Jack's Camp

Makgadikgadi National Park, Botswana

Iconisch tentenkamp in surrealistische omgeving

Jack's Camp is een luxueus en kleinschalig tentenkamp in een ruim 400.000 hectare groot privé wildreservaat van de spectaculaire regio van het Makgadikgadi National Park in het noorden van Botswana. Mooi gelegen tussen de grootste zoutpannen ter wereld is dit een zeer exclusieve accommodatie in een prachtige omgeving. In 2021 is het tentenkamp volledig gerenoveerd en geniet je nog meer van de ruimte en exclusiviteit. Jack's Camp is zeer bijzonder ingericht met kunstvoorwerpen vanuit de hele wereld. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een avontuurlijke quad excursie in het droge seizoen, een ontmoeting met de bosjes mannen, een indrukwekkende jeep safari tijdens de zebra en wildebeest migratie in het regenseizoen, een paardrijdsafari of een bezoek aan de nieuwsgierige stokstaartjes. Je overnacht in één van de negen enorme sublieme tenten, compleet met eigen 'plunge pool', ingericht in klassieke Noord-Afrikaanse en Perzische stijl. Op een zeer professionele en oorspronkelijke wijze weet het 'team' van Jack's Camp jouw verblijf tot één van de hoogtepunten van jouw Afrika reis te maken.

Meer informatie Meer informatie
JAE671_1

Quad excursies

Per quadbike de eindeloze zoutvlaktes van de Makgadikgadi zoutpannen verkennen

Meer informatie Meer informatie
Jacks Camp zwembad

Verfrissend zwembad

Meer informatie Meer informatie
Jacks Camp paardrijden 2

Paardrijden

Een zeer unieke ervaring om het wild vanuit een ander perspectief te ontdekken

Meer informatie Meer informatie
Jacks Camp safari

Op zoek naar wild in het regenseizoen

In het regenseizoen vind je hier de grootste zebra- en één na grootste wildebeestmigratie van Afrika.

Meer informatie Meer informatie
Jacks Camp stokstaartjes

Nieuwsgierige stokstaartjes

Meer informatie Meer informatie
Jacks Camp dineren

Prachtige, authentieke inrichting

Meer informatie Meer informatie
JAB4D1_1

Ontmoeting met de bosjes mannen

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Duba_plains_camp_suite_9
Het allerbeste van Makgadikgadi, de Okavango Delta en Moremi
Bekijk voorbeeldreis

Creme de la Creme luxe vliegsafari Botswana

12-daagse luxe rondreis vanaf €18.700,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Jack's Camp

In Jack's Camp verblijf je in één van de negen sublieme, enorme safaritenten van ruim 135m2 groot. Elke tent is voorzien van ensuite badkamer met een binnen-en buitendouche en een slaap- en woonruimte. Vanaf je eigen buitendek van maar liefst 135m2, met dompelbad, heb je een prachtig uitzicht over de weidse wildernis.

Safari tenten

De zeer bijzondere safaritenten zijn ingericht met kunstvoorwerpen van over de hele wereld. De klassieke Noord-Afrikaanse safari-sferen, Perzische en Noord-Afrikaanse tapijten, paraffine lampen en authentieke meubels maken dit een magisch verblijf om te overnachten.

JABF24_1
JACKSC_2

Faciliteiten en activiteiten van Jack's Camp, Botswana

Gourmet restaurant

Ondanks de afgezonderde ligging in de woestijn, ben je bij Jack's Camp verzekerd van sublieme gerechten die met veel zorg door de chef-kok zijn bereidt. Je ontbijt en dineer in de comfortabele gemeenschappelijke tent met bibliotheek en ruime eetruimte met uitzicht over de spectaculaire contrasten die de Kalahari biedt. In de iconische, nomadische Perzische theetent geniet je van een kop thee en zoete hapjes met prachtig uitzicht over de omgeving.

Lounge

In de ontspannen enorme lounge geniet je van een goed boek uit de grote collectie van de Jack's Camp bibliotheek. Voor een potje biljart kan je gebruik maken van de antieke biljarttafel.

Zwembad

Ter afkoeling is er een met canvas overdekt zwembad, zodat je tijdens de warme uren beschut kan ontspannen.

Buitendouche

Elke suite beschikt over een verfrissende buitendouche.

Safari

Tijdens je verblijf zal je begeleid worden door de beste beschikbare gidsen: goed opgeleide biologen die voor hun doctoraal studie gedrag van wildsoorten of deze eens zo vruchtbare omgeving bestuderen. In de omgeving van Jack's Camp zijn er verschillende inbegrepen activiteiten te beleven. Zo ga je in het natte seizoen op safari in een open Landover om de zebra-en wildebeestmigratie mee te maken, verken je in het droge seizoen de zoutpannen op een quad, leer je meer over de leefwijze van de bosjes mannen en maak je kennis met aan de mens gewende stokstaartjes. Tegen betaling kan je nog extra activiteiten bijboeken, zoals een paardrijsafari of een helikopter vlucht door de omgeving.

Duurzaam

Jacks Camp houd zich bezig met diverse duurzaamheidsprojecten. Zo steunen ze de migratieroutes van grote zoogdieren tussen Noord-Botswana en het Makgadikgadi Nationaal Park en de Kalahari woestijn. Daarnaast zijn ze ook lid van de organisatie 'Pack for a Purpose', die zich inzetten voor lokale kinderen en families. Met dit project willen ze de reiziger stimuleren om producten, van pennen tot aan tassen, mee te nemen op reis die veel impact zullen hebben voor de lokale gezinnen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven