Phinda Vlei Lodge

Phinda Private Game Reserve, Zuid-Afrika

Elegante suites tussen de draslanden en de bush

Phinda Vlei Lodge ligt in het Phinda wildreservaat in KwaZulu Natal in Zuid-Afrika. Omringd door unieke draslanden en aan de rand van de zandduinen, is deze lodge volledig in de natuur geïntegreerd. De omgeving is bovendien ideaal voor de cheeta. Vanuit verschillende locaties in Phinda Vlei Lodge kijk je uit over de schitterende wildernis. De drinkplaats zorgt ervoor dat je genoeg wild zult spotten. Er heerst een exclusieve en persoonlijke sfeer in deze charmante lodge. Je zult zich hier dan ook zeker op jouw gemak voelen. Phinda Vlei Lodge is lid van Small Luxury Hotels of the World.

Meer informatie Meer informatie
diner_(3)

Romantisch dineren

Bij Phinda Vlei Lodge kun je romantisch dineren in de buitenlucht.

Meer informatie Meer informatie
lounge

Stijlvolle lounge

In de stijlvolle lounge kun je na een dag vol activiteiten rustig ontspannen.

Meer informatie Meer informatie
ontbijt_(2)

Heerlijk ontbijten

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijtje terwijl je uitkijkt op de omgeving.

Meer informatie Meer informatie
vlei_(2)

Draslanden van KwaZulu Natal

De lodge is omgeven door drasland wat veel bijzonder wild aantrekt, waaronder de cheeta!

Meer informatie Meer informatie
zwembad_(2)

Ruime infinity pool

Vanuit de infinity pool kijk je uit over de vlei.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Phinda Vlei Lodge

Verblijf in een suite op palen

De zes gracieuze en intieme suites van Phinda Vlei Lodge zijn gebouwd op palen. Ze zijn opgetrokken uit riet, hout en glas en gedecoreerd met meubelstukken uit West- en Noord-Afrika. Bij jouw eigen, romantische open haard kun je ´s avonds ontspannen. Iedere suite heeft een ensuite badkamer. Vanaf jouw privé veranda met eigen plungepool heb je goed uitzicht op de vlaktes waar het wild loopt. Zo heb je een grote kans om kuddes grazende antilopen, zebra's en vele vogelsoorten te spotten.

plungepool_(2)
slaapkamer_(2)

Faciliteiten en activiteiten van Phinda Vlei Lodge, Zuid-Afrika

Safari

Ga mee met een safaritocht in een 4x4 waarbij je op zoek gaat naar de Big 5! Ook de vogelliefhebbers kijken hun ogen uit in het Phinda Private Game Reserve, want hier vind je zo'n 400 verschillende vogelsoorten.

Daarnaast worden er twee keer per dag boottochtjes over de Mzinene rivier georganiseerd.

Begeleide wandelingen

Onder begeleiding kun je wandelingen maken door de omgeving.

Big Five

In het Phinda Private Game Reserve vind je alle leden van de Big 5!

Watersport

Wanneer je de omgeving op een unieke manier wilt beleven kun je een kanotocht maken over de Mzinene rivier. Daarnaast kun je tegen een meerprijs in de omgeving duiken, snorkelen en diepzeevissen. Wanneer je in het juiste seizoen komt heb je zelfs de kans om een schildpad te spotten!

Culturele excursies

Tegen een meerprijs kun je een nabij gelegen Zulu dorpje bezoeken. Hier leer je alles over de manier van leven en de tradities van deze bijzondere stam.

Zwembad

Voor wat verfrissing kun je terecht in het zwembad.

Restaurant

Vanuit de eetkamer heb je een mooi uitzicht op de Afrikaanse wildernis. Je geniet hier van de pan-Afrikaanse creaties van de chef. Je kunt het diner ook nuttigen bij kaarslicht op jouw eigen dek of tijdens een bush-diner in de open lucht; een onvergetelijke ervaring.

Phinda Vlei Lodge beschikt over een uitnodigende en stijlvolle lounge met openhaard voor de koelere avonden. Hier kun je in een van de boeken uit het assortiment duiken met een drankje van de bar. Tevens heeft de lounge een groot terras met uitzicht op de weidse omgeving.

Privé plungepool

Vanuit jouw privé plungepool kijk je uit op de vlei.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven