Hotel Buena Vista

Matsumoto, Japan

Prima stadshotel met mooi uitzicht op de bergen

Hotel Buena Vista is een goed hotel met een moderne inrichting, gelegen in het centrum van Matsumoto. Vlakbij de Japanse Alpen geniet je hier van mooie uitzichten over de stad en de bergen. Daarbij bevindt het bekende kasteel van Matsumoto zich op slechts 15 minuten wandelen. Met de bezienswaardigheden in de buurt, biedt dit hotel een fijne plek om te overnachten en te dineren in één van de goede restaurants.

Meer informatie Meer informatie
Restaurant

Veel maaltijd opties

Het hotel beschikt over vier verschillende eetgelegenheden

Meer informatie Meer informatie
Lobby

Het hotel heeft een moderne stijl

Meer informatie Meer informatie
93073352

Ontbijt met uitzicht op de bergen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Het Japanse Matsumoto kasteel omringd door roze kersenbloesems.
Levendige steden, prachtige natuur en rijke cultuur
Bekijk voorbeeldreis

Individuele culturele rondreis Japan

Rondreis langs de eeuwenoude paden van Japan

15 daagse rondreis vanaf € 7.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Hotel Buena Vista

Buena Vista Hotel beschikt over 190 kamers en suites, onderverdeeld in 16 verschillende types. De inrichting van de kamers en suites verschillen tussen een functionele inrichting en luxe inrichting in Japanse stijl. Sommige kamers en suites hebben een mooi uitzicht over de omliggende bergen.

Standaardkamers

De standaard kamers zijn ingericht met lichte kleuren en variëren in grootte tussen de 17 en 35 m2. Hoewel de kamers simpel zijn ingericht, zijn deze wel voorzien van moderne meubels. Vanuit een aantal kamers kijk je vanuit het raam op de stad en de bergen.

Kamer
img_ex_dxdou
img_ex_lux_twi

Executive kamers

De ‘Executive’ kamers zijn wat luxer ingericht en hier is meer gebruik gemaakt van donkere kleuren. De grootte van deze kamers varieert tevens tussen de 17 en 35 m2. Hiervan hebben een aantal kamers een badkamer met glazen wand, dat voor een ruimtelijk gevoel zorgt. Daarnaast is er één grotere kamer van 53 m2 waarbij je over een extra ruimte voor theeceremonies beschikt.

Luxe suites

De luxe suites hebben een chiquere Japanse inrichting met lichte kleuren. De 'Crystal Suite' van 55 m2 biedt een woonkamer, afgescheiden van de slaapkamer. Grotere gezelschappen kunnen verblijven in de 'Executive Suite' van 82 m2. Deze suite biedt twee slaapkamers en een comfortabele woonkamer. De meest luxe en ruimste suite van het hotel is de 'Imperial Suite' met uitzicht over de Japanse Alpen. Deze suite beschikt over twee slaapkamers, een zeer ruime woonkamer en een keuken.

img_su_exe01
img_su_imp02

Faciliteiten en activiteiten van Hotel Buena Vista, Japan

Restaurant

Het hotel beschikt over meerdere restaurants met verschillende keukens. ‘La Café Terraza’ is de ideale plek voor een simpele maaltijd of een goede snack. Voor de lunch en het diner kan je ook terecht in het Chinese restaurant ‘Seishika’ of in het Japanse restaurant ‘Fukashiro’, waar uitgebreid gedineerd kan worden. Restaurant ‘Sorpresa’ serveert gerechten uit de Franse keuken en hier kan je tevens genieten van lekkere drankjes aan de bar, met uitzicht over Matsumoto. In het Franse restaurant wordt tevens elke ochtend het ontbijt geserveerd.

Lounge

Er zijn verschillende lounges in het hotel waar je in een ontspannen setting kan bijkomen van de dag. In de souvenirwinkel van Hotel Buena Vista is tevens een bakkerij gevestigd. Hier kan je heerlijke broodjes en gebak kopen.


Spa / wellness

Op aanvraag zijn er heerlijke massages mogelijk. Zo kan je na een dag vol indrukken ontspannen en je lichaam tot rust laten komen.

Activiteiten

Matsumoto is een kasteelstad met een geschiedenis van meer dan 400 jaar. De combinatie van historische gebouwen en het prachtige landschap maakt van Matsumoto een unieke plek die je niet wilt missen tijdens een reis door Japan. Het hotel adviseert je graag welke plekken een bezoek waard zijn tijdens je verblijf. Ook is het mogelijk om een fiets te huren.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven