MalaMala Camp

MalaMala Game Reserve, Zuid-Afrika

Comfortabel verblijf in een van de beste prive-reservaten van Zuid-Afrika

MalaMala Camp is een safarilodge in het MalaMala wildreservaat dat grenst aan het Kruger National Park en het Sabi Sands Game Reserve in Zuid-Afrika. MalaMala wordt al drie decennia gerund door dezelfde familie en heeft in die tijd een reputatie opgebouwd van een safari-bestemming van absolute topklasse. Jouw verblijf draait hier puur om de safari en het spotten van het vele wild in de omgeving. MalaMala Camp biedt comfortabele kamers en het personeel zorgt ervoor dat er niets ontbreekt tijdens je verblijf. Voor een authentieke safari is MalaMala Camp een ideale keuze.

Meer informatie Meer informatie
safari

Wandelsafari's

Ga mee met een van de rustige wandelsafari's.

Meer informatie Meer informatie
buiten_diner

Romantisch dineren

Je kunt zowel in het restaurant als op de veranda genieten van een heerlijk diner.

Meer informatie Meer informatie
terras_(2)

Privé terras

Geniet op jouw privé terras van de omgeving.

Meer informatie Meer informatie
lounge

Sfeervolle lounge

De lounge is volledig in safaristijl ingericht.

Meer informatie Meer informatie
olifanten

Veel wildlife

De olifanten komen een kijkje nemen bij de lodge.

Meer informatie Meer informatie
olifant

Big 5

Tijdens een van de vele safari's van MalaMala Camp kun je veel verschillende soorten wild spotten.

Meer informatie Meer informatie
uitzicht

Adembenemende omgeving

Gelegen in MalaMala privé wildreservaat, grenzend aan het Krugerpark.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

ZA_MalaMala
Wildrijke reservaten | Spectaculaire landschappen | Culturele interactie
Bekijk voorbeeldreis

Rondreis Zuid-Afrika en Botswana

Safari Zuid-Afrika en Botswana inclusief panoramaroute

15-daagse rondreis vanaf € 6.200,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van MalaMala Camp

Sfeervol met Afrikaanse inrichting

MalaMala Camp beschikt over tien kamers, één eenpersoonskamer en acht suites. De kamers en suites verschillen weinig van elkaar, behalve dat de suites ruimer zijn. De kamertypes hebben een rieten dak en ze zijn smaakvol gedecoreerd met Afrikaanse details en comfortabel meubilair. Iedere kamers en suite beschikt over een ensuite badkamer. Vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht op de omliggende inheemse vegetatie. MalaMala Camp beschikt ook over een familiekamer en suite die speciaal is ingericht voor invalide gasten.

slaapkamer_(2)
slaapkamer_(8)

Faciliteiten en activiteiten van MalaMala Camp, Zuid-Afrika

Big Five

In het MalaMala Game Reserve kun je de beroemde 'Big 5' spotten. Tot deze Big 5 behoren de leeuw, buffalo, neushoorn, olifant en luipaard. Wanneer je mee gaat met een van de safari's van MalaMala Camp is de kans groot dat je deze indrukwekkende dieren zult zien!

Safari

De ervaren gidsen kennen de omgeving en de dieren als geen ander en nemen je mee op tochten met een 4x4-voertuig. Overdag kun je het grote wild spotten, terwijl je 's avonds de nachtdieren actief ziet.

Begeleide wandelingen

Avonturiers kunnen safariwandelingen maken door het reservaat, waarbij je de natuur op een meer intense manier beleeft.

Avondsafari

MalaMala Camp organiseert speciale avondsafari's zodat je ook de kans krijgt om de nachtdieren actief te zien.

Restaurant

Het ontbijt en de lunch worden geserveerd in de eetkamer in het hoofdgebouw met uitzicht op de Sand rivier. Het avondeten wordt ingeluid met Afrikaanse drumslagen en je dineert in de boma rondom een kampvuur, onder de donkere avondhemel. De maaltijden worden met veel zorg en verse ingrediënten bereid door de chef.

In het hoofdgebouw van de lodge bevindt zich een uitnodigende lounge met open haard waar je kunt ontspannen met een boek uit de bibliotheek en een goede wijn van de historische bar. Op het dek kun je ontspannen in de verkoelende schaduw van een grote Jackalberry boom. Daar kun je ook wild spotten aan de rand van de Sand rivier.

Zwembad

Vanuit de infinitypool heb je een mooi uitzicht op de Sand rivier.

Fitness

Er is een fitnessruimte aanwezig.

Buitendouche

Een aantal kamers beschikt over een buitendouche, zodat je heerlijk kunt douchen met het geluid van de bush om je heen.

Spa / wellness

Op verzoek kun je je laten masseren en zo even helemaal tot rust komen.

Familiekamers

MalaMala Camp beschikt over een ruime familiekamer die plaats biedt voor een extra volwassene of twee kinderen.

Kindvriendelijk

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij MalaMala Camp. Wanneer je een dagje zonder de kinderen op pad wilt, dan kunnen zij terecht bij de kinderopvang het tentenkamp.

Wi-fi

Om nog in contact te kunnen blijven met het thuisfront, beschikt MalaMala Camp over Wi-Fi-verbinding.

Duurzaam

MalaMala stemt haar beleid met betrekking tot het wildreservaat af met wetenschappers en directeur Michael Rattray werd daarom tweemaal geprezen als 'Top Conservatist of the Year'. In essentie houdt het beleid van MalaMala in dat de natuur zo veel mogelijk in haar originele staat behouden blijft. De lage dichtheid van wegen en toeristen heeft bovendien tot gevolg dat de impact van het toerisme op de natuur tot een minimum wordt beperkt. In het kamp zelf wordt het afval gerecycled en er is een eigen biologisch waterzuiveringssysteem. Het gezuiverde water wordt gebruikt voor de tuin. In de tuin staat enkel inheemse vegetatie, waardoor de planten minder kunstmatige zorg nodig hebben.

MalaMala denkt ook aan de gemeenschap. Zo werken er enkel Zuid-Afrikanen in de lodge, vanwege het grote werkloosheidspercentage in het land. De meeste personeelsleden zijn bovendien afkomstig uit de lokale gemeenschap. MalaMala steunt daarnaast het Pfunenani Trust dat locale gemeenschappen helpt met allerlei programma's. Tot slot steunt MalaMala overheidsinitiatieven ter verbetering van de situatie van hiv-positieve personeelsleden en hun familie.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven