Splash Camp

Okavango Delta, Botswana

Superieure safari's in de Okavango Delta

Splash Camp is een kleinschalig tentenkamp gelegen in de Kwara privé concessie in de Okavango Delta in Botswana. De wildrijke Kwara concessie omvat maar liefst 175.000 hectare inclusief een 30 km lange gemeenschappelijke watergrens met het Moremi wildreservaat. Splash Camp prijst zich verder met bewonderingwaardige gidsen, safari's en wateractiviteiten, dankzij de strategische ligging tussen permanente waterwegen en grote stukken land. Het mag zich dan ook samen met Kwara Camp de ultieme delta belevenis noemen van Botswana. Activiteiten zoals dag-avond safari's, mokoro (authentieke kano) tochten, vis excursies, boottochten en wandelsafari's, zullen de meest ervaren reizigers niet te kort doen. Beleef bij Splash Camp een onvergetelijke ervaring vol avontuur, comfort en privacy op een bijzondere locatie.

Meer informatie Meer informatie
splash_103_of_111

Het waterparadijs ontdekken vanaf het water

Meer informatie Meer informatie
Kwando_Splash_Camp

Wegdromen vanuit je eigen privé terras

Meer informatie Meer informatie
Kwando_Splash_Camp_Main_2

Ontspannen in de comfortabele lounge

Meer informatie Meer informatie
Kwando_Splash_Camp_Main_1

Neem een verkwikkende plons in de 'Plunge Pool'

Meer informatie Meer informatie
Kwando_Splash_Camp_Main

Genieten van de Afrikaanse keuken

Meer informatie Meer informatie
Kwando_Splash_Camp_Enclave_1

Verhalen vertellen bij het kampvuur

Meer informatie Meer informatie
Kwando_Splash_Camp_Main_3

Herinneringen mee naar huis nemen

Souvenirs shoppen uit de lokale boetiek

Meer informatie Meer informatie
dmysak.cat8kwaravehiclelion

Op ontdekkingsreis door de omgeving

Vanuit Splash camp worden indrukwekkende safari's georganiseerd

Meer informatie Meer informatie
Kwando_Splash_Camp_2

Elke tent bevat zowel een binnen als buitendouche

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Kwando_Kwara_wild_dogs_close_to_vehicle
Luxe safari door Kwando, Okavango Delta en het Kalahari wildreservaat
Bekijk voorbeeldreis

Contrastrijke safari door minder bekend Botswana

Contrastrijke safari door minder bekend Botswana

12-daagse vliegsafari vanaf €6.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Splash Camp

Tenten

Met tien hedendaags ingerichte tenten is Splash Camp ideaal voor degene die opzoek is naar privacy en sereniteit. Alle tenten zijn dusdanig gelegen dat je het mooiste uitzicht hebt op de drinkplaats die geliefd is bij het rondtrekkende wild. De lichte canvas tenten geven een ruim gevoel door een open slaap- en woonruimte, een ruime ensuite badkamer met buitendouche en een terras met uitzicht.

1-1
Kwando_Splash_Camp_
Kwando_Splash_Camp_Enclave
Splash_Camp_tent_4

'Splash Enclave'

Ben jij met een groot gezin of een groep en wil je optimaal kunnen genieten van privacy en rust? Kies dan voor de 'Splash Enclave'. Hier kan een groep van 6 tot 10 personen exclusief gebruik maken van meerdere comfortabele tenten. Er is een gezamenlijke woonruimte met een lounge, eetgedeelte, bar en klein zwembad. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Faciliteiten en activiteiten van Splash Camp, Botswana

Restaurant

Splash Camp beschikt over een sfeervol eetgedeelte. Samen met je mede reisgenoten zal je aan een lange houten tafel genieten van heerlijke vers bereide maaltijden.

Lounge

Er is een sfeervolle lounge met fraai uitzicht. Buiten bevind zich een vuurplaats waar men in de ochtend voor de safari's samen komt voor een kopje koffie en in de avond voor de verhalen bij het kampvuur.

Zwembad

In de schaduw van de bomen is een klein zwembad aanwezig. De omliggende bomen bieden extra privacy zodat je in alle rust kan genieten.


Buitendouche

Alle tenten zijn voorzien van een douche in de buitenlucht. Hier kan je optimaal genieten met de fluitende vogels op de achtergrond.

Safari

Alle activiteiten zijn inbegrepen tijdens je verblijf. Splash camp staat bekend om zijn uitstekende gidsen die je begeleiden tijdens de ochtend en avond safari's. In open landrovers krijg je met maximaal 6 gasten de kans om van de weg af te gaan op zoek naar het wild. Wil je het liefst de natuur en het wild van dichtbij bekijken, dan kan dat tijdens de begeleide wandelsafari's.

Naast de safari's kan je bij Splash deelnemen aan activiteiten op het water zoals een kano tocht in een authentieke mokoro of een bootexcursie. Liefhebbers van vissen kunnen, behalve in januari en februari, deelnemen aan een vis excursie.

Kindvriendelijk

Splash Enclave is ideaal voor gezinnen en groepen die samen reizen aangezien het geschikt is voor 6 tot 10 personen. Bovendien geldt er bij de 'Enclave' geen leeftijdsbeperkingen. Afgelegen van andere reizigers kunnen families hier veilig van de rust en privacy genieten.

Duurzaam

De Kwando organisatie, waar Splash deel van uitmaakt, zet zich in voor verschillende maatschappelijke projecten zoals het 'Lady Khama Charitable' fonds, het 'Bucket' project en het 'Pack For A Purpose' project, waarbij de gasten de kans krijgen om een blijvende bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschappen.

Naast de maatschappelijke projecten is het behoud van de natuur en het klimaat een ander aspect dat hoog op de agenda van Kwando staat. Voorbeelden zijn het gebruik van zonne-energie, goede isolatie en afvalwaterzuivering, waarna het gezuiverde water weer terug wordt gegeven aan de natuur.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven