Muchenje Safari Lodge

Chobe National Park, Botswana

Safarilodge met een prachtig uitzicht op de Chobe River

Muchenje Safari Lodge ligt op een rotsformatie nabij de Chobe rivier in het westen van het Chobe National Park in Botswana. Dankzij de verhoogde ligging heb je hier een schitterend uitzicht op de rivier en de omliggende draslanden die veel wild trekken. Muchenje Safari Lodge is één van de weinige lodges in dit afgelegen gedeelte van het wildreservaat en uitstekende gidsen verkennen met je het reservaat. Muchenje Safari Lodge biedt zeer comfortabele accommodatie waarbij jouw privacy wordt gewaarborgd. Goede service staat hoog in het vaandel en niets is hier te veel moeite. Gecombineerd met het scherpe oog voor detail van de managers, maakt dit Muchenje Safari Lodge tot een uitstekende safari-bestemming.

Meer informatie Meer informatie
Muchenje-Safari-Lodge-Chobe-(12)

Uitstekende locatie

De lodge bevindt zich op een prachtige, rustgevende locatie met prachtig uitzicht

Meer informatie Meer informatie
Muchenje-wildlife-(11)

Safari's

Je maakt prachtige safari's per open Landrover door het Chobe wildreservaat

Meer informatie Meer informatie
9

Zeer goede service

Bij Muchenje is niets te veel en staat het personeel altijd voor jou klaar!

Meer informatie Meer informatie
Muchenje-wildlife-(9)

Spot het wild in en bij de rivier

Groot en klein wild komt hier naar toe

Meer informatie Meer informatie
13

Heerlijk eten

De keuken heeft het thema 'table d'bush', dus je dineert met lokale gerechten die perfect passen bij de setting waarin je, je bevindt.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Muchenje Safari Lodge

Chalets in Afrikaanse sfeer met eindeloos uitzicht

Muchenje Safari Lodge beschikt over elf chalets. Ze zijn opgebouwd uit hout en hebben een hoog, driehoekig dak. Ieder chalet ligt aan de rand van de rotsformatie en biedt een adembenemend zicht op de omgeving. Je beschikt over een eigen balkon waarop je eindeloos kunt genieten van dit uitzicht. De chalets zijn stijlvol ingericht met elegant meubilair in lichte tinten. Afrikaanse motieven en details zorgen ervoor dat het decor een echt Afrikaanse ambiance heeft. Ieder chalet heeft een ensuite badkamer.

2
3

Faciliteiten en activiteiten van Muchenje Safari Lodge, Botswana

Safari

De enthousiaste gidsen van Muchenje Safari Lodge nemen je tweemaal per dag mee op safaritochten door de bush per open 4x4-voertuig. De rivier trekt groot en klein wild, waaronder veel vogels, dat je kunt spotten tijdens een safari per boot. Tijdens een safaritocht overdag kun je de dierlijke bewoners in de omgeving opsporen, en 's avonds kunt u de nachtdieren bekijken.

De uitnodigende lounge wordt omringd door grote ramen zodat je niets van de natuurlijke omgeving hoeft te missen. Het hoofdgebouw heeft een platform vanwaar je wild kunt spotten in de omgeving.

Restaurant

Het hoofdgebouw van Muchenje Safari Lodge kijkt uit op de Chobe rivier en de omliggende graslanden. Het gebouw is opgebouwd uit hout, natuursteen en grote ramen die samen met het hoge dak voor een ruimtelijk gevoel zorgen. In het eetgedeelte dineer je aan een lange tafel met de andere gasten en kun je verhalen uitwisselen. De keuken heeft het thema 'table d'bush', dus je dineert met lokale gerechten die perfect passen bij de setting waarin je, je bevindt. Aan de bar kun je terecht voor een drankje na het eten. Picknicken in de bush behoort tot de mogelijkheden en is een aanrader.

Zwembad

Het zwembad heeft een schitterend uitzicht en dit is een heerlijke, serene locatie om te ontspannen op de warme momenten van de dag.

Begeleide wandelingen

Tijdens een bushwandeling vertelt de gids je van alles over de planten, sporen en insecten die je tegenkomt in het reservaat.

Culturele excursies

Ter afwisseling kun je een bezoek brengen aan een nabijgelegen dorpje. Hier zie je hoe het dagelijks leven in landelijk Botswana er aan toe gaat.

Wi-fi

In het hoofdgebouw en rondom het zwembad is er Wifi aanwezig. De lodge heeft een collectie aan boeken over de omgeving die je kunt bekijken en er is tevens een winkeltje met leuke curiosa.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven