’ kijk je uit op de skyline van de stad.

Spa / wellness

Het hotel beschikt over een binnenzwembad, stoombad, bubbelbad en een fitnesscentrum. Daarnaast kun je je laten verwennen met een heerlijke massage.

Activiteiten

In Kyoto zijn vele verschillende tempels te vinden die de moeite waard zijn om te bezoeken, maar ook vind je verschillende authentieke, Japanse tuinen in de stad. Daarnaast vind je op loopafstand de Kyoto uitkijktoren.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven