Jack's Camp

Makgadikgadi National Park, Botswana

Iconisch tentenkamp in wildrijke omgeving

Jack's Camp is een luxueus en kleinschalig tentenkamp in een miljoen hectare groot privé wildreservaat van de spectaculaire regio Makgadikgadi National Park in het noorden van Botswana. In 2021 is het tentenkamp volledig gerenoveerd en geniet je nog meer van de ruimte en exclusiviteit. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een avontuurlijke quad excursie, een ontmoeting met de bosjes mannen, een indrukwekkende jeep safari of paardrijsafari of een bezoek aan de tamme meerkatten. Je overnacht in één van de negen luxe tenten ingericht in klassieke Oost-Afrikaanse safari-sferen. Op een zeer professionele en oorspronkelijke wijze weet het 'team' jouw verblijf tot één van de hoogtepunten van jouw Afrika reis te maken.

Meer informatie Meer informatie
JAE671_1

Quad excursies

Per quadbike de eindeloze zoutvlaktes van de Makgadikgadi zoutpannen verkennen

Meer informatie Meer informatie
JA58E8_1

Verfrissend zwembad

Meer informatie Meer informatie
JA88A4_1

Paardrijden

Een zeer unieke ervaring om het wild vanuit een ander perspectief te ontdekken

Meer informatie Meer informatie
JA5E83_1

Op zoek naar wild

Vanaf Jack's Camp worden diverse jeep safari's georganiseerd

Meer informatie Meer informatie
JA7584_1

Tamme meerkatten

Meer informatie Meer informatie
JA52D7_1

Prachtige, authentieke inrichting

Meer informatie Meer informatie
JAB4D1_1

Ontmoeting met de bosjes mannen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Xigera_Safari_Lodge_kanoën
Luxe individuele vliegsafari in Makgadikgadi, Okavango Delta en het Moremi wildreservaat
Bekijk voorbeeldreis

Creme de la Creme luxe vliegsafari Botswana

12-daagse luxe rondreis vanaf €18.700,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Jack's Camp

Safari tenten

In Jack's Camp verblijf je in één van de negen ruime safaritenten (270m2 in totaal met binnen en buiten), welke zijn ingericht in klassieke Oost-Afrikaanse safari-sferen. Versierd met Perzische en Noord-Afrikaanse tapijten, paraffine lampen en authentieke meubels. Elke tent is voorzien van ensuite badkamer met binnen-en buitendouche. Vanaf je eigen veranda, met dompelbad, heb je een prachtig uitzicht over de wildernis.

JABF24_1
JACKSC_2

Faciliteiten en activiteiten van Jack's Camp, Botswana

Restaurant

Er is een comfortabele gemeenschappelijke tent met bibliotheek en ruime eetruimte met uitzicht over de spectaculaire contrasten die de Kalahari biedt. In de iconische, nomadische Perzische theetent geniet je van een kop thee en zoete hapjes met prachtig uitzicht over de omgeving.

Lounge

In de ontspannen lounge geniet je van een goed boek uit de grote collectie van de Jack's Camp bibliotheek. Voor een potje biljart kan je gebruik maken van de antieke biljarttafel.

Zwembad

Ter afkoeling is er een met canvas overdekt zwembad, zodat je tijdens de warme uren beschut kan ontspannen.

Buitendouche

Elke suite beschikt over een verfrissende buitendouche.

Safari

Tijdens je verblijf zal je begeleid worden door de beste beschikbare gidsen: goed opgeleide biologen die voor hun doctoraal studie bijvoorbeeld gedrag van wildsoorten of deze eens zo vruchtbare omgeving bestuderen. In de omgeving van Jack's Camp zijn er verschillende inbegrepen activiteiten te beleven. Zo spot je wild vanuit een open Landover safari, verken je de zoutpannen op een quad, leer je meer over de leefwijze van de bosjes mannen en maak je kennis met de tamme meerkatten. Tegen betaling kan je nog extra activiteiten bijboeken, zoals een paardrijsafari of een helikopter vlucht door de omgeving.

Duurzaam

Jacks Camp houd zich bezig met diverse duurzaamheidsprojecten, zoals de predatie van vee door leeuwen en luipaarden te verminderen en het ondersteunen van de migratieroutes van grote kudde dieren. Daarnaast streeft Jacks Camp er naar zoveel mogelijk lokale bevolking in dienst te nemen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven