Sango Safari Camp

Okavango Delta, Botswana

Kleinschalige tentenkamp naast wildrijke rivier

Sango Safari Camp is een traditioneel tentenkamp, gelegen in de Khwai privé concessie grenzend aan het bekende Moremi wildreservaat in Botswana. Door het permanente water van de Okavango Delta in combinatie met de Khwai rivier, staat de omgeving van Sango Safari Camp bekend om zijn hoge concentratie wild en indrukwekkende water- en landsafari's. Je kan hier dan ook geregeld verrast worden door het wild dat zich om het kamp heen begeeft. Het kleinschalige tentenkamp met enkel zes comfortabele canvastenten, prijst zich met de aanwezigheid van een fijne 'plunge pool', een sfeervolle lounge en een uitkijkplatform met zicht op de prachtige omgeving. De goede faciliteiten in combinatie met het diverse aanbod van excursies, zorgen voor een zeer aangenaam verblijf in een klassiek safarikamp.

Meer informatie Meer informatie
Tenten omringt door het wild bij Sango Safari Camp in Botswana

Kom oog in oog met het wild

Meer informatie Meer informatie
Buitendek omringt door olifanten bij Sango Safari Camp in Botswana

Spot het wild vanaf je eigen terras

Meer informatie Meer informatie
Lounge inrichting in de algemene ruimte bij Sango Safari Camp in Botswana

Rust uit in de comfortabele lounge

Meer informatie Meer informatie
Oog in oog met het wild tijdens een wandelsafari van Sango Safari Camp in Botswana

Neem deel aan verschillende excursies

Boma bij Sango Safari Camp in Botswana
Meer informatie Meer informatie
Plunge pool met zicht op de rivier bij Sango Safari Camp in Botswana

Koel af aan het zwembad

Meer informatie Meer informatie
Ensuite badkamer met buitendouche bij Sango Safari Camp in Botswana

Elke tent beschikt over een buitendouche

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Nyamatusi Camp -kano excursie Mana Pools_klein
Kanosafari Mana Pools | Victoria watervallen | Chobe | Okavango Delta
Bekijk voorbeeldreis

Individuele rondreis Botswana & Zimbabwe

Avontuurlijke safari Botswana & Zimbabwe

14-daagse safari vanaf €6.900,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Sango Safari Camp

Comfortabele tenten

Het kleinschalige Sango Safari Camp beschikt over zes Meru-stijl canvastenten. De rustieke tenten met een klassieke safari uitstraling zijn ingericht met zowel hout als lichte- en kakikleurtonen. De gazen ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. De sfeervolle tenten beschikken over een ensuite badkamer met een fijne buitendouche. Vanuit de tent heb je bovendien toegang tot je eigen overdekte buitendek met uitzicht op de omgeving.

Voor aanzicht tent bij Sango Safari Camp in Botswana
Slaapkamer met uitzicht bij Sango Safari Camp in Botswana - licht

Faciliteiten en activiteiten van Sango Safari Camp, Botswana

Safari

Bij Sango Safari Camp kan je onder begeleiding van uitstekende gidsen deelnemen aan zowel ochtend als avond safari's. In open landrovers krijg je met je mede reizigers de kans om in de verste uithoeken van het gebied op zoek te gaan naar het wild. Er bestaat ook de mogelijkheid voor een dagsafari waarbij een picknick lunch meegenomen wordt. Als je het liefst de natuur en het wild vanaf het water wilt bekijken, kan dat tijdens een authentieke 'mokoro' safari. Voor de cultuurliefhebber is een bezoek aan de lokale gemeenschappen zeker de moeite waard. Alle activiteiten zijn inbegrepen tijdens je verblijf.

Restaurant

De eetruimte bevindt zich in de hoofdtent welke een klassieke uitstraling in combinatie met een hedendaags comfortabele inrichting heeft. In de eetruimte staan lange houten tafels waaraan je samen met je mede reizigers kan genieten van vers bereide maaltijden en een goed glas wijn.

Lounge

In de hoofdtent bevindt zich naast een eetruimte ook een bar en lounge, voorzien van comfortabele banken. Hier kan je tot rust komen na een enerverende dag vol excursies. Zodra de avond valt kan naast een drankje in de bar ook de sterrenhemel bewonderd worden bij een sfeervol kampvuur bij de authentieke 'boma'. Om het wild rondom de Khwai rivier goed in de gaten te kunnen houden is er een hooggelegen uitkijkpost met comfortabele stoelen.

Zwembad

Sango Safari Camp beschikt over een iets hoger gelegen 'plunge pool' met uitzicht op de Khwai rivier. Het omliggende houten dek leent zich uitstekend als zonneterras.

Buitendouche

Alle tenten zijn voorzien van een fijne buitendouche.

Duurzaam

Om dit gebied en de omliggende parken te behouden heeft de lodge verschillende duurzame projecten geïntroduceerd zoals het gebruik van zonne-energie, het zuiveren van water en het hergebruiken van producten. Tevens draagt de lodge een steentje bij aan de lokale economie door excursies te organiseren naar de lokale gemeenschappen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven