Orpheus Island Lodge

Great Barrier Reef, Australië

Luxe resort in het Great Barrier Reef

Orpheus Island Lodge ligt op het Orpheus eiland temidden van het Great Barrier Reef in Australië. Het hele eiland is een natuurreservaat en de kleinschalige Orpheus Island Lodge is er de enige lodge. Zonder televisie, telefoon, dagjesmensen of kleine kinderen kan je onverstoord genieten van de idyllische omgeving en de luxe van het resort. Orpheus Island Lodge biedt discrete service en allerlei mogelijkheden om het bijzondere gebied te leren kennen; zowel op land als in het water. Orpheus Island Lodge is met witte stranden en de exclusieve locatie een ideale accommodatie voor een romantische get-away.

Meer informatie Meer informatie
Beach_Bonfire_2

Gezellig bij het kampvuur

'S avonds kan je op het strand lekker opwarmen bij het kampvuur terwijl je geniet van een schitterende ondergaande zon.

Meer informatie Meer informatie
Dining_with_the_Tides

Dineren onder de sterren

's Avonds romantisch dineren met zijn tweeën.

Meer informatie Meer informatie
Gourmet_Picnic_Hamper

Romantische picknick

Op het prachtige strand kan je genieten van een uitgebreide picknick.

Meer informatie Meer informatie
reef-snorkelling-

Ontdek de prachtige onderwaterwereld

Prachtig snorkelen boven de mooiste vissen en koraalriffen.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

TA_-_QLD_Whitehaven_Beach
Met verblijf in de mooiste kleinschalige lodges
Bekijk voorbeeldreis

Rondreis door het verre noorden en Queensland in Australië

25-daagse rondreis vanaf € 9.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Orpheus Island Lodge

Comfortabele North Beachfront kamers

De comfortabele North Beachfront kamers (32.5 m2) zijn pas gerenoveerd en voorzien van een moderne inrichting. De kamers beschikken over een ensuite badkamer met regendouche. Daarnaast beschikken de kamers over een privé terras met uitzicht over de zee.

beachfrontroom1-
guestpatio-
beachfrontsuite1-
beachfrontsuitelounge-

Ruime North Beachfront suite

De ruime North Beachfront suites (56 m2) beschikken over een ensuite badkamer met regendouche. Daarnaast beschikken de suites over een ruime lounge hoek en een privé terras met uitzicht over de Coral Sea.

Moderne North Beachfront villa

De modern ingerichte North Beachfront villa's (89,5 m2) zijn ingericht voor vier personen en voorzien van twee slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast beschikken de villa's over een ruime loungehoek en een privé terras.

bathroom3-
IMG_6320
South-Room-Bathroom

Riante South kamers

De riante South kamers (46 m2) beschikken over een ruime zithoek en een privé patio met uitzicht over de tropische tuin. Daarnaast beschikken de kamers over een ruime ensuite badkamer met regendouche en een buitendouche.

Luxe South suites

De luxe South suites (68 m2) beschikken over een ruime loungeruimte en een privé patio. Daarnaast beschikken de suites over een tweepersoons buitenbad en een ensuite badkamer met regendouche,

SouthSuite-01
SouthSuite-Bathroom

Faciliteiten en activiteiten van Orpheus Island Lodge, Australië

Restaurant

Het restaurant van Orpheus Island Lodge ligt beschut in de tropische vegetatie en biedt deels uitzicht over de oceaan. De inrichting is stijlvol, met meubelstukken in warme kleuren. De geprezen cuisine is van hoge kwaliteit, met veel verse vis, tropisch fruit en exotische delicatessen. Je kunt in het restaurant ook ontbijten, lunchen en luxe picknickmandjes laten klaarmaken voor een middag op een verlaten strand. Voor een unieke diner-ervaring kies je voor het arrangement ‘dining with the tides'. Dit houdt in dat je romantisch met z'n tweeën dineert op de pier of op de steiger van Orpheus Island Lodge.

Zwembad

Je kan gaan zwemmen in een van de twee zwembaden tussen de palmen.

Fitness

In het fitnesscentrum kan je werken aan je conditie.

Watersport

Tegen een meerprijs kan je verschillende schitterende duikexcursies maken naar het beroemde Great Barrier Reef. Ook voorbij het rif kan je sensationele duikexcursies ondernemen. Met een boot kan je vissen op de oceaan en met de catamaran kan je een ‘drie eilanden' tour maken. Daarnaast kan je ook op eigen gelegenheid langs de eilanden varen met een kajak of kano.

Buitendouche

De South kamer beschikt over een heerlijke buitendouche en de South suite beschikt over een tweepersoons buitenbad.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven