Longitude 131 °

Uluru, Australië

Exclusiviteit en privacy naast Uluru

Longitude 131°, gelegen in het rode hart van het bekende 'Northern Therritory' wordt ook wel het meest prestigieuze luxekamp van Australië genoemd. Kijk uit op de majestueuze Uluru vanuit je eigen privé 'Pavilion' en ervaar de woestijn zoals nooit tevoren. Door de hoge ligging van de 'Pavilions' en het privé terras wordt je verzekerd van privacy en sereniteit. Om je kennis te laten maken met de omgeving biedt Longitude 131° exclusieve excursies, waarbij je op ontdekking gaat in kleine gezelschappen. Deze excursies zijn zo ontworpen dat je alleen in aanraking komt met de prachtige omgeving, aangevuld met luxe en comfort. Wordt verrast op gebied van sereniteit, cultuur, gourmet keuken en duurzaamheid op deze bijzondere locatie.

Kies je ervoor om te verblijven in het luxe 'Dune Pavilion' dan heb je als enigste in de omgeving zowel zicht op Uluru als Kata Tjuta.

Meer informatie Meer informatie
20.-Contemporary-Cuisine-min

Maak kennis met het beste van de Australische keuken

Lokale producten in combinatie met inheemse invloeden

Meer informatie Meer informatie
L_131_2017_DUNE_TOP_FINAL_02R

Bewonder Uluru - Kata Tjuta vanuit de 'Dune Top'

Meer informatie Meer informatie
TA_NT_red_centre_aboriginal

Kom in contact met de cultuur van de Aboriginals

Meer informatie Meer informatie
15.-Table-131

Dineren onder een oneindige sterrenhemel

Meer informatie Meer informatie
_MG_1721

Bewonder de ondergaande zon vanaf je privé terras

Meer informatie Meer informatie
longitude_131-field_of_light-_art_1.png

Wandel door een veld vol met 'lichtbloemen'

Meer informatie Meer informatie
longitude_131-privat_swimming_pool-view-ulurupng

Bewonder vanuit de 'Dune Pavilion' zowel Kata Tjuta als Uluru

Meer informatie Meer informatie
L_131_2017_SPA_EXTERIOR_FINAL_04

breng een bezoekje aan de authentieke spa 'Kinera'

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Longitude 131 °

De 16 exclusieve tenten zijn gemaakt om je te voorzien van ultieme luxe in combinatie met 'outback' design. Er wordt een gevoel van ruimte gecreëerd door zowel de grote glazen wanden als de aanwezigheid van een riant terras met dag bed. Hier kan je overdag genieten van Uluru en in de nacht kan je wegdromen onder een imposante sterrenhemel. Bovendien bieden de sprankelende tonen en texturen van de inheemse kunststukken een speels contrast met de invloeden van de westerse pioniers.


Luxury Tent

De 'Luxury Tents' hebben een ruim oppervlakte van 63m2 mede door de aanwezigheid van een sfeervolle slaapkamer met een ensuite badkamer inclusief een regendouche en een riante privé terras. Perfect om rust te pakken na een dag vol excursies en nieuwe indrukken. Wil je vanuit het ruime terras van de serene omgeving genieten, dan hoef je enkel de glazen deuren te openen. Verder is er een goed gevulde mini bar is aanwezig, zodat je op alle momenten van de dag kan genieten van een verfrissend drankje.

5.-Luxury-Tent-Views
luxery_tent_-_front_view-longitude
8.-Dune-Pavilion-Bedroom-min
10.-Dune-Pavilion-Deck

Dune Pavilion

Door de unieke ligging van het luxe 'Dune Pavillion', heb je als enigste in de omgeving zicht op zowel Uluru als Kata Tjuta. Deze moderne variant van een Australische 'Homestead' bevat twee luxe privé slaapkamers met ieder een ruime ensuite badkamer inclusief een regendouche en bad. De slaapkamers worden verbonden door een riante lounge en terras waar je kunt genieten van een heerlijk verkoelend drankje op het dag bed of de warmte van de sfeervolle vuurhaard. Naast het ruime terras is er ook een privé 'Plunge Pool' aanwezig waar je even kan afkoelen na een enerverende dag vol excursies.


Faciliteiten en activiteiten van Longitude 131 °, Australië

Gourmet restaurant

Als gast van zowel 'TABLE 131°' en 'Dune House' heb je de mogelijkheid om overdag te eten met uitzicht op Uluru en in de avond onder een prachtige sterrenhemel. De chef-kok en zijn team hebben een menu gecreëerd die zelfs de stoutste dromen van menig criticus overtreft, aangevuld met de meest exclusieve wijnen (inbegrepen bij de prijs). De eigentijdse gerechten bestaan uit alleen de beste producten uit de lokale omgeving in combinatie met inheemse invloeden, zodat je kennis kan maken met de unieke smaken van Australië. Wil je liever een romantische privé diner onder de sterrenhemel, dan kan je tegen een meerprijs een tafel boeken bij de 'Dune Top'. Je krijgt dan toegang tot een privé zithoek gelegen op de rode duinen, vanuit waar je spectaculaire uitzichten kan verwachten.

Spa / wellness

Na een enerverende dag vol avontuur kan je nagenieten in de authentieke 'SPA KINERA'. Hier wordt je gestimuleerd om een dieper gevoel van welzijn te beleven mede door kenmerkende behandelingen met inheemse planten en kruiden.

Zwembad

De centraal gelegen zwembad is de perfecte plek om af te koelen of om tot rust te komen met een goed boek. Een goed gevulde help jezelf bar is aanwezig om je van heerlijke drankjes te voorzien.

Ook is er een 'Plunge Pool' aanwezig bij de 'Dune Top', zodat je ook daar kan genieten van een verkoelende plons.

Privé plungepool

De "Dune Pavilion' biedt een privé 'Plunge Pool' vanuit waar je zicht hebt op de immense Uluru en Kata Tjuta.


Activiteiten

Longitude 131° biedt je een variatie van inbegrepen excursies aan. Hieronder valt bijvoorbeeld de zonsopkomst excursie naar Kata Tjuta, een ochtendwandeling naar een waterput, een zonsopkomst wandeling van 10km aan de rand van Uluru en het indrukwekkende 'Field of lights'. Al wandelend door dit kunstproject waan jij je door een magisch veld vol "lichtbloemen" wat gebaseerd is op het spirituele hart van Australië. De gekleurde lichtjes die mee bewegen met de wind creëren een magisch contrast tegen de donkere avond hemel.

Wil je het verblijf nog verder verrijken dan kan je extra excursies tegen een meerprijs bij boeken. Je kan bijvoorbeeld kiezen om het rode hart te ontdekken vanuit een helikopter of op een kameel. Voor de liefhebbers is er ook een mogelijkheid om een Harley-Davidson te boeken.


Culturele excursies

Als je een voorkeur hebt voor een culturele belevenis, kan je tegen een meerprijs kiezen voor een dag excursie naar de Ernabella kunst gemeenschap. Na een adembenemende vlucht van 155 km naar de locatie toe, krijg je een exclusief kijkje in de wereld van de Aboriginals met de bekende stippenkunst en bijzondere levenswijze. Leer meer over inheemse kunst en laat de kunstenaar in je naar boven wanneer je zelf keramiek mag beschilderen.

Lounge

voel je welkom bij 'Dune House Lounge' om tot rust te komen en te genieten van de omgeving. Deze overkapte lounge is geliefd door zijn ruime opzet en kalme sfeer. aangrenzend aan deze lounge ligt een riant terras met comfortabele lounge sets. Het terras is zo ingericht dat iedereen het beste uitzicht heeft op de prachtige omgeving.

Wil je van meer privacy genieten, dan kan je er ook voor kiezen om een hapje en drankje te nuttigen op de 'Dune Top'. Om af te koelen kan er ook gebruik gemaakt worden van de 'Plunge Pool'.

Duurzaam

De samenwerking met de Ernabella kunst gemeenschap is een van de projecten waar Longitude 131° zich mee bezighoudt om een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschappen en duurzaamheid. Een ander onderdeel van duurzaamheid is de toewijding aan het milieu. Dit doen ze bijvoorbeeld doordat het 'vliegende' design van het tentenkamp een minimale impact heeft op de directe omgeving. Bovendien is het design ook nog eens energiezuinig door de goed geïsoleerde tenten. Verder zet het bedrijf zich optimaal in voor het behoud van de flora en fauna in de privé concessie, zodat er nog vele jaren genoten kan worden van deze prachtige omgeving.


Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven