Sandibe Okavango Safari Lodge

Okavango Delta, Botswana

Eén van de meest uit het oog springende lodges in de Okavango Delta

Sandibe Safari Lodge is gelegen op een schitterende locatie in de Okavango Delta, in een regio die grenst aan het Moremi wildreservaat. Met exclusieve rechten over 270 km² in een privé concessie is deze locatie specifiek gekozen voor haar uitzonderlijke schoonheid. Het gebied is een doolhof aan sprankelende lagunes, kronkelende kanalen en begroeide eilanden vol met wild. Sandibe is architectonisch één van de meest bijzondere lodges in Botswana, geïnspireerd door het nest van de wever. Kortom, Sandibe is een accommodatie die je Afrika laat zien, zoals de natuur het bedoeld heeft.

Meer informatie Meer informatie
andbeyond_sandibe_okavango_safari_lodge_3

Prachtige architectuur

De lodge heeft een prachtige architectuur, welke is gebaseerd op het nest van de wever. De lodge is hoog gelegen, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de Delta

Meer informatie Meer informatie
bw-sav-bacc-game-drive1.950x0

De Big 5

Je kunt indrukwekkende safari's maken per 4x4, wandelend of per helikopter

Meer informatie Meer informatie
andbeyond_sandibe_okavango_safari_lod_(8)

Romantiek

De architectuur van de lodge heeft een romantische sfeer. Je hebt een eigen plunge pool voor optimale privacy en je kunt heerlijk dineren bij kaarslicht

Meer informatie Meer informatie
andbeyond_sandibe_okavango_safari_lod_(3)

Begeleide wandelingen

Een avontuurlijke manier om op zoek te gaan naar het wild en alles te leren over de diverse planten- en boomsoorten

Meer informatie Meer informatie
andbeyond_sandibe_okavango_safari_lod_(2)

Buitendouche

Voor wanneer je nooit genoeg krijgt van het prachtige uitzicht

Meer informatie Meer informatie
andbeyond_sandibe_okavango_safari_lod_(9)

Heerlijk eten

In het restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten, terwijl je het wild kunt aanschouwen op slechts enkele meters afstand.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Jao051.
Helikoptervlucht over de Okavango Delta | Selinda | Victoria watervallen
Bekijk voorbeeldreis

Luxe safari naar Botswana en Victoria Falls

14-daagse rondreis vanaf €13.400,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Sandibe Okavango Safari Lodge

andbeyond_sandibe_okavango_safari_lodge_2

Romantisch verblijven met een prachtig uitzicht op de Delta

Sandibe Safari Lodge beschikt over acht schitterende vrijstaande suites. De suites zijn geïnspireerd op het nest van de wever en gaan volledig op in de omgeving. De suites zijn verhoogd gelegen op een houten platform en beschikken over een prachtig uitzicht op de Delta. De suites zijn voorzien van de beste lokale kunst, waaronder prachtige gebeeldhouwde tafels. De aanwezige openhaard zorgt voor een warme en romantische sfeer, waarbij je 's avonds de avonturen van de dag kunt doornemen. De suite beschikt over een privé plunge pool en vanaf jou privé terras kijk je uit op het water.

Faciliteiten en activiteiten van Sandibe Okavango Safari Lodge, Botswana

Safari

Sandibe is dé thuisbasis van een groot aantal soorten wild en leent zich per uitstek voor een maken van prachtige safari's zowel overdag als 's avonds. Er worden twee keer per dag gamedrives per 4x4 georganiseerd, waarbij je op zoek gaat naar de Big Five.

Een onvergetelijke ervaring is het ondernemen van een helikoptervlucht, waarbij je laag vliegt over het wild en de schitterende omgeving en deze in vogelvlucht kunt ervaren (tegen een meerprijs).

Big 5

Je hebt een kans om de Big 5 te spotten

Begeleide wandelingen

Je kunt wandelingen maken onder begeleiding van een gewapende gids, een avontuurlijke manier om op zoek te gaan naar het wild en alles te leren over de diverse planten- en boomsoorten. De omgeving is een paradijs voor liefhebbers van het spotten van vogels.

Spa / wellness

Een massage in de spa of op je kamer zorgt ervoor dat je jezelf heerlijk ontspannen voelt.

Fitness

In de spa is fitnessapparatuur aanwezig

Restaurant

In het restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten, terwijl je het wild kunt aanschouwen op slechts enkele meters afstand. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt, terwijl je eventueel tijdens een wandeling in de middag zult genieten van een heerlijke lunch in een schaduwrijk gebied. 's Avonds wordt er tijdens het diner het vuur aangewakkerd die de Afrikaanse sterrenhemel zal oplichten en biedt de uitbundige hoeveelheid kaarsen die de boma verlichten een unieke omgeving voor een heerlijk diner. Je kunt uiteraard ook genieten van intieme diners voor twee bij kaarslicht op privé terrassen.

Zwembad

Het zwembad in de schaduw is een verfrissende oase om af te koelen na de lunch.

Privé plungepool

De suites beschikken over een privé plungepool.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven