Sequoia Lodge

Adelaide, Australië

Een luxe hotel op een schitterende locatie

Sequoia ligt genesteld in de hooglanden van de glorieuze Adelaide Hills net buiten Adelaide, op het iconische landgoed Mount Lofty House. Dit elegante en luxe heiligdom is een schitterende accommodatie met slechts veertien moderne en luxe suites met een adembenemend, ononderbroken uitzicht over Piccadilly Valley. Je geniet hier van een uitstekend restaurant, een elegante lounge en een mooi zwembad. Je kunt gebruik maken van de andere faciliteiten van het landgoed. Sequoia biedt het hoogste niveau van privacy, waarbij je het gevoel hebt alsof je de enige bent die verblijft in deze uitstekende accommodatie. Vernoemd naar de drie gigantische Sequoia-bomen die rond 1855 zijn geplant door de oorspronkelijke eigenaar Arthur Hardy, is Sequoia een ervaring met rust, verfijning en hart. Kortom, je zult je verblijf in Sequoia niet gauw vergeten.

Meer informatie Meer informatie
AU_Adelaide_Hills_Sequoia_Lodge_Bubbles

Heerlijk genieten

Meer informatie Meer informatie
AU_Adelaide_Hills_Sequoia_Lodge_view

Een prachtige omgeving

Meer informatie Meer informatie
AU_Adelaide_Hills_Sequoia_Lodge_Suite

Comfortabele kamers

Geniet van veel ruimte en privacy om je heen.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Sequoia Lodge

Panorama Suites

De veertien luxe 'Panorama' suites van Sequoia Lodge hebben een grootte van 75 m² en bieden180 graden uitzicht op de vallei. De suites zijn voorzien van een verzonken woonkamer met een openhaard en toegang tot het balkon met comfortabele stoelen en een bedbank. Verder beschikken alle verblijven over een kingsize bed en een lichte, ensuite badkamer met uitzicht op de vallei.

AU_Adelaide_Hills_Sequoia_Lodge_Room
AU_Adelaide_Hills_Sequoia_Lodge_Bathroom

Faciliteiten en activiteiten van Sequoia Lodge, Australië

Restaurant

Tijdens je verblijf in Sequoia geniet je iedere ochtend van een heerlijk gourmet ontbijt. Je kan tevens uitstekend dineren in de omliggende restaurants van Mount Lofty House.

Lounge

De accommodatie is voorzien van een stijlvolle lounge, waar je goed kunt ontspannen onder het genot van een goed glas wijn.

Zwembad

In het zwembad kun je goed de verkoeling opzoeken.

Activiteiten

Om de hoek heb je toegang tot een typische Australische ervaring met persoonlijke ontmoetingen van dichtbij met kangoeroes, koala's, echidna's, emoes en meer en op slechts 2 minuten lopen kun je door de botanische tuinen dwalen, de Heysen Trail wandelen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven