Park Hotel Tokyo

Tokio, Japan

Artistiek hotel op een gunstige locatie

Park Hotel Tokyo bevindt zich op de 25e verdieping van de Shiodome Media Tower op loopafstand van het Shiodome metrostation in Tokio. Het is gelegen op een gunstige locatie in het zaken- en cultuurdistrict van de stad. Dit bijzondere hotel is een beleving op zich want het lijkt wel een museum! Overal hangen schilderijen of zijn er muurschilderingen te zien. Deze unieke ervaring en het heerlijke eten maken je verblijf helemaal af.

Meer informatie Meer informatie
Park_Hotel_Tokyo_-_Exterior_-_by_night

Park Hotel

Meer informatie Meer informatie
Park_Hotel_Tokyo_-_Lounge

Lounge

Meer informatie Meer informatie
Park_Hotel_tokyo_-_Restaurant_Hanasansho

Restaurant

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Exp_Teramathi_dori_02_KCVB_-_gespiegeld
Architectuur, tradities, kunst en cultuur tussen Tokio en Osaka
Bekijk voorbeeldreis

Kunst en Cultuurreis door Japan

15 daagse rondreis vanaf € 6.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Park Hotel Tokyo

De kamers van Park Hotel

Het hotel beschikt over moderne kamers, welke zijn ingericht met grote ramen en een ensuite badkamer. Alle kamers bieden een uitzicht op de stad en vanaf sommige kamers zie je zelfs de beroemde Tokio toren of Mount Fuji.

Park_Hotel_Tokyo_-_Kamer_met_uitzicht
Park_Hotel_Tokyo_-_Artist_room

Speciale kamers op de 'Artist' vleugel

Naast de standaardkamers biedt het hotel speciale ‘Artist’ kamers, gelegen op de ‘Artist’ vleugel. Deze kamers hebben een vergelijkbare indeling als de standaardkamers en zijn voorzien van de mooiste creaties, gemaakt door Japanse kunstenaars.

Faciliteiten en activiteiten van Park Hotel Tokyo, Japan

Restaurant

De accommodatie beschikt over zeven verschillende eetgelegenheden waardoor er voor elke gast genoeg keuze is. Zo kun je kiezen voor de lokale Japanse keuken of een Frans gerecht bestellen. De loungebar is de ideale plek voor een heerlijk drankje, waarbij je kunt genieten van het mooie uitzicht op de stad.

Fitness

Voor sportievelingen is er een fitnesscentrum.

Activiteiten

Op loopafstand vind je het metrostation, waarvandaan u gemakkelijk naar de andere wijken van de stad reist. In de omgeving kun je de Hamarikyatuinen of de vismarkt Tsukiji bezoeken. Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het winkelgebied Ginza, waar warenhuizen en boetieks te vinden zijn.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven