Phinda Mountain Lodge

Phinda Private Game Reserve, Zuid-Afrika

Stijlvolle suites met uitzicht op de Ubombo bergen

Phinda Mountain Lodge ligt aan de zuidkant van het Phinda privé wildreservaat. Je hebt vanuit de lodge prachtige uitzichten op de Ubombo bergen en het omringende bushveld. Het is een hedendaagse, stijlvolle lodge met een typisch Afrikaanse ‘touch'. Het vormt een luxe basis om het Phinda privé wildreservaat te verkennen en de lodge is lid van Small Luxury Hotels of the World.

Meer informatie Meer informatie
dans_(2)

Traditionele dans

Woon een traditionele dans bij.

Meer informatie Meer informatie
overview

Uitkijk deck

Op het dek kun je genieten van zowel een heerlijke maaltijd als het uitzicht.

Meer informatie Meer informatie
pool_(2)

Privé plungepool

Vanuit jouw privé plungepool kijk je uit over de schitterende omgeving.

Meer informatie Meer informatie
lounge_(2)

Stijlvolle lounge

In de stijlvolle lounge kun je heerlijk ontspannen.

Meer informatie Meer informatie
safari_(5)

Schitterende omgeving

Het Phinda Private Game Reserve is gelegen in van KwaZulu Natal.

Meer informatie Meer informatie
restaurant

Traditioneel restaurant

In de boma kun je heerlijk traditioneel dineren.

Meer informatie Meer informatie
safari_(9)

Spannende safari's

Tijdens de safaritochten met een 4x4 ga je opzoek naar de Big 5!

Voorbeeldreis met deze accommodatie

thumbnail_Anvil_Bay_drive_in_MSR_Image-bkgrnd-2000px-3
Afwisselende strand en safari combinatie
Bekijk voorbeeldreis

Self-drive door Zuid-Afrika en Mozambique

23 dagen vanaf € 8.800 per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Phinda Mountain Lodge

Suites

Er zijn 25 suites die op zo een manier gepositioneerd zijn dat je een optimaal uitzicht over de Lebombo bergen en de omgeving hebt. De inrichting vormt een subtiele combinatie van avant-garde en inheemse elementen. De suites beschikken over een romantische ensuite badkamer. Verder is er een lounge en een ruime veranda met plunge pool en buitendouche. Je kunt hier in alle privacy van de omringende Afrikaanse wildernis genieten.

kamer
kamer_(5)

Faciliteiten en activiteiten van Phinda Mountain Lodge, Zuid-Afrika

Restaurant

Dineren kan onder de Afrikaanse sterrenhemel in de boma, die romantisch is verlicht met tientallen kaarsen. Het eten bestaat uit heerlijke pan-Afrikaanse gerechten. &Beyond Phinda Mountain Lodge staat bekend om zijn bush diners, waarbij u het diner midden in de wildernis op de meest onverwachte en unieke plaatsen geserveerd krijgt.

Het hoofdgebouw is prachtig gebouwd in een U-vorm. Tussen de excursies kun je op de centrale binnenplaats in de open lucht even heerlijk ontspannen. Je kunt heerlijk relaxen in de lounge van de Mountain Lodge, waar op de koelere avonden een imposante open haard wordt aangestoken.

Zwembad

Voor de verkoeling is er een zwembad aanwezig met een dek vanwaar je wild kunt spotten.

Buitendouche

Iedere suite beschikt over zijn eigen buitendouche, zodat je kunt ook tijdens het douche omringt wordt door de bijzondere bushgeluiden.

Privé plungepool

Alle suites beschikken over een privé plungepool op het terras.

Familiekamers

Er zijn twee familiekamer beschikbaar bij &Beyond Phinda Mountain Lodge. Deze bieden plaats voor twee volwassenen en vier kinderen.

Safari

Tijdens de safari's ga je op zoek naar de 'Big Five' en ook vogelliefhebbers komen in het Phinda Private Game Reserve ogen tekort, aangezien er zo'n 400 verschillende vogelsoorten te vinden zijn.

Ook kun je twee keer per dag een ontspannend boottochtje maken over de Mzinene rivier.

Big 5

In het Phinda Private Game Reserve kun je de Big 5 vinden. De Big 5 bestaat uit de olifant, leeuw, buffalo, neushoorn en het luipaard. De safari's die je onderneemt met een 4x4 voertuig staan ook in het teken van het bewonderen van deze machtige dieren.

Culturele excursies

Tegen een meerprijs kun je een cultureel bezoek brengen aan een Zulu dorp. Hier kun je een kijken nemen in het traditionele leven van deze stam.

Begeleide wandelingen

Er worden tegen een meerprijs wandelingen door de natuur aangeboden. Tijdens deze wandelingen ga je onder andere op zoek naar de zeldzame zwarte neushoorn.

Watersport

Er zijn tegen een meerprijs verschillende watersportactiviteiten mogelijk. Zo kun je kanoën over de Mzinene rivier, gaan diepzeevissen of een duik- of snorkelexcursie ondernemen. In de juiste seizoenen kun je hier ook schildpadden zien!

Kindvriendelijk

Bij &Beyond Phinda Mountain Lodge wordt er veel tijd en aandacht besteedt aan de kinderen. Wanneer je in de familiekamer verblijft heb je de beschikking over een privé safarivoertuig. Hierdoor kunnen alle safaritochten speciaal worden afgestemd op de wensen van de kinderen.

Kinderen onder de zes jaar oud mogen helaas niet mee met de reguliere safaritochten. Deze kinderen kunnen dan terecht bij de kinderopvang.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven