Bellamente Guesthouse

Gansbaai, Zuid-Afrika

Kleinschalige accommodatie in Gansbaai

Bellamente Guesthouse is een kleinschalige accommodatie gelegen in Gansbaai, op nog geen half uur rijden van Hermanus. Het guesthouse bevindt zich in een prachtige omgeving en vanuit de appartementen heb je schitterende uitzichten op de baai en de Atlantische oceaan. De eigenaren van het guesthouse zijn zeer vriendelijk en zullen er dan ook alles aan doen om van je verblijf een onvergetelijke ervaring te maken.

Meer informatie Meer informatie
IMG_4679-001

Het uitzicht

Het prachtige uitzicht vanaf het balkon.

Meer informatie Meer informatie
2016-05-17_15.28.59

Het terras

Meer informatie Meer informatie
2016-05-17_09.25.54

De kitchenette

Maak een maaltijd in je eigen keuken!

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Kwandwe_Ecca
Kaapstad | wijnregio | haaien excursie | Tuinroute | Geweldig wildpark
Bekijk voorbeeldreis

Luxe malariavrije autoreis Zuid-Afrika

16-daagse rondreis vanaf € 7.900,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Bellamente Guesthouse

Appartementen

Bellamente Guesthouse beschikt over diverse appartementen, die vernoemd zijn naar verschillende zomerse bestemmingen, zoals Monaco en Ibiza. De appartementen zijn geschikt voor twee tot vier personen of van vier tot zes personen. Ieder appartement beschikt over een kitchenette en een aparte eet- en woonkamer. Tevens beschikken ze over een loungegedeelte en een balkon, waar je heerlijk kunt relaxen en kunt genieten van een prachtig uitzicht op de baai.

2016-05-18_10.37.52_HDR-003

Faciliteiten en activiteiten van Bellamente Guesthouse , Zuid-Afrika

Restaurant

Iedere ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt. ’s Avonds kun je ervoor kiezen om in je eigen kamer te dineren, maar er zijn ook barbecuefaciliteiten beschikbaar waar je gebruik van kan maken. Daarnaast zijn er in de omgeving verschillende restaurants te vinden, waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd.


Activiteiten

Je kunt vanuit Gansbaai excursies boeken zoals walvissen spotten of duiken met haaien. De eigenaren van Bellamente organiseren dit graag voor je.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven