Paperbark Camp

Jervis Bay, Australië

Duurzaam gebouwd tentenkamp in de serene natuur

Paperbark Camp is een luxe tentenkamp nabij Jervis Bay. Het kamp ligt onder de toppen van inheemse bomen en nabij de Currambene Creek. Paperbark Camp is op zo'n manier ontworpen dat je zo veel mogelijk in contact staat met de omliggende natuur. Zo zie je vanaf jouw veranda met een beetje geluk een kangoeroe langs hoppen en luister je tijdens het douchen naar de tropische geluiden rondom je tent. Paperbark Camp is een ecologische accommodatie en het gevierde restaurant biedt uitstekende gerechten. Het camp is een prachtige verblijfsmogelijkheid wanneer je volop wilt genieten van al het moois dat de natuur van dit stukje Australië te bieden heeft.

Meer informatie Meer informatie
PBC_DolphinWatchCruise_JervisBay

Opzoek naar dolfijnen

Ga mee op een spannende boottrip, waarbij je kans hebt op het zien van dolfijnen.

Meer informatie Meer informatie
PBC_Gunyah_Restaurant_Interior_PeteAtkins

Gezellige dineren

In het restaurant kan je genieten van een uitstekend diner.

Meer informatie Meer informatie
PBC_Jervis_Bay_Kayaks_at_Murrays_Beach_Credit_Jervis_Bay_Sea_Kayaks_300dpi

Kanoën

Verken de prachtige omgeving per kano.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

TA_VIC_Loch_Ard_Gorge_GOR_header
Spectaculaire kustlijn, heerlijke steden en leuke guesthouses
Bekijk voorbeeldreis

Huurauto rondreis zuidoost Australie

Individuele rondreis Zuidoost Australië

22 daagse autorondreis vanaf €5.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Paperbark Camp

Comfortabele Original Safari tenten

De canvas tenten staan op een verhoogd platform tussen torenhoge eucalyptusbomen en andere inheemse begroeiing. De inrichting is stijlvol met meubilair van riet en hout, veel wittinten en de verlichting is op zonne-energie. Iedere tent heeft een veranda en een ensuite badkamer met semi-buitendouche zodat je tijdens het douchen vogels kunt spotten.

tent_exterior_medium_res
PBC_Original_Tent_Interior_Peter__Atkins
tent_deluxe4
Deluxe_tent_at_Night_Joanne_Paquettesmall_0

De ruime Deluxe Safari tenten

De ruime Deluxe tenten beschikken over een ensuite buitenbadkamer met vrijstaand bad en een aparte douche. Daarnaast beschikken de tenten over een luxe buiten dek met volledige lounge waar je heerlijk een boek kan lezen.

Luxueuze King Deluxe Safari tenten

De luxueuze King Deluxe Safari tenten zijn ingericht voor zes personen en daarom een perfecte accommodatie voor een groot gezin. De tenten beschikken over een ensuite buitenbadkamer met douche. Daarnaast beschikken de tenten nog over een ensuite binnen badkamer met gezonken bad. Op het ruime buiten dek kan je heerlijk ontspannen met een goed boek.

kingext
King-Deluxe-Interior

Faciliteiten en activiteiten van Paperbark Camp, Australië

Restaurant

Het restaurant van Paperbark Camp draagt de naam The Gunyah, wat in de taal van de Aboriginals ‘de ontmoetingsplaats' betekent. The Gunyah ligt hoog boven de grond en omvat behalve het restaurant ook de lounge en de bar. In de zomer kan je dineren op de veranda en 's winters wordt de open haard aangestoken. Je kunt de hele dag terecht in het restaurant en het is ook open voor het publiek, hoewel je als gast van Paperbark natuurlijk voorrang hebt. Het menu bestaat uit overheerlijke, seizoensgebonden gerechten met een Europese invloed.

Spa / wellness

Op verzoek kan je bij Paperbark worden gemasseerd, omringd door de geuren en geluiden van de Australische natuur.

Wi-fi

In Paperbark Camp is gratis internetverbinding aanwezig.

Duurzaam

Paperbark Camp stelt zich ten doel om ecologisch duurzaam te ondernemen. De impact van het kamp op de natuur is dan ook minimaal. Er zijn bijvoorbeeld bij de bouw geen grote bomen verwijderd, het afvalwater wordt apart afgevoerd om de Currambene Creek niet te vervuilen en er wordt zuinig omgegaan met energie.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven