Ekoin

Koyasan, Japan

Traditioneel overnachten bij de monniken

Ekoin is een traditionele tempel-lodge van ongeveer 1200 jaar oud, met een centrale ligging in het centrum van Koyasan. De monniken zullen je hier vriendelijk welkom heten en zorgen gegarandeerd voor een bijzonder en leerzaam verblijf. Onder begeleiding van de monniken is het mogelijk om Ajikan meditatie te oefenen en meer te leren over de schrijfwijze van Boeddhistische soetra's. Daarnaast zijn er elke ochtend indrukwekkende ceremonies welke bijgewoond kunnen worden. Verschillende bezienswaardigheden, waaronder de ingang van de Okuno-in begraafplaats zijn op loopafstand te bereiken. Kortom; een unieke locatie welke niet mag ontbreken tijdens een rondreis door Japan!

Meer informatie Meer informatie
_36K0628

Beleef een indrukwekkend vuurritueel

Meer informatie Meer informatie
DSC07502

Wandel door de prachtige tuin

Meer informatie Meer informatie
MADX3146

Leer mediteren met de monniken

Meer informatie Meer informatie
MADX3202

Ervaar een overnachting in een tempel

Meer informatie Meer informatie
e-114

Heerlijk eten

Geniet van ‘Syojin Ryori’: Boeddhistische vegetarische maaltijden

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Koyasan__Buddha_statues_235
Levendige steden, prachtige natuur en rijke cultuur
Bekijk voorbeeldreis

Individuele culturele rondreis Japan

Rondreis langs de eeuwenoude paden van Japan

15 daagse rondreis vanaf € 5.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Ekoin

Typisch Japanse kamers

Ekoin beschikt over diverse comfortabele kamers met een typische Japanse inrichting. Zo slaap je in de kamer op een traditioneel 'futon' bed. Daarnaast worden de kamers gedeeltelijk afgescheiden door papieren schuifschermen en is de kamer ingericht met 'tatami' matten. Eén van de kamers beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Voor de andere kamers is er een gedeelde mannen en vrouwen badkamer. Vanuit alle kamers kan je tijden je verblijf genieten van uitzicht over de mooie tuin.

_W1T1898
DSC07340

Faciliteiten en activiteiten van Ekoin, Japan

Restaurant

Bij Ekoin kun je genieten van ‘Syojin Ryori’; heerlijke Boeddhistische vegetarische maaltijden. Deze worden geserveerd in je eigen kamer.

Spa / wellness

Ekoin beschikt over een natuurlijke ‘hot spring’ bad. Dit bad wordt gevuld met water uit de Koyasan bergen. De natuurlijke mineralen hebben een helende werking op je huid. Je kunt hier dus lekker ontspannen na een mooie dag in Koyasan.

Lounge

Ekoin heeft een bibliotheek en computerhoek waar tijdens een verblijf gebruik van gemaakt kan worden.

Activiteiten

Elke ochtend wordt er een ceremonie gehouden om de Boeddhistische heiligen en de voorouders te eren. “Eko” betekent letterlijk “dank geven aan onze voorouders”. Na deze ochtendceremonie wordt er een vuurritueel gehouden. Hiervan wordt geloofd dat het een spiritueel en psychologisch genezend effect heeft. Het is een indrukwekkende ervaring om deze ceremonies bij te wonen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven