Meno A Kwena

Makgadikgadi-Nxai Pans National Park, Botswana

Een duurzaam ingericht tentenkamp met veel privacy

Meno A Kwena is een kleinschalige tentenkamp gelegen op de grens van het Makgadikgadi National Park. Het kamp is gelegen op een klif met schitterend uitzicht op de Boteti rivier. De eigenaar heeft meer dan 25 jaar ervaring en kan je alles vertellen over de prachtige fauna die Botswana te bieden heeft. Het kamp is gericht op duurzaam toerisme. Als je deelneemt aan toeristische activiteiten lever je een bijdrage aan het behoud van de natuur en aan de bevolking van Botswana. Kortom een unieke ervaring, waarbij je Afrika beleeft, zoals de natuur het bedoeld heeft.

Meer informatie Meer informatie
Floating_Hide2

Een wildrijke omgeving

Wild spotten vanuit de lodge

Meer informatie Meer informatie
0291

Dineren

Geniet van zowel Afrikaanse als westerse gerechten

pans_vehicle
Meer informatie Meer informatie
Knipsel16

Meno A Kwena Tented Camp

Meer informatie Meer informatie
Knipsel28

Mooie uitzichten

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Meno A Kwena

Ruime canvas tenten

Meno A Kwena beschikt over acht volledig ingerichte canvas tenten. Elke tent ligt verscholen tussen bomen en struiken, waardoor je geniet van veel privacy. De tenten beschikken over een badkamer met een authentieke safari douche. Vanaf de tent heb je uitzicht op de Boteti rivier, waar veel wild naar toe komt om te drinken. Het kamp maakt gebruik van zonne-energie voor het opladen van batterijen en spaarlampen en maakt gebruik van paraffinelampen, wat zorgt voor een romantische sfeer en een ouderwets safari gevoel.

22
Knipsel17

Faciliteiten en activiteiten van Meno A Kwena, Botswana

Restaurant

In de lodge maken de koks, bestaande uit de lokale bevolking, de meest heerlijke Afrikaanse en westerse gerechten voor je klaar. In het tent kamp is een woongedeelte aanwezig, voorzien van eetruimte waar je gezellig met de andere gasten kunt dineren

Zwembad

Het rotsachtige zwembad grenst aan de Boteti rivier en dit is de ideale plek om heerlijk af te koelen als je terugkomt van een safari.Safari

Het kamp is een uitstekende uitvalsbasis om safari's te maken in de Okavango Delta en de Makgadikgadi zoutpannen, waarbij de invulling van een driedaags arrangement er als volgt kan uit zien: Op de eerste dag breng je een bezoek aan de Boteti rivier, waar je olifanten zult zien spelen. Op de tweede dag maak je een wandelsafari met de bosjesmannen. In de middag zul je met een open landrover het Makgadikgadi Pans National Park bezoeken. Vervolgens op dag drie maak je een prachtige safari in Makgadikgadi of het Nxai national park.

Activiteiten

Uiteraard zijn er nog veel meer activiteiten, waar je aan kunt deelnemen als je langer wilt verblijven. Je kunt een safari maken waarbij je stokstaartjes kunt bewonderen, sterren kijken met een draagbare telescoop of een rondvlucht maken over de zoutpannen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven