Sanctuary Chobe Chilwero

Chobe National Park, Botswana

Een kleinschalige safari lodge op een schitterende locatie

Sanctuary Chobe Chilwero is een kleinschalige safari lodge welke grenst aan het Chobe National Park in het noorden van Botswana. Chilwero betekent ‘plaats van verre uitzichten' in het Setswana en de hoge ligging aan de Chobe rivier zorgt dan ook voor ongeëvenaarde uitzichten over de rivier en de daarachter gelegen vloedvlakten tot aan Namibië. Bijzonder is dat Sanctuary Chobe Chilwero een eigen spa heeft, hetgeen altijd goed van pas komt na een safari excursie.

BW_Chobe_Chilwero_cyclingSR002326
BW_Chobe_Chilwero_spaSR002356
BW_Chobe_Chilwero_chef_SR002338
BW_Chobe_Chilwero_pool_SR002358
BW_Chobe_Chilwero_boat_SR002354
BW_Chobe_Chilwero_relax_SR002337
BW_Chobe_Chilwero_view_SR002359
BW_Chobe_Chilwero_safari_SR002347

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Sanctuary Chobe Chilwero

Comfortabele Cottages

Sanctuary Chobe Chilwero bestaat uit 15 stenen cottages met een rieten dak.. Alle cottages beschikken over een ensuite badkamer met een verzonken handgemaakt bad en een douche. Tevens hebben alle cottages een eigen tuin met een buitendouche en een hangmat waarvandaan van de schitterende uitzichten over de Chobe rivier genoten kan worden.

BW_Chobe_Chilwero_room_SR002350
BW_Chobe_Chilwero_bathroomSR002366

Faciliteiten en activiteiten van Sanctuary Chobe Chilwero, Botswana

Restaurant

Begin je dag goed met een stevig ontbijt in de eetruimte van de accommodatie. Na een enerverende safari of boottocht in de late middag keer je terug naar de lodge voor het uitstekende diner waarbij de beste wijnen uit de eigen wijnkelder natuurlijk niet mogen ontbreken.

Lounge

Op de terrasjes van de sfeervolle lounge en de eetruimte kun je, onder het genot van een drankje, genieten van de prachtige uitzichten. Er is tevens een kleine bibliotheek. 's Middags wordt er in de schaduw van de bomen een "high tea" opgediend.

Zwembad

Je kunt een verkoelende duik nemen in het zwembad.

Spa / wellness

De accommodatie is voorzien van een spa, waar je goed terecht komt voor ultieme ontspanning.

Safari

De safari's bij Chobe Chilwero zijn van hoge kwaliteit en worden ondernomen in open safarivoertuigen onder begeleiding van ervaren rangers.

Activiteiten

Een boottocht over de Chobe Rivier mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je verblijf in Chobe Chilwero. Tevens kun je ook een "sundowner cruise' maken, tijdens deze boottocht kun je, onder het genot van een drankje, genieten van de spectaculaire zonsondergangen op de Chobe rivier. Tegen een meerprijs kun je een visexcursie maken of een bezoek aan de Victoria watervallen brengen.

Buitendouche

Iedere cottage beschikt over een eigen buitendouche.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven