Hotel Nikko Kumamoto

Kumamoto, Japan

Aangenaam hotel op loopafstand van het kasteel

Hotel Nikko is gelegen in het hart van Kumamoto, vrijwel naast het treinstation Torichosuji. De comfortabele kamers en vier restaurants met verschillende keukens zorgen voor een aangenaam verblijf. Het hotel is ideaal voor cultuurliefhebbers, die het nabijgelegen kasteel van Kumamoto en diverse musea willen bezoeken. Ook vind je in de directe omgeving van het hotel diverse winkelstraten en restaurants.

Meer informatie Meer informatie
____

Neem plaats in het Japanse restaurant

Dit restaurant biedt uitzicht over de groene omgeving

Meer informatie Meer informatie
Chinese_Restaurant_'Tao-Li'

Dineer in één van de vier restaurants

De restaurants hebben allen een andere inrichting en sfeer

Restaurant_Wedding_image_1
Meer informatie Meer informatie
Wedding_image_10

Proef de gerechten van verschillende keukens

Meer informatie Meer informatie
16

Bezoek het nabijgelegen kasteel

Bekend als één van de mooiste van Japan

Meer informatie Meer informatie
6

Verblijf in dit goede hotel met moderne inrichting

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Nagasaki_View_(illuminated)
Afwisselende doe het zelf reis naar minder bekend Japan
Bekijk voorbeeldreis

Rondreis zuidelijke eilanden Japan

Individuele rondreis zuidelijke eilanden Japan

13 daagse rondreis vanaf €2.900,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Hotel Nikko Kumamoto

Kamers

De kamers van Hotel Nikko zijn allen functioneel ingericht en voorzien van de basis faciliteiten. De standaard kamers van 33 m2 beschikken over een ensuite badkamer. De ‘Deluxe’ kamers hebben een vergelijkbare indeling maar zijn iets ruimer (45m2).

DD_DB1
japanese-room_990x590

Japanse kamers

De Japanse kamers van 71m2 beschikken over traditionele tatami-matten en futons om op te slapen, en typische schuifdeuren in het zitgedeelte. Tijdens een verblijf in deze Japanse kamer duik je in de wooncultuur van dit bijzondere land.

Suites

De ‘Executive’ suite van 68m2, de ‘Ambassador’ suite van 106 m2 en de ‘Presidential’ suite van 130 m2 bieden naast de standaard faciliteiten een comfortabel zitgedeelte. Daarnaast hebben deze suites een luxe en moderne inrichting waardoor je niks tekort zal komen.

Presidential_Suite

Faciliteiten en activiteiten van Hotel Nikko Kumamoto, Japan

Restaurant

In het hotel zijn maar liefst vier restaurants gelegen met ieder een andere keuken en sfeer. Iedere ochtend kan je voor een ontbijt of een kop koffie terecht bij ‘AsoShed’. In de avond worden er bij ‘Benkay’ Japanse gerechten geserveerd en bij ‘Tao-Li’ kan er genoten worden van een Chinese keuken. Voor westerse gerechten kan er gedineerd worden bij ‘Les Celebrites’, een Frans restaurant.

Lounge

In de lounge ‘Fountain’ is het de hele dag door mogelijk om plaats te nemen voor een kop Japanse thee of een lekkere cocktail. Tevens beschikt het hotel over een banketbakkerij waar heerlijke gebakjes afgehaald kunnen worden.

Spa / wellness

Na een dag doorgebracht te hebben in Kumamoto, kan je je op de kamer laten masseren door een masseuse.

Activiteiten

Op loopafstand van het hotel vind je diverse musea zoals bijvoorbeeld het museum voor moderne kunst en het stadsmuseum. Het bekende kasteel van Kumamoto is op tien minuten lopen gelegen. Ook zijn er diverse heiligdommen in de buurt te vinden.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven