Chobe Elephant Camp

Chobe National Park, Botswana

Ideaal gelegen lodge met schitterende uitzichten

Chobe Elephant Camp is gelegen aan de westelijke grens van het Chobe National Park in Botswana. De lodge is hoog gebouwd op een rotsachtige heuvel met als doel zo te profiteren van de schitterende uitzichten op de bekende Chobe rivier en de omliggende vlaktes. Dit comfortabele kamp is gebouwd met het rode Kalahari zand dat in het noorden van Botswana te vinden is en dit zorgt voor een warme uitstraling. Het kamp heeft een perfecte balans gevonden tussen luxe en comfort, waarbij tegelijkertijd het milieu en het welzijn van de lokale bevolking in acht wordt genomen. Chobe Elephant Camp bevindt zich op een perfectie locatie om optimaal gebruik te maken van alles wat deze schitterende regio te bieden heeft. De bijzondere activiteiten en de zeer goede service maken je verblijf bij Chobe Elephant Camp compleet.

BW_Chobe_Elephant_Camp_relax_2
BW_Chobe_Elephant_Camp_lounge_and_bar
BW_Chobe_Elephant_Camp_safari
BW_Chobe_Elephant_Camp_Pool
BW_Chobe_Elephant_Camp_kayak
BW_Chobe_Elephant_Camp_wild_2
BW_Chobe_Elephant_Camp_Diner_by_the_fire
BW_Chobe_Elephant_Camp_Breakfast_2

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Nyamatusi Camp -kano excursie Mana Pools_klein
Kanosafari Mana Pools | Victoria watervallen | Chobe | Okavango Delta
Bekijk voorbeeldreis

Individuele rondreis Botswana & Zimbabwe

Avontuurlijke safari Botswana & Zimbabwe

14-daagse safari vanaf €6.900,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Chobe Elephant Camp

Comfortabele kamers

Het kamp beschikt over twaalf kamers en kan daarmee in totaal 24 gasten tegelijk verwelkomen. De gepolijste vloeren, houten balken en verweerde meubels zorgen voor de uitstraling en sfeer van een Afrikaanse boerderij. Alle kamers zijn voorzien van rustieke decoraties en een eigen badkamer met een binnen- en buitendouche. Buiten op je veranda geniet je van prachtige uitzichten.

BW_Chobe_Elephant_Camp_Bedroom
BW_Chobe_Elephant_Camp_room

Faciliteiten en activiteiten van Chobe Elephant Camp, Botswana

Restaurant

In het hoofdgebouw vind je de eetruimte, waar iedere dag heerlijke maaltijden worden geserveerd. Ook worden er 's avonds smaakvolle diners geserveerd bij het kampvuur.

Lounge

In de gemeenschappelijke ruimte vind je tevens een uitnodigende lounge, de leeshoek en de bar, waar je in alle rust kunt ontspannen onder het genot van een heerlijke cocktail.

Zwembad

Vanaf het hoofdgebouw leidt er een pad naar het zwembad. Het zwembad is tevens gebouwd op een verhoogd dek, waardoor je hier ook geniet van een prachtig uitzicht.

Safari

Er worden iedere dag gamedrives georganiseerd in een open landrover, waarbij je met een gids op pad gaat om de wildrijke omgeving te verkennen. De gidsen van de lodge zijn zeer professioneel en zorgen voor een onvergetelijke safari ervaring.

Culturele excursies

Tijdens een bezoek aan een lokaal drop kom je meer te weten over de lokale Sibuya stam.

Activiteiten

Je kunt een boottochten maken over de Chobe rivier of een dagexcursie maken naar de Victoria watervallen. Ook beschikt de lodge over kajaks, waarmee je de omgeving vanaf het water kan verkennen.

Duurzaam

De lodge houdt zich bezig met duurzaam ondernemen en zet zich in voor het behoud van de natuur. Zo is de lodge bijvoorbeeld volledig gebouwd uit zandzakken. Deze dikke zandmuren vormen een natuurlijke isolatiebarrière, waardoor de warmte buiten blijft en het binnen lekker koel is.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven