Arathusa Safari Lodge

Sabi Sand Game Reserve, Zuid-Afrika

Rustieke safari lodge in Sabi Sand wildreservaat

Arathusa Safari Lodge ligt aan het Arathusa meer in het Sabi Sand wildreservaat, grenzend aan het Kruger National Park in Zuid-Afrika. Het gebied staat bekend om de grote verscheidenheid aan diersoorten. De kleinschalige safari lodge is gespecialiseerd in het opsporen van de 'Big Five' en zorgt ervoor dat je bijzonder dichtbij de dieren komt. Aan de oever vertoeft bovendien een groepje nijlpaarden dat 24 uur per dag voor vermaak zorgt. De lodge is comfortabel en de service is persoonlijk. Arathusa Safari Lodge is een leuke verblijfsmogelijkheid wanneer je minder waarde hecht aan luxe en op zoek bent naar een authentieke safari-ervaring.

Meer informatie Meer informatie
lodge

Arathusa Safari Lodge

De lodge grenst aan het Arathusa meer waar vele verschillende diersoorten hun dorst komen lessen

Meer informatie Meer informatie
luxuryroom3

Privé plungepool

De 'Luxury Rooms' beschikken over een privé plungepool

Meer informatie Meer informatie
Main_living_area

Stijlvolle lounge

De lounge is ingericht in een typische safaristijl

Meer informatie Meer informatie
safari

Safari's

Dit gebied is uitstekend om zowel de Big 5, als vele andere diersoorten, te spotten!

Meer informatie Meer informatie
standard_room3

Uitzicht op het drinkplaats

Vanaf jouw veranda kun je het wild bezichtigen dat hun dorst komt lessen

Meer informatie Meer informatie
Boma

Traditionele boma

Het diner wordt geserveerd in de boma

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Arathusa Safari Lodge

Kamers met uitzicht op de drinkplaats

Arathusa Safari Lodge beschikt over negen kamers met een rieten dak en vier Luxury Rooms. De kamers zijn rustiek en elegant ingericht met meubilair van natuurlijke materialen en in aardse kleuren. Er is geen tv of telefoon in de kamer zodat niets het serene natuurschoon verstoort. Zoals Arathusa het zelf stelt: De bush is het beste 'al dente' te ervaren. Je beschikt over een ensuite badkamer met een bad en zowel een douche binnen als in de buitenlucht. Vanaf jouw eigen patio geniet je van de schitterende omgeving.

standard_room2
Standard_room4
luxuryroom2
luxury_room4

Verblijven in een luxe kamer

De vier Luxury Rooms liggen wat verder van het hoofdgebouw af en hebben dezelfde type inrichting als de standaard kamers. Daarnaast beschikken ze over eigen plungepools en loungegedeeltes. Deze kamers hebben echter geen uitzicht op de drinkplaats.


Faciliteiten en activiteiten van Arathusa Safari Lodge, Zuid-Afrika

Safari

De gidsen van Arathusa begeleiden de safari's in een 4x4-voertuig met groot enthousiasme. Er wonen zo'n veertien luipaarden in de omgeving waarvan er zes met regelmaat worden gespot. De gidsen herkennen de individuele luipaarden en hebben de dieren zelfs namen gegeven. Behalve de 'Big Five' komt er ook veel klein wild voor in het park en kijken vogelliefhebbers hun ogen uit naar de verschillende zeldzame soorten die er rondvliegen.

Begeleide wandelingen

Behalve met een 4x4 kun je met Arathusa ook wandelsafari's ondernemen. Tijdens deze safari's beleef je de omgeving op een compleet andere manier dan wanneer je in een voertuig zit. Een unieke ervaring!

Big Five

Tijdens een van de safari's van Arathusa Safari Lodge heb je de kans om de beroemde Big 5 te spotten!

Restaurant

De gerechten bij Arathusa Safari Lodge komen uit 'ma se kombuis', moeders keuken. Het diner wordt geserveerd in de boma (een afgeschermd eetgedeelte in de open lucht), rondom een kampvuur. De gerechten worden aangevuld door Kaapse wijnen. Je begint de dag met een ontbijtbuffet en 's middags bereidt de chef een uitgebreide lunch.

In het hoofdgebouw van Arathusa Safari Lodge bevindt zich een ruime lounge waar je kunt verdwijnen in een goed boek of verhalen kunt uitwisselen met andere gasten.

Zwembad

Vanuit het zwembad kijk je uit op het water van het meer waar je regelmatig wild zult spotten, waaronder het buur-luipaard genaamd Safari. Ook vanaf het dek van het hoofdgebouw kun je onder het genot van een drankje genieten van het schitterende uitzicht.

Spa / wellness

Arathusa Safari Lodge biedt een uitgebreide spa en wellness ervaring. Deze mooie spa beschikt over twee behandelruimtes met uitzicht op het kamp en de drinkplaats. Je hebt de keuze uit een brede selectie van behandelingen om het lichaam te kalmeren, je geest te ontspannen en je zintuigen te prikkelen.

Buitendouche

Alle kamers van Arathusa Safari Lodge beschikken over zowel een binnen- als buitendouche.

Privé plungepool

De 'Luxury Rooms' beschikken allemaal over een privé plungepool.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven