Delta Camp

Okavango Delta, Botswana

Rustieke en authentieke delta ervaring

Delta Camp is een rustiek uit riet gebouwd kamp gelegen op een verhoogd dek op klein eiland in de Okavango Delta. Deze exclusieve ligging zorgt ervoor dat het kamp een spectaculair uitzicht biedt, waarbij veel wild te spotten valt. De mooie wandelsafari's, het heerlijke eten en de comfortabele chalets zorgen ervoor dat je hier een heerlijk verblijf zult hebben. Voor een echt onvergetelijke ervaring raden wij aan om een nacht in de boomhut van Delta Camp te verblijven!

Meer informatie Meer informatie
Treehouse_Delta_Camp

Boomhut

Je kunt overnachten in de boomhut, welke nog hoger ligt dan de chalets voor een extra mooi uitzicht en een bijzonder verblijf

Meer informatie Meer informatie
Bush_Walking

Prachtige wandelsafari's

Tijdens je verblijf kun je prachtige wandelsafari's maken onder begeleiding van zeer goede gidsen

Meer informatie Meer informatie
__delta_camp-9929_-_version_2_1

Mokoro tochten

Je maakt een tocht met een traditionele boot door de Delta

Meer informatie Meer informatie
__delta-pan-2

Genieten van heerlijke maaltijden met een spectaculair uitzicht

De lounge en eetkamer van Delta Camp zijn verheven op een hoger gelegen plateau, waardoor je hiervandaan een spectaculair uitzicht hebt over de moerassen en de bossen.

Meer informatie Meer informatie
Okavango Delta | Delta Camp | badkamer

Badkamer in de buitenlucht

Word helemaal één met de natuur!

Verblijfsmogelijkheden van Delta Camp

Verhoogde chalets met schitterend uitzicht

De chalets van Delta Camp zijn gebouwd van lokale materialen, waarbij er zoveel mogelijk rekening is gehouden met het behoud van de natuur. Zo kan het zomaar voorkomen dat er een boom door de vloer of het plafond komt. Tevens is er geen glas gebruikt voor de ramen en zijn de chalets gelegen op een verhoogd plateau.

Delta_Camp_Interior
__delta_riverlodge
Okavango Delta | Delta Camp | Treehouse

Kies voor een chalet of de boomhut

Elk chalet is voorzien van een zitgedeelte, een veranda en ensuite faciliteiten met een schitterend uitzicht. De chalets liggen verspreid over het terrein, om zo het uitzicht op de omgeving te optimaliseren. Je kunt ook in de hoger gelegen boomhut verblijven, met een eigen veranda en een prachtig uitzicht over de rivier!

Faciliteiten en activiteiten van Delta Camp, Botswana

Safari

De activiteiten die bij Delta Camp georganiseerd worden bestaan uit wandelsafari's en mokoro (met de hand gemaakte kano) tochten. Beide activiteiten zijn onder begeleiding van professionele, lokale gidsen, die je wegwijs maken in de veelzijdige Delta en je alles leren over het wild dat je onderweg tegenkomt. Voor de avonturiers is er de mogelijkheid om een verlengde kampeersafari te ondernemen, met de eerste en de laatste nacht in de lodge, waarbij je per mokoro en persoonlijke gids de omgeving zult verkennen en in de wildernis kampeert (minimum twee, maximaal acht nachten).

Restaurant

De lounge en eetkamer van Delta Camp zijn verheven op een hoger gelegen plateau, waardoor je hiervandaan een spectaculair uitzicht hebt over de moerassen en de bossen. Hier geniet je van drie maaltijden per dag, zodat je goed voorbereid op safari gaat. Koffie en thee zijn te allen tijde beschikbaar en de bar is gedurende de hele dag geopend. Na de safari kun je ontspannen op het dek, waar vaak een verscheidenheid aan wild gezien kan worden.

Culturele excursies

Onder begeleiding van een gids kun je een lokaal dorpje bezoeken om de kennis te maken met de lokale cultuur.

Begeleide wandelingen

Bij je verblijf zijn begeleide wandelingen in begrepen.

Accommodaties in de regio

×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven