Sandibe Lodge

Okavango Delta, Botswana

Eén van de meest uit het oog springende lodges in de Okavango Delta

Sandibe Safari Lodge is gelegen op een schitterende locatie in de Okavango Delta, in een regio die grenst aan het Moremi wildreservaat. Met exclusieve rechten over 270 km² in een privé concessie is deze locatie specifiek gekozen voor haar uitzonderlijke schoonheid. Het gebied is een doolhof aan sprankelende lagunes, kronkelende kanalen en begroeide eilanden vol met wild. Sandibe is architectonisch één van de meest bijzondere lodges in Botswana, geïnspireerd door het nest van de wever. Kortom, Sandibe is een accommodatie die je Afrika laat zien, zoals de natuur het bedoeld heeft.

Meer informatie Meer informatie
buiten diner bij Sandibe lodge in Botswana

Kom samen in de sfeervolle lodge

Meer informatie Meer informatie
safari bij Sandibe lodge in Botswana

Ga mee op safari

Meer informatie Meer informatie
massage bij Sandibe lodge in Botswana

Kom tot bezinning in de spa

Meer informatie Meer informatie
picknick bij Sandibe lodge in Botswana

Luxe & Comfort

Meer informatie Meer informatie
diner bij Sandibe lodge in Botswana

Verassende smaakcombinaties

van de Afrikaanse keuken

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Bootsafari bij Selinda Camp in Botswana
Exclusieve wildrijke vliegsafari naar Linyanti, Moremi en de Okavango Delta
Bekijk voorbeeldreis

Luxe Safari Botswana en watervallen

Luxe safari Botswana inclusief Victoria Falls

14-daagse rondreis vanaf €12.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Sandibe Lodge

Suites

Sandibe Safari Lodge beschikt over acht schitterende suites, die allen zijn geïnspireerd op het nest van de wever. De suites zijn verhoogd gelegen op een houten platform en beschikken over een prachtig uitzicht op de Delta. De aanwezige openhaard zorgt voor een warme en romantische sfeer, waarbij je 's avonds de avonturen van de dag kunt doornemen. De suites beschikken tevens over een privé plunge pool, vanuit waar je prachtige zonsondergangen kan aanschouwen. Voor groepen of gezinnen van vier personen is er een speciale familie suite.

kamer met uitzicht bij Sandibe lodge in Botswana

Faciliteiten en activiteiten van Sandibe Lodge, Botswana

Safari

Sandibe is dé thuisbasis van een groot aantal soorten wild en leent zich per uitstek voor een maken van prachtige safari's zowel overdag als 's avonds. Er worden twee keer per dag gamedrives per 4x4 georganiseerd, waarbij je op zoek gaat naar de Big Five. Tevens kan je wandelingen maken onder begeleiding van een gewapende gids, een avontuurlijke manier om op zoek te gaan naar het wild en alles te leren over de diverse planten- en boomsoorten. De omgeving is een paradijs voor liefhebbers van het spotten van vogels.

Een onvergetelijke ervaring is het ondernemen van een helikoptervlucht, waarbij je laag vliegt over het wild en de schitterende omgeving en deze in vogelvlucht kunt ervaren (tegen een meerprijs).

Restaurant

In het restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten, terwijl je het wild kunt aanschouwen op slechts enkele meters afstand. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt, terwijl je eventueel tijdens een wandeling in de middag zult genieten van een heerlijke lunch in een schaduwrijk gebied. 's Avonds wordt er tijdens het diner het vuur aangewakkerd die de Afrikaanse sterrenhemel zal oplichten en biedt de uitbundige hoeveelheid kaarsen die de boma verlichten een unieke omgeving voor een heerlijk diner. Je kunt uiteraard ook genieten van intieme diners voor twee bij kaarslicht op privé terrassen.

Spa / wellness

Een massage in de spa of op je kamer zorgt ervoor dat je jezelf heerlijk ontspannen voelt.

Fitness

In de spa is fitnessapparatuur aanwezig

Zwembad

Het zwembad in de schaduw is een verfrissende oase om af te koelen na de lunch.

Privé plungepool

De suites beschikken over een privé plungepool.

Duurzaam

Sandibe Lodge heeft een sterke focus op duurzaamheid. Zo is 70% van de benodigde energie opgewekt via de zonnepanelen en zijn er diverse protocollen in gesteld voor het zuiveren van water, recyclen en vele meer. Bovendien werken ze samen met verschillende fondsen die zich inzetten voor het behoud van de natuur en als ondersteuning van de lokale bevolking.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven