Mountain Lodge

Phinda wildreservaat, Zuid-Afrika

Stijlvolle suites met uitzicht op de Ubombo bergen

Het Phinda Private Game Reserve ligt in het noorden van KwaZulu Natal in Zuid-Afrika, in een gebied dat Maputaland heet. De 23.000 hectaren van het Phinda wildreservaat liggen nabij het iSimangaliso Wetland Park (voorheen het St Lucia Wetland Park) en in de buurt van de kustlijn van de Indische Oceaan. Binnen het wildreservaat bestaan maar liefst zeven verschillende ecosystemen; van savanne en bushveld tot draslanden en zandwouden. Om een goede indruk te krijgen van de zeven landschappen, adviseren wij om de Flight of Angels te boeken; een onvergetelijke vliegexcursie waarbij je het ene ogenblik over moerassen met nijlpaarden vliegt en het andere moment laag langs ongerepte stranden scheert. Je kunt in het Phinda wildreservaat onder meer de 'Big Five' en meer dan 380 vogelsoorten spotten. Ook cheeta's en zwarte neushoorns leven in het gebied. Aan de kust kun je walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden zien. Kijk een groep leeuwen in de ogen voor het ontbijt, zwem tussen de dolfijnen tegen lunchtijd en vang een zwaardvis voor het diner in de bush; in het Phinda Private Game Reserve kan het allemaal.

Meer informatie Meer informatie
dans_(2)

Traditionele dans

Woon een traditionele dans bij.

Meer informatie Meer informatie
overview

Uitkijk deck

Op het dek kun je genieten van zowel een heerlijke maaltijd als het uitzicht.

Meer informatie Meer informatie
pool_(2)

Privé plungepool

Vanuit jouw privé plungepool kijk je uit over de schitterende omgeving.

Meer informatie Meer informatie
lounge_(2)

Stijlvolle lounge

In de stijlvolle lounge kun je heerlijk ontspannen.

Meer informatie Meer informatie
safari_(5)

Schitterende omgeving

Het Phinda Private Game Reserve is gelegen in van KwaZulu Natal.

Meer informatie Meer informatie
restaurant

Traditioneel restaurant

In de boma kun je heerlijk traditioneel dineren.

Meer informatie Meer informatie
safari_(9)

Spannende safari's

Tijdens de safaritochten met een 4x4 ga je opzoek naar de Big 5!

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Mountain Lodge

Verblijf in een stijlvolle suite met fantastisch uitzicht

Phinda Mountain Lodge beschikt over 25 suites die op zo een manier gepositioneerd zijn dat jouw privacy gewaarborgd is en je tegelijkertijd een optimaal uitzicht vanaf jouw veranda hebt. De inrichting vormt een subtiele combinatie van avant-garde en inheemse elementen.

Je beschikt over een romantische ensuite badkamer. Verder biedt jouw suite een lounge en een ruime veranda met plunge pool en buitendouche. Je kunt hier in alle privacy van de omringende Afrikaanse wildernis genieten. Net als vanuit de rest van de lodge heb je ook vanuit de suites een spectaculair uitzicht over de Lebombo bergen en het bushveld.

kamer
kamer_(5)

Faciliteiten en activiteiten van Mountain Lodge, Zuid-Afrika

Safari

Tijdens de safari's ga je op zoek naar de 'Big Five' en ook vogelliefhebbers komen in het Phinda Private Game Reserve ogen tekort, aangezien er zo'n 400 verschillende vogelsoorten te vinden zijn.

Ook kun je twee keer per dag een ontspannend boottochtje maken over de Mzinene rivier.

Big 5

In het Phinda Private Game Reserve kun je de Big 5 vinden. De Big 5 bestaat uit de olifant, leeuw, buffalo, neushoorn en het luipaard. De safari's die je onderneemt met een 4x4 voertuig staan ook in het teken van het bewonderen van deze machtige dieren.

Begeleide wandelingen

Er worden tegen een meerprijs wandelingen door de natuur aangeboden. Tijdens deze wandelingen ga je onder andere op zoek naar de zeldzame zwarte neushoorn.

Watersport

Er zijn tegen een meerprijs verschillende watersportactiviteiten mogelijk. Zo kun je kanoën over de Mzinene rivier, gaan diepzeevissen of een duik- of snorkelexcursie ondernemen. In de juiste seizoenen kun je hier ook schildpadden zien!

Culturele excursies

Tegen een meerprijs kun je een cultureel bezoek brengen aan een Zulu dorp. Hier kun je een kijken nemen in het traditionele leven van deze stam.

Restaurant

Dineren kan onder de Afrikaanse sterrenhemel in de boma, die romantisch is verlicht met tientallen kaarsen. Het eten bestaat uit heerlijke pan-Afrikaanse gerechten. Phinda Mountain Lodge staat bekend om zijn bush diners, waarbij u het diner midden in de wildernis op de meest onverwachte en unieke plaatsen geserveerd krijgt.

Het hoofdgebouw is prachtig gebouwd in een U-vorm. Tussen de excursies kun je op de centrale binnenplaats in de open lucht even heerlijk ontspannen. Je kunt heerlijk relaxen in de lounge van de Mountain Lodge, waar op de koelere avonden een imposante open haard wordt aangestoken.

Zwembad

Voor de verkoeling is er een zwembad aanwezig met een dek vanwaar je wild kunt spotten.

Privé plungepool

Alle suites beschikken over een privé plungepool op het terras.

Buitendouche

Iedere suite beschikt over zijn eigen buitendouche, zodat je kunt ook tijdens het douche omringt wordt door de bijzondere bushgeluiden.

Familiekamers

Er zijn twee familiekamer beschikbaar bij Phinda Mountain Lodge. Deze bieden plaats voor twee volwassenen en vier kinderen.

Kindvriendelijk

Bij Phinda Mountain Lodge wordt er veel tijd en aandacht besteedt aan de kinderen. Wanneer je in de familiekamer verblijft heb je de beschikking over een privé safarivoertuig. Hierdoor kunnen alle safaritochten speciaal worden afgestemd op de wensen van de kinderen.

Kinderen onder de zes jaar oud mogen helaas niet mee met de reguliere safaritochten. Deze kinderen kunnen dan terecht bij de kinderopvang.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven